-
Když už neušetříš na steamu nechceš ušetřit aspoň nás od těch tvých keců?
-
no po tom, co předvádí, už moc ne. je to děsnej amatérismus. není dne, kdy by do bleskovky nenapsal něco špatně. přitom někdy by stačilo, aby si to po sobě před zveřejněním přečetl.
-
Ty ho nemas moc rad, ze? :D
-
Papo & Yo (Steam)
https://indiegamestand.com/
od 1 dolaru. -
Na STEAMu začal podzimní výprodej, ve kterém ušetříte až 80%. Akce je naplánována až do 3. prosince.
bleskaři, některé hry mají i 90% slevu... ach jo. a když budu hnidopich, je tam i hra s 91% slevou. -
protoze japoncum roste na hlavach vsem stejnej drn, tak chtej aspon na chvili zmenu *5*
-
bida... ma to bejt konkurence pro konzole, takze bida vs bida, nemuzes cekat, ze ti za cca desitku da nekdo vykon za dvacku nebo i vic *5*
-
jedna z mala veci, o ktere taky uvazuju :) jen od k4y.cz bych si nekoupil ani tu krabicku :D vydridusi, co jen preprodavaji klice a parazituji na tuposti nactiletych zakazniku
-
Díky
-
"Na jednu stranu můžete celou hru ovládat jen pomocí myši, takže se pro vaši druhou, volnou ruku otevírá celá škála netušených možností ...... " HOWG *15*
-
Sony si patentovalo (a testuje) chytrou paruku SmartWig, která dokáže monitorovat zdravotní stav, navigovat...
Ptáte se, proč zrovna paruku? Protože Japonci! -
Jojo, už delší čas sem chtěl Legendary edition skyrim :3 Tak sem k tomu koupil ještě z k4y.cz krabičku a je to :3
-
Asi tak kdo nehral 1cku, nemuze jinak nez nehodnotit. (to jsem ji poprve hral tu konverzi tehdy na PS2 a nedohral to ovladani bylo priserne.)
-
To vis, hlavni je ze ma PC na ktere to plno Kontolistu nema. To ze se vyzna a nevyzna to jsou 2 protichudne veci navzajem se vylucujici. *3*
-
Že ta krabička bude pomalej křáp se neshodneme, protože to nevím. Nespecifikovanej procesor, velikost a typy RAM neznámý, to samý HDD. Nevím, jak to bude rychlý a pokud nemáš nějakej jinej spolehlivej zdroj, tak to nevíš ani ty. Ale že je R9 270 pomalej křáp, s tím fakt nesouhlasím. Na to, kolik stojí, nabízí hodně muziky a spoustíš s ní všechny nový hry ve full HD bez problémů a ještě se slušnými detaily. Já jsem šel do 760 HAWK, protože jsem chtěl o něco víc výkonu, precizní zpracování a cudu. A kromě asi 3 her (Metro:LL, Crysis 3 a BF4) mám všude víc výkonu, než kolik na 60hz monitoru potřebuju. 270 je sice znatelně pomalejší, ale ne dost na to, abych o ní říkal, že je to pomalej křáp. Ještě tak v kontextu se 120hz monitorem nebo rovnou 2 - 3 monitorama najednou, jinak těžko.
-
Chce to sebekontrolu :)
-
zatím v poho, dnes jsem koupil jen toto: http://store.steampowered.com/app/216090?snr=1_8_4__501
-
ajajaj *1*
-
Protože ted dělám jiný věci a nechci to ted řešit a už vůbec ne tady mezi trolama na games. Myslím, že se shodneme, že ta krabička je pomalý křáp, pokud nemají v plánu něco s mantle, ale to už víc věřím nv gsync.
-
Zato ty plácáš jen "já mám pravdu", ale jakejkoliv podklad jaksi zapomínáš přibalit. To je proti benchmarku na renomovaným nezávislým serveru celkem slabota, takže se nediv, že tě neberu vážně. Na počet stream procesorů jsi taky zapomněl reagovat, průměrnou grafiku měříš podle nějakýho svýho (a ještě dost divnýho) měřítka výkonu, ne podle toho, co mají lidi skutečně doma a debatu končíš "mám pravdu, neřeš to". To je teda slušný lol *15*
A xko si nepletu. 270x je akorát továrně přetaktovaná 270 a ty fps jsou braný z klasický 270. Ona ta verze s xkem zas o tolik rychlejší stejně nebyla...