-
mas na to vek ? :)
-
Snad ne jeho vlastní sen v noci :D
-
Bohužel se na to nedá nikdy spolehnout. Nevíš jak moc to podmaní trendům atd.
I když se taky na některé těším, tak se raději mírním a čekám na nějaké videa lepší informace :( -
Zdroj?
-
dvojka byla slaba jak caj? aspon bracha to hral a dohral prej jen ze slusnosti
-
mate se chovat jak ms piska, zadny soukromy hovory, natoz sprosty, vy naivove *6*
-
Zvláštní, někteří lidé se těší na hry od EA (BF etc) a jsou to pak sh1ty, kdežto na serii, respektive studio, které nikdy nezklamalo ne a předpokládají, že to bude sh1t ? Já se teda těším a věřím, že to bude dobrá hra.
-
Co je na tom pecka? Ani nevíme co to bude a jak to bude. Klidně to může být sra*ka :(
-
Mafie 3 - 05/14
Jestli je to pravda, tak pecka ! (na PC + nové páčkovače) -
GoW mě docela bavilo, ale mnohem raději bych nový Unreal, vždyť to je legenda, kam se hrabe nějaký GoW. Pamatuju si, když vyšel první a já na to hleděl s otevřenou hubou (10/10 tenkrát v časáku).
-
Heh Epic mlčí a nechce nic prozradit o novém GoW a tak hned všichni předpokládají že to bude na více platforem?...
enjoy your disappointment! *2* -
Radši bych na PC pravej Unreal *13*
-
Obrazem (1/2): Snímání pohybu pro hru Uncharted 4 začalo.
Bouchnu šampus ! *15* -
GTA San Andreas pro mobily příští měsíc.
http://socialclub.rockstargames.com/news/article/51870/grand-theft-auto-san-andreas-mobile-coming-this-december -
Konzole Xbox One občas zcela nerozeznají hlas jejich majitele a reagují i na hlasové povely z reklam.
To ještě jde.. tohle mi přijde o poznání horší: http://www.geek.com/games/swear-in-a-private-xbox-one-skype-call-get-banned-from-xbox-live-1578227/ -
Tebe bavila Forza ? A to si hater *15* . Jinak jak muzes rict ze na simulator si neporidis volant kdybys ho hrat chtel, na gamepadu to snad nejde ? Jasny moc konzoloidni. *4*
-
K Bungie (Destiny) se připojil Alexander J. Velicky, tvůrce Skyrim modu Falskaar.
alexandr veliky, nahoda? *5* -
Pokračování Gears of War možná vyjde na více platformách různých výrobců.
NA PC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Obrazem (1/2): Snímání pohybu pro hru Uncharted 4 začalo.
To je dobře. Nedávno jsem dojel trojku a byl to jeden z mých nejlepších herních zážitků vůbec. -
Danke! :)