-
Proč se spokojit s 30FPS a méně když to lze hrát v 60 FPS?
Stejný argument, je to napsali aby machrovali, jak to mají "extra".
Viz nové NFS: http://www.pcgameshardware.de/Need-for-Speed-Rivals-PC-257305/Videos/Need-for-Speed-Rivals-PC-Version-30-Fps-vs-60-Fps-im-Video-1098347/
Kde se navíc pokazí fyzika, když to jede více než tím strašným tempem 30 FPS *11*
Takto kdyby to člověk viděl v reálu, tak by to bylo jako zpomalený film. -
Sony: Proč se spokojit s hrami v 720p, když téměř každá PS4 hra nabízí nativní podporu 1080p?
Nevím jestli se smát nebo brečet pokaždý, když si v dnešní době a hlavně v době kdy přichází super "nextgen" něco o 720p a 30fps případně glorifikace přístroje, kterej umí 1080p u VĚTŠINY her... -
Shuhei Yoshida odhalil svých TOP10 PS3 her.
ma dobrej vkus -
A my nezměníme tebe, což?
-
Určitě RAGE šanci dej. Pokud si chceš zahrát pravověrnou střílečku ze staré školy (se vším dobrým i špatným, co k tomu patří), tak nebudeš zklamaný.
-
Konzoly urcene pre EU trh sa nevyrabaju v Cine, ale v Japonsku.
Co je na tom nepochopitelneho?
EDIT: Aha, uz viem, co si tym myslel. Ospravedlnujem sa zbytocnu opravu :) -
Evropské konzole Xbox One pravděpodobně nepochází z Číny, ale z Japonska.
už vám to tu trošku z toho Xštrotu zadrbáva že? -
Evropské konzole Xbox One pravděpodobně nepochází z Číny, ale z Japonska.
jedná se o PS4 ne o XBOXONE *3* -
RAGE hlavne drbali kvuli tomu, ze mela strasnej start (treba ja zadnej problem nemel), jinak hra samotna neni nic revolucniho ale dobra strilecka to je.
A taky me v ni bavila ta karetni minihra (ve hre muzes najit karticky a stema pak hrat hru neco ve stylu Magic). -
Však není o co stát. Hra zabaví tak na dva dny, než člověk pochopí, že je o ničem.
-
Dik, tak tomu dam sanci.
-
Protože to jsou často názory dva roky staré, nebo neinformované. Třeba pro mě je RAGE jedna z těch pár dobrých stříleček téhle generace.
-
Uz mela vyjit... ja zas WD 2 snad bude ke konci roku.
-
Tak je vic o singlu nez posledni COD. *3*
-
Stoji Rage za to? Cenovka je ted skoro za pusu, ale stejne. Slysel jsem na tu hru hodne rozporuplne nazory.
-
Blbci blbcema zustanou a to same plati o haterech... budou furt vykladat sva "moudra" a sklizet jen zkazene plody sveho snazeni, co no hlavni je ze si duply svet stejne nezmeni... stejne jako oni sami se nezmeni. Je treba naucit se s tim zit. *3*
-
Nemáš pravdu, netušíš s kým se bavíš.
-
Že já vůbec reaguju na nadávající potrefence jako jsi ty. Vidět lidi jako jsi ty v realu musí být zážitek.
PS: ty si opravdu myslíš, že jedna IP = jeden člověk? Neodpovídej, na tvoje kydy nejsem zvědavý, to byla řečnická otázka. -
To víš, nemocní lidé na hlavu si neuvědomují, že jsou nemocní. Buďto ignorovat nebo se mu můžeme společně složit na nějakou odbornou pomoc.
Sledujte jak do příštího roku nebude to mentálně slabší individuum mluvit o ničem jiném než o nový generaci GPU na 22nm procesu blablabla.
Holt dementi tu vždy byli a budou. :) Navíc tu ještě vystupuje pod jinými nicky a píše úplně stejný sračky, jako pod svým "původním" nickem. Hňup vypatlanej. -
Store?
Tak to mi opravdu vadit nebude, myslím že na účtě za elektřinu to nijak závažně nepocítím..