-
Prosím, porovnej mi taky cenu.
-
Internetový prohlížeč PS4 je pětkrát rychlejší než prohlížeč konzole Xbox One.
A ty si, od Srajteku, cekal neco lepsiho? *4* -
Já jsem moc rád, že launch tituly dopadly tak, jak dopadly. Alespoň můžu uskutečnit svuj plán, počkat si na nějaký slim verze nebo prostě první odladěnou verzi PS4, u který budu mít jistotu, že se mi neporouchá a nebudu mezitim muset naříkat, že bych si zahrál to nebo to. Koupit si na launch PS4 a měsíc na tom hrát Knack, než mi ta konzole vybouchne, o to moc nestojim. *15*
-
Ovsem konzolisti kdyz budou chtit hrat, drive nebo pozdeji si dane zarizeni stejnak budou moci a radi poriidi. O tom bez debat. A na tom to stoji a pada. *4*
-
Při vydání X360 a PS3 byly síly přinejmenším vyrovnané. Hry jak na konzole tak PC vypadaly stejně pokud vím. A co jim chybělo na výkonu doháněly unifikovaností systému. A tak tomu bylo po cca 3-4 roky než se PC začalo výrazně vzdalovat.
A k tomu pokroku nové generace, Pokrok tam je a dokonce i značný. Problém je, že je zoufale nedostačující na dnešní potřeby. Ale co si budeme nalhávat, ono to technicky není možné udělat tak aby konzole další alespoň 3-4 roky vydržely. Pokrok se každým rokem zrychluje. A náklady na vývoj a následnou výrobu takových strojů by byly astronomické. je ale pravda, že přestože takový pokrok nemohl být očekáván ani největšími optimisty, to co tam nakonec dali je skutečně výsměch. -
Ano, 512 a 8192 je opravdu zanedbatelný pokrok oproti minulé generaci. Skok ve hrách je zatím prakticky nulový, což je normální, jak jistě dosvědčí každý, kdo si něco pamatuje.
PS3 a Xcrap se na PC dívaly shora leda tak na frontě CPU, které bylo zbytečně silné. Srovnej si doporučené HW požadavky na Battlefield 2 a parametry těch konzolí... A znovu říkám, konzole a PC se takhle nedají srovnávat.
Velmi známá architektura? Asi proto dneska tolik her využívá multithreading. Ale to uvidíme za ten rok nebo dva (pokud ovšem na tohle nemáš nějaké zvláštní vzdělání).
Samozřejmě. Žádná konzole nemá killer-featuru, je to jen o exkluzivních hrách :) -
Jasne, ze vidim(pouzil jsem slovicko "znacny"). Ale podivej se, jaky skok je mezi PS3 a PS4 a jaky skok byl u predchazejici generace. FullHD je vrchol chlubeni jednotlivych her, nez-li standard, stabilnich 30 fps jako bomba, kterou se tvurci chlubi? To ma byt ten skok?
A kde je nejaky vykon navic pro pokrocilejsi AI, komplexnejsi fyziku a jeji vetsi nasazeni v ramci interaktivniho prostredi?
A podivej se na to ve vztahu k vykonu PC. Predchozi generace pri launchi koukala vykonove na PC mirne shora, tentokrat je tomu naopak. Jak to asi bude vypdat tentokrat, kdyz uz predchozi generace brzdila graficky pokrok ve hrach zhruba od pulky jejich zivotniho cyklu?
A tva zminka o launch titulech vs. titulech ke konci je taky trochu licha, vzhledem k tomu, ze tentokrat tu mame konzole postavene na velmi zname architekture vs. Cell v PS3. To co dostanou vyvojari z PS4 rekneme za rok (a mozna ani to ne) bude pravdepodobne maximum, co z te konzole pujde vymacknout, aniz by netrpely jine parametry her.
Proste nevidim nic, proc bych si mel rict: JO, TO JE PECKA, TO MUSIM MIT. A to nemam na mysli jen vykon, ale jakoukoliv pridanou hodnotu, neco noveho, neco navic. Nic proste. Snad krome tech socialnich ficurek, kterymi jsou ty konzole prolezle.
