Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pravda, k mass deffect 3 hudba docela pasovala
  • Finální verze Forza Motorsport 5 vypadá o poznání hůře než na E3.

Podívejte se na BF4, grafika nádherná, ale hra samotná stojí za prd. Netcode je ještě horší jak v BF3 a to lhali a říkali, že bude o dost lepší. U Forzy je grafika stejně hezká, ale o to tam ani tak nejde ne???? Jestli chcete super duper realistickou grafiku, tak zvedněte zadek, nastartujte auto a běžte se projet. :D
  • Jack1947
    Zdali se da v pripade serie GTA mluvit o soundtracku tak ten, Gears of war serie nemela spatnej soundtrack... jestli si jeste vzpomenu na nejakej tak dopisu.
  • Kozy
    Bioshock, Bioshock Infinite, Mass Effect no a samozřejmě Hotline Miami.

Ještě mě napadlo Toy Story 2 :), a pak Power Glove ve Far Cry: Blood Dragon byl taky výbornej.
  • popravde me ve hrach hudba vetsinou spis vadi, nez by me okouzlila, ale v traileru na jednu pixelovku (confederate express) me zaujalo tohle

https://soundcloud.com/adhesivewombat/wombat-anthem
  • S Deusem souhlasim určitě. Jinak je peknej st k Journey, par songu z Hotline Miami, GTA V.
  • The Last of us a těsně v závěsu Bioshock Infinite... ostatni soundtracky maj spis nostalgickou hodnotu *1*
  • taky si myslim, ze ncr bude lepsi hra, ale ty narazy vypadaj v tomhle pomerne prirozene...
  • No máme tu další neděli, což znamená další herní otázku. Dneska to bude spíš hudební.

Jaký je váš nejoblíbenější herní soundtrack? A když tak sem hoďte i link na podle vás nejlepší song z celýho soundtracku, ať je co poslouchat.

Za mě vede Deus Ex Human Revolution od Michaela McCanna. Málokterý OST se mi dokázal dostat až takhle pod kůži, že jsem ho mohl klidně poslouchat i mimo hru. Nej. song je rozhodně Icarus - Main Theme http://www.youtube.com/watch?v=h-0qUKk7grA ... v kombinaci s finálovým Jensenovo hlubokým filosofováním šlo o jeden z nejlepších konců herní historie.
  • Finální verze Forza Motorsport 5 vypadá o poznání hůře než na E3.

Daně...
  • Pilgrim66

Respawn Ent. chystá na VGX (7.12) nový trailer na Titanfall a " velké překvapení".

Za daty se píší tečky a mezery bleskaři. Přemýšlel jsem, co je VGX za patch nebo program, než mi došlo, že myslí datum (bývalé) VGA.
  • jo na green jsme koukal....v praci jsme zase na pojeny na UK takže tma to mám librách *16* což je ještě horší než eura
  • Dokud si v evropě, tak ne. Na greenmangaming ale u většiny her za dolary nakupovat jde + tam jsou snad furt slevové kupony, takže máš steam klíč ještě levněji než na "dolarovým" steamu.
  • Nevim jak motorstorm (to uz si nepamatuju), ale killzone byl prezentovan jako gameplay video. A obe hry byly prezentovany jako in-game.
    Ostatne to je taky duvod, proc kolem toho byl takovy poprask, kdyz se provalilo, ze se jednalo o "target render".
    Kdyby to od zacatku neprezentovali, jak ty rikas, za in-game videa, tak by prece logicky nebyla z toho takova afera, kdyz se ukazalo, ze to bylo cgi.
    A pokud mi neveris, tak si laskave vygoogli tohle prohlaseni: Jack Tretton "this is real gameplay everybody's seeing out there" coz prohlasil o Killzone prezentaci. *3*
  • Jack1947
    Nejenom s plynem celkova citlivost v zataceni to zadna klavesnice nenahradi, znamy to fakt.
  • God-of-War
    Az na to, ze ty videa nebyly ze hry, takze zadnej Gameplay, zadny, ze to nekdo hraje na E3 a pak to ve skutecnosti vypada o dost hur. *3*
  • dá se nějak nakupovat na steamu za dolary an e za pos**** eura ?
  • Slepej mozna ne, ale zaslepenej svou SONY nalepkou, kterou nosis prelepenou pres oci, ano. *3*
  • Jack1947
    Bohuzel, v tomto pripade ale to tak zatim vypada. *7*
  • Sony predvedlo to same u PS3 viz predvadecka killzone a motorstorm, ba dokonce to bylo jeste horsi, protoze se ani nejednalo o hru ale cgi. Ty hry co nakonec vysly byly tem predvadeckam hodne vzdalene.
    Takze MS a Sony si nemaji vzajemne co vycitat. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit