Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano je, na fhd vč. aa atd. min 30+ fps bez propadů to nedá ve spoustě her ...
  • surikata, tobě rukama moc karet neprošlo co?jen plácáš snímky, to by bylo nadýl, zkrátka nemáš pravdu a dle mě si pleteš i xko, to je boostlá 7870 ... neřeš to. peace.
  • Veskoslav

Díky Steame

Fakt moje peněženka netrpí! *10*
  • koukam, ze ten link neprenasi zaply filtry, tak pochopitelne se tam da vybrat "show only desktop GPUs" *5*
  • Eve online za 5 eček :)
  • Radioaktivni_surikata
    http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_radeon_r9_270_review,17.html
    Tomb Raider: 270 - 66fps, 660ti - 69fps
    Hitman: 270 - 51 fps, 660ti - 47 fps
    MoH: WF - obě nastejno, 43 fps
    Bishock: 270 - 51fps, 660ti - 59 fps
    BF4: 270 - 49fps, 660ti chybí, ale o fous rychlejší 760 má 54 fps
    Metro: 270 - 36 fps, 660ti - 39 fps

Takže mi řekni, co není pravda na tom, že R9 270 je přibližně na úrovni 660ti. Ten rozdíl je fousovej, spíš záleží na tom, která hra má na úvodní obrazovce logo AMD a která nVidie. Akorát u Bioshocku byl ten rozdíl podstatnej, jenže tam záhadně ztrácej všechny karty od AMD. Vidět to je třeba na porovníná 280x a 770, což jsou přímý rivalové, rozdíl 11 fps. To smrdí ovladačema, každopádně u zbytku her jsou ty karty srovnatelný.
  • napisem to po slovensky: si vol
    neriadis sa vykonnom/cenou, ale nalepkami
    btw onanujes nad nimi?

*7*
  • v tomhle zebricku jsou hned u sebe, i kdyz pravda, ta 270 bez testovani

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
  • 660ti je trošku jinde...

http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/R9/Pages/amd-radeon-hd-r9-series.aspx#5
  • Radioaktivni_surikata
    R9 270 je podprůměrná? A kde, v Dubaji? Každopádně hotová sestava může klidně vyjít levněji, než když si to poskládáš sám. Pravděpodobně odpadne část řetěžce a pak už bude záležet jen na jejich přirážce. Pokud budou chtít vydělávat na HW, tak to bude asi dražší, než když si to poskládáš. Pokud budou chtít vydělávat na prodeji her, tak se klidně můžou dostat pod běžnou cenu i bez dotování. A kde jsi přišel na to, že se konkrétní typ karty může lišit počtem stream procesorů mě taky zajímá. Liší se možná tak takty a chlazením, ale pokud někdo vysloveně nepůjde a nezasáhne do jádra (proč by to dělal, neušetří), tak jejich počet nesníží. Jo že AMD vydá dva typy procesorů, akorát na jednom zamkne několik jader, to se dělá. Ale pak to prodávaj odděleně pod dvojím značení za rozdílnou cenu. To mi ukaž nějakou grafiku, která se v rámci edicí liší počtem stream procesorů. Napadá mě jen jedna, 560ti 340 či jak se jmenovala. A i ta nesla jiný označení...
  • Radioaktivni_surikata
    pouč mě.
  • Jasně, ale můžou mít různý počet streamprocesorů apod. To je jedno, jestli je to 270tka, tak dost bída, podprůměrné herní pc + sh1t procesor. Xbox má taky 8core cpu .. Jaguary na 1,6Ghz :D
  • Pilgrim66
    Odpocivej v pokoji moje draha penezenko
  • Steam slevy

Tak se může začít vesele utrácet *1*
  • to je asi ze dvou duvodu, porovnatelnost s ps4 a xbone, a predevsim amd mantle (coz by melo udajne bejt naky unifikovany vykon boostujici rozhrani http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/28411-amd-odhalilo-dalsi-podrobnosti-o-mantle )
  • AMD + Radeon = ignorace, pro mě neexistuje. Jako konkurenci je beru a respektuji je, ale v životě bych si je dobrovolně nepořídil.
  • multicore AMD CPU and a discrete AMD Radeon R9 270 graphics card — that's a $180 GPU all by itself

novinky vetsinou obsahujou link, kde se dovis vic nez z toho vykriku do tmy *5*
  • jj, obecny varovani, ze svoboda vypada jinak *5*
  • Vrook
    To je předpokládám směřováno obecně, páč já bych nebral xbone ani zadarmo. Teda asi jo, ale obratem bych ho prodal právě nějakýmu trumberovi. A to si myslim, že by mi MS jen tak pro jistotku stihl dát ban i kdybych měl doma Xbone jen zabalenej přes noc v krabici. *15*
  • nevyznáš se v tom

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit