-
no jestli dostal, co mu bylo slibovano nebo ne, proste vlozi disk a zbytek ho nezajima *5*
-
V tom vlákně z odkazu to někdo vysvětluje tak, že údajně to pražské demo natočili s jedním autem a bez AI, zatímco ve hře je těch aut 16 plus AI. Obojí mělo údajně běžet na Xbox One.
Ovšem sám to také nechápu, a Microsoft si podle mne zbytečně zase udělal ostudu. Ti papundekloví diváci vypadají zoufale. -
dosť robí aj vyšší kontrast (u E3) ktorý príjemne zvýrazňuje farby. Ale rozdiely v osvetlení, tieňoch i textúrach sú tam a pre mňa je to docela záhada, niečo také by malo xone utiahnuť bez väčších problémov.
-
Jaký detaily?
-
Tak, tak. Konzolista si chrochta u 720p na metrovy plazme. *15*
-
who cares, konzolista vlozi disk a hraje, o detaily se nestara *6*
-
Finální verze Forza Motorsport 5 vypadá o poznání hůře než na E3.
No, tak na E3 nebylo XO, ale PC...je to vidět *1* -
Od dob prvních dvou FlatOutů pravidelně u svého soukromého oltáře zapaluji omamné tyčinky s příchutí výfukových plynů, rituálně obětovávám airbagy a v rytmech Roba Zombieho tančím kolem karburátoru, jen aby vydali další díl, který za to sakra bude stát. Takže, sakra, stojí to za to?!
-
Finální verze Forza Motorsport 5 vypadá o poznání hůře než na E3.
No, pěknej podvod od MS. Před týdnem už museli dávno vědět, že to co prezentujou, zákazníci nedostanou. Pokud ovšem nehráli nějakou opatchovanou hru, k níž se zákazníci co nevidět dostanou *1* -
hm, a já si říkal, proč mi najednou nešlo přihlásit. ale resetování hesla u mě proběhlo v poho.
-
Este by som chcel doplnit ze PSN Network mi po vyresetovani neposlalo !!!ZIADNY!!! e-mail ktory by vysvetloval co sa vlastne stalo a preco mi resetli heslo. V prvom momente som sa zlakol ze mi niekto ucet nahackoval, pre istotu zmenil hesla v mojej e-mailovej schranke a kazdu chvilu kontroloval ci sa nieco nedeje s mojou VISA kartou ktoru som pouzival. Ani na spominanej PSN podpore mi nic neobjasnili. Ked uz nieco taketo spravia mohli by aspon informovat postihnutych a nie nechat ich v nevedomosti!
-
TAkže jsem otestoval hratelný sneak peak Next Car Game, a je to na velice dobré cestě. Destrukce výborná, možná lehce přehnaná. Auta se chovají jako auta, neplavou jako např. v BeamNG. Zatím je teda k dispozici jen hřiště na vyblbnutí, takže ohledně tratí vám nic nemůžu říct, ale AI se mezi sebou bourá dost slušně *3* Optimalizaci je dobrá, na ntb s i3 2.2GHz a GT 620M běží plynule na max nastavení. Myslím, že je NGC víceméně hotové, jenom se ladí detaily.
Na Kickstarteru to včera ukončili, takže uvidíme co se stane dál -
Sony na evropském PSN, z důvodu preventivního opatření, vyresetovalo hesla do některých účtů.
som jeden z tych "stastlivcov" ktorym Sony resetla heslo. Nemal by som s tym ziadny problem nebyt jedneho maleho hacika. S heslom mi resetli aj datum narodenia a bez neho nemozem poziadat ich system o nove heslo! Musel som telefonovat az na PSN podporu a posielat fotokopie mojich dokladov. Teraz mi ostava len cakat - ucet mi resetnu a nove heslo poslu po overeni mojej totoznosti niekedy v polovici buduceho tyzdna. Dovtedy som odrezany od mojich playstation plus funkcii! :/ Toto je skusenost s talianskou PSN podporou. Dufam ze doma to funguje lepsie a hlavne rychlejsie. -
a lycan?
-
tak urcite..., v ea se sesli a vhodili do klobouku cisla o 1 do 100 a nahodne vytahli zrovna 30 *5*
-
ms se jenom min snazi zamaskovat svuj desktop proti ostatnim prumernym hernim pcs...
-
-
XBO problémy
Tak ani XBO se nevyhnul hardwarovým problémům při launchi
http://www.ign.com/articles/2013/11/22/xbox-one-early-adopters-reporting-hardware-problems -
Plácáš kraviny.
-
presne tak, je to chyba konzoli, ktery vyzadujou lock na 30fps, takze i linej programator se za to muze schovat *5*