-
Lindsay Lohan se prý chystá žalovat Rockstar. Blondýna v bikinách lákající na GTA V nese její podobiznu,...
Více se tedy podobá Kate Upton, ale údajně to také není ona.
A navíc, jak tam kdosi psal do komentářů, na tom obrázku nemůže být Lindsay Lohan, nejsou tam totiž patrné jizvy po pervitinu *1* -
Lindsay Lohan se prý chystá žalovat Rockstar. Blondýna v bikinách lákající na GTA V nese její podobiznu,...
Taky se mi nezdá že by mi ji někde něco připomínalo, ALE i kdyby jo tak jí to určitě vadit nebude, ta se vystavuje sama všude... . Vadí jí možná že by z toho neměla love ale ku**a ten člověk má peněz dost určitě nepotřebuje víc ( ač se to učí ) . Hold většina případů je jak z toho právnickýho městečka v Interstate 60. Sotva člověk přijel do města byl obžalován z něčeho, ve filmu zrovna z přejetí něčí kočky ( ač kočku vůbec nemá ) ale žalovat může a je to dobrej byznis :) ... -
ja v ni teda to vyfetlo nepoznavam... -
Arkane, Irrational Games, Valve abych měl hands-on na verze her, které nikdy nespatří světlo světa, square-enix jap protože tam musí na tuty hrát FF VII/VIII remake v nextgenu a ještě možná Thatgamecompany.
-
Spíš by si zasloužil plnohodnotný druhý díl, protože ten odpad, co vyšel kolem roku 2003 fakt nesnese přísnější kritéria...
-
a proc? dodelal bych s nima ty canceled a project v13 *5*
In development: Project V13 (2015)
Developed: Fallout 2 (1998), Planescape: Torment (1999), Icewind Dale (2000), Icewind Dale: Heart of Winter (2001), Icewind Dale: Heart of Winter - Trials of the Luremaster (2001), Icewind Dale II (2002), Baldur's Gate: Dark Alliance II (2004)
Published: Baldur's Gate (1998), Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast (1999), Baldur's Gate II: Shadows of Amn (2000), Baldur's Gate II: Throne of Bhaal (2001), Lionheart: Legacy of the Crusader (2003)
Canceled: Canceled projects include:, Stonekeep 2: Godmaker (2001), Torn (2001), Fallout 3 (Van Buren) (2003), Baldur's Gate III: The Black Hound (2003), Baldur's Gate: Dark Alliance III (2004) -
Vim ze budu uminusovan (jakozto jsem permanetne) ale nedovoli mi to nenapsat ze jsem si do posledni chvile fakt myslel ze se jedna o ENSLAVED. *15* (omlouvam se za mylnost) Kazdopadne ano ten kdo nehral to potesi.Supr.
-
Od toho se ale moc necekalo. Me by tedy kdyz uz jsme u toho zajimalo jestli delaji treba (verim ze ano) na necem na zpusob Unreal on by si zaslouzil plnohodnotny 3dil co si budeme povidat. *4*
-
V Epic Games, rád bych viděl, jak se tvořil Unreal Engine od píky a hlavně bych hrozně chtěl dohlížet na vývoj nového Gears Of War, protože to co si dovolili vyplodit za hnůj, jménem Judgment... To jsem bohužel ještě doteď nerozdýchal.
-
Koukal jsem na to, ale nepochopil jsem to. To jako když dám do 5$, je to jenom příspěvek na charitu, 5-25 také, ale dostanu něco do TF2 a až nad 25 dostanu ty hry? Ne že bych měl o některou z nich zájem, ale jenom jestli jsem to dobře pochopil.
-
Jestli chceš ten Trine napiš mi na charlie.3@seznam.cz . Mám ho z levelu je mi na prd. :)
-
Nesockuj tady Bodlin hlavo! *15*
-
Dikes! Enclave jsem nekdy hral jak si matne pamatuju
-
Takže když někdo chce udělat trilogii spojenou jedním příběhem, tak je to ždímání peněz. Sakra ten Tolkien byl větší parchant než jsem myslel.
-
Remedy jelikož jejich přístup ke klasickým žánrum je jiný a pozici scénáristy, protože Sam Lake je cool. Treyarch nebo IW pprotože psát scénaře ke Call of Duty musí bejt dobrej kauf
-
Pokud dobře vidím tak je tam napsáno "ždíme/dělá". A mimoto jsou to spíš 3 díly, nemyslíš?
-
Zas muj milovany Dark Messiah a Dishonored jsou jeho dilem.
-
Tak si ujasni pojmy, jak někdo může ždímat hru o dvou dílech....
-
Možná to byl kvalitní člověk ale herec to fakt nebyl.
-
EA sports - Hokej / Fotbal. Nemam rad EA ale proste bych chtel posouvat realisticnost hokeje ci fotbalu.