Ostatne i sama cenovka by ti mohla napovedet, ze tentokrat tu mame co docineni s podstatne mene vykonym a technlogicky vyspelym zarizenim, nez tomu bylo u predchozi generace.
Vzdyt ty konzole jsou postavene na Jaguar architekture, kterazto byla primarne vytvorena pro prenosna zarizeni jako tablety, netbooky apod. Z toho si taky muzes udelat obrazek o vykonu. Jedine plus, ktere z toho prameni je nizka spotreba.
A ackoliv si casem jednu (mozna obe) konzole casem koupim, tak z nich rozhodne nejsem nikterak nadsenej. Proste jsem cekal neco vic, ale to je asi muj problem. *3* -
The Mighty Quest for Epic Loot
Pokud někdo z vás neví tak alienware arena právě dává klíče do closed beta(aspon co jsem se dočetl) hry v nadpisu. http://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-mighty-quest-for-epic-loot-closed-beta-key-giveaway :) -
Na STEAMu je již zaregistrováno 65 milionů uživatelů. Za poslední rok narostl počet aktivních uživatelů...
A dneska po 25.měsících zrušil Steam regionlock na hru RAGE a je i v 75% slevě tak jsem si hned koupil DLC The Scorchers je za pakatel 1,25 E . -
Popravdě nevím koho to překvapuje. Jediné video z té hry, které dobře vypadalo, bylo to úplně první (a to jen proto, že se na to hezky koukalo, gameplaye tam taky moc nebylo). Jak ukázali normální gameplay a ne předskriptovanej tunel, bylo z toho hned jasný jak to dopadne.
-
Neříkám, že ne, ale v době vydání PS3 to zas taková hloupost nebyla *4* Teď už je to trochu o něčem jiném.
-
Ona ta hra celkove upadla a ke konci se ritila z celkem uchazejici sandboxove akce, do vod mysticna a byl na to az moc velky duraz. Rozhodne ale zabavnejsi nez Far cry 2 kde se clovek mohl k uzoufani undit prejezdy z bodu a do b a respawnem protivniku do nekonecna na zachytnych bodech a vrchol byl kdyz uprostred nebo pred misi mu dosli zivotne dulezite leky na malarii. Zaparim si Far cry 1 urcite, opet to jsem hral jen chvily a mel bych si to zahrat cele. A to je hra z roku prosim 2004. Stale ma co nabidnout.
-
Ta je aspoň správný troll *1*
-
Vždyť Vaas byl nejzajímavější postavou z FC3, po
jeho smrti se už tak nějak hráč neměl na co těšit . Ale máš pravdu,jeho zabití bylo opravdu takové trapné. To byl dle mého celý problém FC3 - příliš velký důraz na jakési metafyzično, které způsobovalo možná tak jen WTF momenty, než že by hru nějak zásadně obohacovalo. -
Pochopím, když chceš do dotazníku pohlaví a věk, tady by se dala sežrat i ta výše příjmu, ale co tam má co dělat velikost obce, ve které žiji, a počet osob v domácnosti? Jakási divná agregace dat.
-
To je, konzole byli vzdy na hry a vykon byl dostacujici (aspon z pocatku), pc s konzolemi se porovnavat proste neda.
-
Jackův překladač
Prosím, už někdo napsal ten program, co by ty jeho bláboly překládal do řečí nás lidí? Pokaždé když čtu, tak nevím, co tím vlastně chtěl říct. Tak nesrozumitelně snad píše jenom moje andulka, když píše náhodná písmenka, když poskakuje po klávesnice. -
Ale porovnávat konzoli s PC je přece hloupost ;)
-
No to je mozne, dneska se to ale bere vzhledem k moznostem a novy hardware otevrel nove cesty novym lepsim projektum a grafice, technickym vymozenostem ktere diky omezenemu vykonu nebyli "tehdy" kdyzspozici a ted ted je situace trochu jina. PC je opet vice na vrcholu ale ve hrach bude vest onzole (opet).