-
Dishonored za 100,- na Amazon, kthxbai.
-
Jaké? Nikdy jsem to neviděl, tak jsem zvědav, prosím o post.
-
mám noťas od msi, nevím už to označení přesně a jede to "slušně" 1280*720 i s tím fixem.
-
Jenže otázka je, jak je to optimalizované.
-
Podle minimálních požadavků (a ty většinou bejvaj minimální) je zapotřebí alespoň HD 4870, takže bych si moc nadějí nedělal.
EDIT: Tak jestli se tu lidi zaručujou, že to jede na GT 9600, tak pak bys byl v pohodě. -
mam gf 9600gt 512 a jede to v pohodě
-
Je to capnuty na 30FPS takze pohoda
-
to by ty melo jit v poho, ja to hral na notasu s 9600m gt (na cca tech konzolovych 30fps), a jak tak koukam na testy, ta tvoje dava i klasickou 9600gt
-
Přemýšlím o Dark Souls, ale nevím, jestli by to utáhnul můj počítač. Jak je to náročné, nehrál jste to někdo s grafikou Radeon 4770 512MB?
-
Taky si rikam ze to bude nejaky sprym. *15* V tomto pripade tedy ne moc povedeny. *7*
-
Ja si na ne nejak vzpomnel vcera, tim ze to tu davam nahodne v ruzny casy tak to aspon nevysysli jeden clovek
-
to je zbytečný měl by být zdarma, pokud se nemýlím
-
jop naprosto nic neříkající. má to hodnotu drbu z pavlače ..
ale napadlo mě to samé co tebe :) třeba to bude nějakej animák s Los Tofem v hlavní roli .)) -
Tak tu třeba jenom nahoď kdo má zájem ať se přihlásí, že si někoho vybereš a pošleš klíč na email z profilu. Trochu tím eliminuješ ty zběsilce, co sbírají všechno hlava nehlava.
Já rozdal všechny Steam verze, poděkování jsem dostal jedno. Lidi jsou pakáž nevděčná *1* -
já pořád mám ty klíče na Origin nepoužitý, protože nevím co s něma. tady jen tak do diskuze to nechci dávat, aby to měl člověk co je rychlejší, než ten, kdo si to opravdu chce zahrát
-
Někdo si zaregistroval doménu TheLasTofus-Movie.com.
No vzhledem k těm velkým/malým písmenům to nevypadá jako nic oficiálního. Nebo že by se na nás chystal španělský film o vegeteriánské stravě s názvem Las Tofus? :) -
Typek. /kneel /thanks
-
něco pro fanoušky 16-bitů
těch od Segy
http://www.kickstarter.com/projects/darrenwall/sega-mega-drive-genesis-collected-works -
Jo tyto. Tam jsem to udělal přesně naopak. Origin jsem si nechal (když už to byla akce od EA) a Steam jsem rozdal. Záslužná činnost *1*
-
Kody z EA humble bundle. Vzhledem k tomu, ze byly i k Steamu tak nemam potrebuju je mit dvakrat :)