Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když do tebe nebudeme rýpat, nezměníš se. Když se nezměníš, budeš nás neustále otravovat svýmí tupými, zbytečnými, a HLAVNĚ nepochopitelnými příspěvky.... Tolik lidí ti tu psalo že se máš zpamatovat. Když ti došli slova tak si dal na 2 hodiny pokoj a k danému támatu ses nevrátil. Bože zamysli se nad sebou konečně, ty tro(t)le. Srozumeno? Myslím, že ne...
  • Pilgrim66
    jj, stacilo by mi na PC jedno NHL za 3 roky. Behem tech 3 let je to stejne jen placenej upgrade soupisek.
  • jj vyskrabe z potratove kyble! *14*
  • Tobě rozhodně né ty opičí potrate.. *6*
  • A komu to cpes nulo!? *12*
  • Paulie je tam mrtvý hned dvakrát :D
  • Po pár letech strávených na více platformách...

Jsem zpět jen na PC a chybí mi vlastně jen 2 věci. Kvalitní závodní simulátor alá Forza/Gran Turismo a NHL. Xboxový ovladač využívám nadále, protože dle mě je to to nejlepší, co jsem v ruce držel, ale na PC pro něj takřka není využití. Nepotřebuju každoroční update soupisek v NHL nebo 10 nových aut v Gran turismo. Chci jednu Forzu a jedno NHL. A pak se na to vývojáři zase vyserte a pokračujte v ignorování pc, já již budu spokojen.
  • 28. a 29. prosince bude možnost si zdarma vyzkoušet multiplayer Killzone: Shadow Fall.

To je sice hezký ale stejnak víc jak půlka lidí v ČR bude mít ps4 až příští rok
  • 28. a 29. prosince bude možnost si zdarma vyzkoušet multiplayer Killzone: Shadow Fall.

Přijde mi, že tady se už stává národním sportem Tě kamenovat, i když napíšeš normální příspěvek *1*
  • Jack1947
    Ted tu predvadim mas pravdu, hele kdyz nebudeme rypat jeden so druheho bude to ok ? Myslim ze ano, pak by tyto nesmysli zde probirane byly zbytecne a nemuseli zde mit takovou vahu. Proti tobe nemam vubec nic, jen kdyz napises neco prirozene instinktivne se branit budu. Srozumeno ? myslim ze ano. *4*
  • ucho
    já to s tou lékařskou pomocí nemyslel nijak špatně. bylo to myšleno pro tvoje dobro... to, co předvádíš, totiž není normální a musíš k tomu mít nějaký důvod. buď je to z tvé strany nějaká sranda a nebo máš nějaký problém. tak jako tak by si to tu pomoc zasluhovalo...
  • Jack1947
    Jestli si reagoval na mne... budiz jinak o te lekraske pomoci bych trosku pomlcel v tvem pripade (viz averze vuci bleskari a ted jiz clankum nebo predtim jistych osob) Sranda to moc ani neni no. Spis to je obcas k placi. *4* Ted tady budeme navzajem na sebe tahat nedostatky ne a mastit se ega kdo ma vetsi a jak nejlepe se strefit do debila? Aniz bych se jim stal sam. *7*
  • ucho
    možná by stalo za to vyhledat nějakou lékařskou pomoc. tohle už nemusí být sranda...
  • Jack1947
    Diky ze si zminil ty minusy, bez urazky a k nikomu jen si potvrdil fakt ze ani tak nejde o obsah (dobre o ten jde predevsim) verejne mineni je ale ovlivnovano minusy i kdyby dotycny napsal sebelepsi/blbejsi komentar - smula ze se zapsal do pameti verejnosti tim ze vubec neco psal (kazdy jsme nejaky) na tom nesejde ale ze jsem to dopracoval az takhle zle. Tomu se tedy sam divim. ( Ja na diskuzi byt porad nepotrebuji jak by se mohli mylne domnivat nektery a posledni dobou ani nejsem) jeste jednou diky ze vim , jak to zde chodi a jakto vlastne chodi vubec. Za osvetleni zil jsem asi nekde jinde. *3*
  • michelangelocz
    Ignore funkce spis nehrozi, protoze diskuze jsou, pokud se nepletu, tiscalacky, takze volat po zmene na games, odkud se s tim asi neda mnoho udelat je marny (koneckoncu "ignore tema" se tu v diskuzi objevuje s zeleznou pravidelnosti).

Kazdopadne Jack je docela zajimavej ukaz, paklize si vsimnes, tak jeho komenty zustavaji osamoceny na konci vlaken (jde o takovy slepy ulicky mistnich diskuzi), protoze na nej skoro nikdo nereaguje. Vlastne si komentuje jen tak pro sebe – tudiz predpokladam ze jediny, co mu dodava elan pokracovat v psani tech necitelnejch blabolu jsou minusy – prestante mu venovat pozornost i ve forme hodnoceni prispevku a treba fakt nakonec diskuzne vymre .)
  • ringmancz

Game Music Bundle od $1

http://www.loudr.fm/gamemusicbundle
    je těch slev a balíků málo, že, tak tady máte soundtracky výhodně. je tam Braid, Dust, Rogue Legace, Guacamelee, Kentucky Route a další nezávislosti
  • To nám musí poradit Miserius. Ten to prej skrze nějakej plugin udělal a má v ignore listu jednoho nejmenovanýho uživatele, kterýho bych si tam dal taky, kdybych to uměl.
  • ucho
    jo, tam se to ignoruje. každopádně nešel by na to skrývání uživatelů napsat nějaký skript a využívat pak ten?
  • Tohle jsem několik týdnů zpátky psal do kategorie Připomínky / náměty / bugy, kterou zdejší redakce zřejmě ignoruje, protože se snad ještě nestalo, aby tamní příspěvky něco změnily, či se alespoň dočkaly odpovědi...
  • Jasně není nad to si říct je to od blba tak du dál a hele překlinul jsem na další stránku a co na mě nekouká ..to stejné vlákno od blba a od hovádek co na něj dokola reagují. To se to pak přeskakuje, výborné! To je asi tak všechno protože každou chvílí očekávám ban. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit