Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • black isle *14*
  • Myslím, že Arkane je dobrá volba, ale kvůli Smithovi? Vždyť stál za nejslabším dílem Deus Ex... To už tedy radši Eidos Montreal, ne? :)
  • rancor1223
    Jako Shank 2 bych si zahrál, Napoleona bych možná zkusil, stejně tak Chivalry, ale za 25$. No to ani náhodou.
  • Jednoznačně Obsidian. Trochu bych je totiž proplesknul, ať už sakra udělaj pořádnou vlastní kvalitní značku, ne jen geniální hry pro jiná studia (NWN 2, Fallout New Vegas), protože mají mnohem větší potenciál, než zatím dokázali.
  • rancor1223
    V CD Projektu RED se už několik let nepřetržitě dělá na značce Zaklínač ano. A to je přesně něco co bych dělat nechtěl, nehledně na kvality značky.
  • ringmancz
    sice nevím, co přesně bych tam dělal, ale u Warhorse. protože ti lidi v týmu vytvořili zajímavý a na naše poměry úspěšný hry
  • V Electronic Arts - mám rád v práci napětí
  • ucho

Yogscast's Dwarven Dairy Drive Bundle

https://www.humblebundle.com/yogscast

je to trochu jinak řešenej humble bundle :)
  • Pilgrim66
    Já kupoval 2x BF Bad company 2 (pro mě a kamaráda) a taky žádnej problém.

Sh*t happens, I guess.
  • Jack1947
    Takto shrnu delat ve studiu co ma prinos pro hry (hrace taky) obrovsky a tech studii moc neni tezke by to bylo rozhodovani. *7*
  • Pilgrim66
    Abychom zejtra dostali všichni Medaili za Čest.

7AT3-NEVG-PSYW-RKAA-UWCJ
  • Pilgrim66
    Arkane Studios - protože Harvey Smith je borec a dělaj super hry
    Cloud Imperium Games - protože kdo by nechtěl dělat na Star Citizenu a pod Chrisem Robertsem
    Eidos Montreal - protože lidi co dokážou vytvořit hru jako je Deus Ex: HR musej bejt fakt dobrý
  • x_ander
    Nejraději asi ve starých Looking glass studios, případně pak v ION Storm Austin, pod Warrenem Spectorem. Ale to bychom museli jít přes deset let zpátky.
  • Co se ždíme v CD projektu? 2 díly Zaklínače?:
  • Samozřejmě tam kde by mi dali nejvíce, pak bych si našel lepší zábavu, než ztrácet čas u her *3*
  • diky za tip *5*
  • Jack1947
    Leda kdybys mohl a rict jim a uz dost a pojedeme na novo. Takto aspon vidim ja. *4*
  • rancor1223
    Ale tak to co jsi popsal, je jen část vývoje (design). Pak jsou tam programátoři, kterejm může být kreativní proces vývoje ukradenej, protože to jde víceméně mimo ně. Mimoto to vůbec nevypovídá o pracovních podmínkách.

Říkam, specificky nedokážu říct. Rozhodně bych nechtěl dělat někde, kde se ždíme/dělá dlouhodobě jedna značka (DICE, studia Ubisoftu, třeba i ten CD Project RED).
  • frag.ment
    Hmm, tak někdo už si kód vzal, aniž by zde poděkoval, klasika.. Škoda, normálně si tu žádné kódy neberu, ale zrovna Trine 2 bych bral :-(
  • CD projekt, viz skvělý Zaklínač který se drží knížní předlohy, dospělý příběh, několik konců, výborný systém atd atd. Po pár článcích s vývojáři se mi líbí podmínky a nálada ve studiu. Obdivuju jejich přístup ke hráčům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit