-
No vidíš, a teď vypsat v pár bodech, na čem by jste dělali. :P
-
Nejraději ve vlastním *1*
Ale tak když už tak pravděpodobně něco indie. Rozhodně ne v nějakém velkém studiu. -
Ignorujte, že tady něco bylo. Takhle to dopadá, když vychází narozky na pátek a nejbližší povinnosti na pondělí. Recyklace je sice dobrý nápad, ale někde by se používat neměla.
-
Sice jsem dneska tak nějak bez nálady (viz Paul Walker), ale otázku dám i tak.
Kdybyste měli tu možnost, v jakém vývojářském studiu by jste rádi pracovali? Můžete se rozepsat v pár větách, proč zrovna v tomhle a tak, ale název klidně stačí.
Za mě Rockstar Games. Dospělé, kontroverzní příběhy, sympatické a skvěle napsané herní postavy, kvalitní soundtracky, výběr dobrých 'underground' herců a dbají na detaily. -
Jo, jenze takhle to dneska neni a F&F byl jeden z mala stravitelnejsich Blockbusteru jestli teda jde nazvat (tedy co se z nej stalo) no shodneme se na tom ze se nase nazory ruzni ale ne vsechny filmy jsou dneska takove jak ty zde pises. Je treba koukat i dal nez za velkou louzi. *4*
-
po 50 minutách už se mi hra objevila v seznamu her. ale tento přístup za normální nepovažuji. co jsem googlil, tak nejsem první, komu se to stalo.
-
Rýsuje se na horizontu Assetto Corsa, tak se necháme překvapit, co z ní bude.
-
Trine 2: Complete Story
já už hru mám, a ne jen jednou, tak si ji někdo užijte
WM5R4-96J3Q-044MF -
Fajn, tak to se pak bavíme o rolemodelech, nikoliv o jejich hereckejch schopnostech. Já se vyjadřoval ke kvalitě herectví. Vadí mi, když někdo napíše, že herec X je skvělej v blockbusteru Y, protože je hustě namaskovanej, popřípadě je namakanej a má vyleštěný bulvy a všechno kolem něj vybuchuje a on všechny zabíjí (resp. jeho dublér), páč to neni vo herectví. A fakt, že někdo hodnotí herectví přesně takhle, je neúcta k tý profesi i k hercům. Brzobohatý nebo Brodský ve Všichni dobří rodáci, Belmondo v U konce s dechem, Danny Day-Lewis v Až na krev.. to jsou kvalitní herci. A jak k tomu přijdou, když začne víc a víc lidí uvažovat stylem: "Tykráááso slušně vytuněnou hondu má ten Vin Diesel a jak je namakanej a nosí tu brokovnici, no to je fakt nejlepší herec, kterýho znám." To je prostě na ránu. *7*
-
Já tam něco kupoval před pár dny a v pohodě, ani v minulosti si nevybavuji, že by byl nějaký problém. Snad jen s přístupem na stránku v případě nějakých akcí, ale to je skoro všude.
-
Na tohle asi nemá cenu reagovat. Za domácí úkol si stokrát přečteš, co jsem napsal a napíšeš mi referát o tom, co je v mých příspěvcích vůči Paulu Walkerovi ponižující.
-
Hra Enclave ZDARMA
Na www.dlh.net za registraci zdarma Steam klíč pro hru Enclave. Stránka teď zažívá silný nápor, ale k dispozici by mělo být kolem 100 000 klíčů. -
On přece něčí výkony neponižuje jen napsal že nikdy nehrál v žádném pořádném filmu, rychle a zběsile rozhodně není pro tvou a dalších tucty 15 letých děcek žádný vrchol filmové tvorby.. Prostě béčkový herec pro béčkové filmy...
-
To neni ale chyba jeho, on jenom dal pokracoval v zavedene serii nahodou jako oddychovka ktera sjela ze svych stop to zle nebylo. Naaopak prave bez nej to nebude uplne ono , to je jako kdyby byl Riddick bez Diesela a kdyby bylo i po Dieselovy uz by FF mohli rovnou zabalit. Praveze v dnesni dobe herce dobre blockbustery delaji. Ne naopak.
-
Ty ses jen dalsi online hero co ponizuje neci vykony posmrtne a sam si dokazal ... NIC! *16*
-
aha, ok. já už se bál, že to nemají ošetřené a že ti dovolí koupit něco, co si pak neaktivuješ. tohle je riziko u pár her na amazonu. jinak si to ty obchody celkem hlídají.
dead space 2 má teď origin za 5 eur. to už není takový rozdíl.
edit: tak jsem poprvý něco koupil na originu a počítám, že i naposledy. od platby uběhlo už 40 minut a hru mi do seznamu stále nepřidali. zvláštní přístup.
We've billed you for your order but some items may not have been delivered yet. - ať jdou s tímhle přístupem u digitální distribuce k šípku... koupeno přímo na jejich shopu. -
No, klikl sem jako že to chci koupit, ale napsalo mi to, že to pro náš region není dostupný a nepustilo mě to dál do košíku...
-
Assassin's Creed IV Black Flag Downloadable Content
Ke trojce tu byl kdysi pěkný článek o různých verzích obsahu, nakonec byl ale veškerý herní obsah dostupný skrze season pass. U čtvrtého dílu mě však obsahová různorodost neskutečně mate a nejsem schopen vše pobrat. Je to stejné, jako u třetího dílu, že mi stačí základní hra a season pass, abych se dostal ke kompletnímu obsahu, nebo je někde háček? Na Playmanovi jsou navíc k zakoupení jakési obsahové balíčky. Má v tom někdo přehled? -
Humble Bundle: The Yogscast's Dwarven Dairy Drive
chystaný Humble Bundle
Sonic All-Star Racing Transformed, Chivalry, Torchlight, Shank 2, Magicka: Wizard Wars
+
An exclusive TF2 item
An exclusive War of the Vikings hat
Napoleon Total War -
určitě? a jaký konkrétně? na té stránce o žádném region locku nepíšou a většinou o nich informují.