Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To může být cokoliv, R9 je nic neříkající pojem. R9 290X, 290, 280X, 270X, 270 ... navíc tohle může být úplně jiná verze, možnostem se meze nekladou. Taky záleží jaké to snese takty na jádru a pamětech. Vzhledem k ceně 10tis to ale bude docela šmejd, pokud do té ceny mají nacpat všechno. PC je prostě PC a nikdy nic nevyjde výkonově lépe a levněji, než když si člověk poskládá sám PC. A pokud se v tom nevyznáš? Vždyť je to jednoduché, stačí chvíli číst a hledat, např. značení karet není vůbec nic složitého. Jenže to by jsi musel chodit i na jiné weby než games.cz, minimálně mrkni na pctuning.cz a extrahardware.cz
  • jeste pokud se v us rekne 500 dolaru tak u nas to bude 500 eur,bohuzel
  • Ani ne, Call of Duty má i 30GB patche :D
  • Na STEAMu vyšel nový patch do Batman: Arkham Origins o velikosti 3,1GB.

To je asi rekord ne? *1*
  • klasická úroveň games, pořád parta průměrných kluků, kteří to zdá se nikam dál nedotáhnou
  • GameStop: Na konzoli nové generace u nás čeká celkem 2,3 milionu lidí.

Jsou tyhle nudné nicneříkající zprávy dokola pořád nutné ? Co z toho máš ?

nVidia prodá každý rok cca 400 milionů grafických karet, z toho cca 150 milionů herních. Tzn. každý rok má 150 milionů lidí lepší herní dělo než rok předtím. Zhruba. + AMD víceméně to samé. Zhruba. A nikdo tu nepíše kolik a čeho se kdy prodalo, jak je to možný? Že by někdo neměl potřebu? Nebo naopak ty máš pořád, respektive games má pořád potřebu se přiživovat na trapným hype nových konzolí a otravovat neustále hloupýma zprávama? Je to jednodušší, než najít nějakou opravdu zajímavou zprávu, že ?
  • Radioaktivni_surikata
    R9 270 není špatná karta, resp. poměr cena/výkon je dost dobrá. Je to tuším zrevidovaná HD 7870 a výkonově je přibližně na úrovni GTX 660ti. Nevím, jaká bude kompletní specifikace, ale za 10k to nezní marně.
  • rancor1223
    Podle rychlého nahlédnutí do testů to vypadá slušně. BF4 ve FullHD na High bez AA měl 60FPS v průměru. Ale ta grafika dělá téměř polovinu ceny celýho stroje. Trochu bych se bál kvality ostatních komponent.

A myšleno bylo samozřejmě dedikovaná, ale tak je to terminologie, kterou bych bleskaři odpustil.
  • Cal of Duty: Ghosts je nejhranějším multiplayer titulem na Xbox One a nejhranějším na PS4.

To je vážně takový problém, si to po sobě aspoň jednou přečíst?! (zabere to sotva 10 sekund) Bleskaři, odpověz! *16*
  • nekromant33

Steam Machine od firmy iBuyPower bude stát 499$. Nabídne procesor od AMD a externí grafiku Radeon R9...

V AMD záležitostech se nevyznám, procesory jsem začal ignorovat za doby dvoujádrových Athlonů a ve značení jejich karet mám taky dodneška bordel, takže pokud se v tom někdo vyzná, je to za těch 10k dobrá věc?

Jinak já měl pojem externí grafická karta spojenej s tím co se dá připojit k ntb, ne jako označení pro kartu, která není integrovaná na motherboardu, jak je to nejspíš myšleno tady.
  • rancor1223
    S dvojku není víceméně žádný problém pokud jsi nebyl zasažen hypem. A to hypem masivních rozměrů. Naslibováno bylo mnoho. Jako, fakt, hodně. A nakonec toho zbylo jen málo, taková kostra... Nejvtipnější/nejsmutnější je, že se ani neobtěžovali vyndat ze hry nějakterý texty/dabing, kterej přímo odkazuje na obsah, který tam nakonec není.
    No a pak tu je ten problém, že si nehrál první díl, tam je kvalita příběhu, mísí atp trochu někde jinde.
  • Jedničku sem nehrál <- nasel jsem ten problem. *5*
  • frag.ment
    Nechápu co má někdo furt proti Mafii 2. Jedničku sem nehrál a dvojka jě dle mě dobrá hra (hrál jsem i s dotatečnýma DLC).
  • Cal of Duty: Ghosts je nejhranějším multiplayer titulem na Xbox One a nejhranějším na PS4.

fakt výkon z 5 her (tipuju) nejhranejsi :DDDDDDD
  • Dvojka byla nudny simulator kombinujici jizdu v aute a boxerske vlozky. S pribehem Forresta Gumpa a odflaknutym koncem. Strucne receno: obycejna tuctovka, nic kvuli ceho bych cekal na dalsi dil :)
  • Radioaktivni_surikata
    I kdyby byla, tak to s tou peckou je docela smělý předvídání budoucnosti. Na jakým základě si to myslíš? By mě zajímalo, kolik zbylo z původního studia, který dělalo na jedničce. Moc asi ne, potom co je koupilo 2k. Nebo se pletu? Minimálně Vávra je fuč.
  • Druhý díl podle mého názoru (a posbíraných informací) nebyl "v pohodě", ale byl a je to výsledek protichůdných snah vedoucích lidí o směrování projektu.
    Na jedné straně snaha o relativní realismus (ala Mafia I), na druhé straně snaha přiblížit hru co nejvíce masám (ala GTA).

Připočteme-li vynucené vydání, výsledek je ryze průměrná akční hra s neuvěřitelným skrytým potenciálem (částečně využit díky modům, např. "Reminiscence of the hype"), kterýžto je ale u prodávané nemodované verze hry zašlapán do země snahou o co největší herní jednoduchost.
  • frag.ment

Cal of Duty: Ghosts je nejhranějším multiplayer titulem na Xbox One a nejhranějším na PS4.

Jak pravej Unreal? Vždyť Unreal vyšel na PC.
  • ja ho videl jenom rvat si vlasy u boxovacek v krimu... ze prej vubec nechape, proc to tam je, a ze cely je to divne poslepovany a sama cutscena...

me moc nebavila ani jednicka, on byl jeji skalni fanda
  • brácha říkal jo? :) 2ka byla v pohodě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit