-
Samozřejmě přece všechno od Sony vypadá a je nejlepší -
Expert na fyziku jízdních vlastností auta nejsem, ale opravdu si nemyslím, že jet s autem 50Km/h je až tak neobvyklá záležitost, že v takové rychlosti to prostě už nejde uřídit *3* Je možný, že za to může ta klávesnice..
-
Nerikam, ze je to hnus, jen to porovnani s E3 je hrozny:D
-
Jasne;-). Killzone od predstaveni v Unoru vypada mnohem lip, za to Forza degradovala. Slepej opravdu nejsem. *3*
-
BeamNG je boží
to co se v BeamNG snazej udelat je naprosto realisticka simalace vsech casti auta. Zazitek pro hrace je zatim druhorady. Problem je ze kdyz mas naprosto realnou simulaci zataceni a hrajes s klavesnici tak je to jako ridit auto s dalkovim ovladacem se 4 tlacitky.
druhy problem je s vykonem, nemuzes mit dokonale hladky kola(ikdyz to ca maj ted je uz dost dostacujici) a vetsina map ma velice hranaty teren, coz vede k spatnymu kontaktu kol se zemi.
problem je myslim si taky ten, ze ve hre delas s auty i to co bys v realu nedelal a nikde nic takovyho ani nevidis, jak muzes v takovym pripade ty nebo i vyvojari vedet co se s autem stane? lidi to posuzuji jenom na zaklade jejich subjektivniho dojmu(predpokladam, ze nejste zadni experti na auta a fyziku) a vyvojari se porad jen snazi aby to vypadalo prirozene. realisticka simulace udela neco uplne jineho.
BeamNG je stale ve skore alfe a ne vzdy veci funguji jak maji, je tam hodne bugu souvisejicich take s jezdenim ale napr. treni kol o silnici je v poradku, skuste netlacit tak na plyn. -
Především by uživatelé asi chtěli, aby dostali produkt, který jim byl předváděn.
-
všetko je otázkou nastavenia. V budúcnosti to môže byť v rámci rally hier obrovský skok vpred a herní zážitok to jednoznačne vylepší.
-
Tanhle problem jsem mel kdyz jsem hral na klavesnici. Zkusil jsem ovladac a bylo to o 300% nekde uplne jinde.
-
Takove technologicke "demo" spise hratelny benchmark co vsechno lze s fyzikou provadit, nutno uznat ze moznosti jsou celkem siroke a zamestna to hw taky celkem dost... jestli to fungovat bude a az vyjde jednou kompletni hra bude to pecka.
-
Stejné jako pro jakoukoliv hru od Sony, zaslepenče. *7* Tím nechci říct, že je to v pořádku..
-
Mě přijde, že ty auta nemají vůbec žádnou přilnavost, neumí zatáčet a hned jdou do smyku
-
Auta mozna plavou ale zdaleka mi to neprislo tak hrozny jak pises.
-
Mají co ještě dělat na jízdních vlastnostech, auto rozjedeš na 50Km/h a už to nejde prakticky udržet na silnici..
-
A ty nechapes text, muze vypadat stejne coz je ve skutecnosti nic moc... jak pises na tom nesejde Mrkvaci udelali botu. Ten Next gen se nejak nevyvedl.
-
Zkus jezdit na ovladaci kde muzes byt citlivejsi s plynem. Je to pak o dost lepsi.
-
lepší možná pro oko a z pohledu simulace, pro hru a herní zážitek horší.
-
neviem či plávajú, idem vyskúšať ale čo sa týka deštrukcií je už z videa zrejmé, že je na tom BNG lepšie.
-
Nechovají ani náhodou..
-
Přesně tak, Avatar je hnusnej, chtělo by to lepší grafiku. :D
-
Finální verze Forza Motorsport 5 vypadá o poznání hůře než na E3.
Vzpomeňte si na GTAV, obrázky krásně vyhlazený a realita je taková, že je to kostrbatý humus bez antialiasingu.