Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejsilnější auto v Angry Birds Go! vás vyjde na 100$.

do ***** snima, ještě že jsou money cracky
  • MidnighT91
    Jo vyplatí se mi to, dělám to rád je to to pro známou. Nějaké AM2 procesory jsem našel na ebay a přímo ten co jsem napsal je tam i do pětikila, potřebuju jen vědět jestli to ten procák veme...
  • na to jsem už prákrát narazil a pořád nevím jestli do toho investovat
  • pokud půjde někde takovej CPU koupit tak samozřejmě tam narvat co nejvýkonější, cena se nebude pohybovat nějak vysoko 4-6 stovek ? druhá věc vyplatí se investovat do toho svůj čas a energii ?
  • Napsal jsem to blbě, za 1 € je Battlefield: Bad Company 2. Na Originu. Battlefield 2 Complete Collection je za 3,99 €.
  • Pilgrim66
    Kdes sehnal ten battlefield? Ten jsem si zrovna chtel koupit!
  • Erendiel
    Project zomboid
  • MidnighT91
    Hele lidi dostal se mi do rukou pc a já bych ho chtěl upgradovat na, no řekněme použitelnější level. Je to Acer Aspire t180. Procák: jednojádro AMD Sempron 3800+ 2,2 Ghz. Už mám objednané 4 gb kingstonek ale nevím co s procesorem. Chce to aspoň dvoujádro ale nevím jakej tam bude sedět, poradíte? Co tenhle prcek AMD Athlon 64 X2 5600+???
  • Jack1947
    Presne a to ze zkazila jen par her, (?) neznamena ze se misi s odpadem herni sceny. I kdyby nekoupily EA jeste jedna ze znacek co se snazi nak rozumne udrzet. *4*
  • Tomuhle modnimu EA hate se muzu opravdu jen smat. Plno lidi pise, jak je EA ta nejhorsi spolecnost, aby pak nasledne s radosti spustila nejakou jejich hru.
    Docela pokrytecke chovani od mnohych.
    EA se nechova k zakaznikum zrovna nejlepe a mnohe herni serie zpackala, ale uprit se jim neda, ze obcas z nich vylezou opravdu nadprumerne herni pociny. Napriklad Mirrors Edge byla povedena zalezitost a ani se nejednalo o zavadenou znacku.
    A povedenych her ma EA v portfolliu nemalo a to nejen z dob davno minulych.
  • Kvuli tady tomu chytrackovi jsem mel ban! (2dny) *16* Protoze jsem rekl pravdu a on to nahlasil! *12*
  • to at pocka uz rovnou na ten datac
  • shefield2
    Hotline Miami.
  • Draken69CZ

Rozhodně

FTL - Vzhůru do nekonečna a ještě dál!
  • rancor1223
    Don't Starve
  • Indie

Nějákou pěknou indie hru na dlouhé zimní večery? Co? Poradí mi někdo? *3*
  • Na STEAMu začal podzimní výprodej, ve kterém ušetříte až 80%. Akce je naplánována až do 3. prosince.

nema nahodou steam u hodne her eur=usd?,)
  • Slevy jsou teď snad všude, nejen na Steamu. Darksouls a XCOM jsou asi jediné hry, které bych chtěl ve slevách pořídit. XCOM mi uniknul minulý týden, ale zatím jsem si neplánovaně pořídil Bioshock Infinite za 8 $, Papa & Yo za 1 $ a Battlefield 2 za 1 €.
  • ucho
    předevčírem byl celý den za 6 dolarů...
  • Pilgrim66
    Na Amazonu za 7.49 dollaru (6e je 8,1 *1* )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit