Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ale přesně to děláš.....Máš to tady jako nějaký Jackův bláznivý deník.
  • Aha. On je docela rozdíl mezi výkonem železa a výkonem, který je vidět.

Ale i v tom případě je mluvení o nějakém jiném rozdílu blbost, podívej se na launch tituly PS3 nebo X360...
  • Veskoslav
    Od zítřka se prodává.
  • Jack1947
    Copak mas o nej zajem... http://www.eurogamer.net/articles/2013-11-21-where-can-you-still-buy-an-xbox-one mas mozna jeste sanci (spis ne).
  • Tilwaen
    Těžko říct, jestli to nemyslí vzhledem k PC, protože rozdíl mezi PS3 a 4 je dost značný; také při release PS3 na tom byly konzole v porovnání s PC mnohem lépe, než si stojí dnes.
  • ucho
    něco mi uniklo? to už se prodává i Xbox One?
  • Jack1947
    Ne takovy co byl PS2 z ps1 ci PS2 - PS3(X1-360) ... takovy urcite ne jiste nejaky tam je , pokud se da tedy mluvit o grafice (lepsi textury, vyhlazenejsi lepsi prace se svetlem a stiny a vic se to priblizilo opet uveritelnosti )
  • Nevidíš výkonový pokrok? A koukal ses vůbec?
  • Jack1947
    Pozdeji, doby kdy byly nove konzole technologicky ookrok jsou uz asi pryc staci vydrzet par mesicu da se to do kupy, ver tomu. *3* Mozna zmenis potom nazor.
  • No mam z tech novych konzoli takovej pocit, ze to uspechali. Nevim, kdo to tlacil vic, jestli Sony nebo MS, ale ty launch tituly na to ocividne doplatily a ze to ani zadne pecky nebyly, o poctu se ani nema cenu bavit.
    Mno a nadsenej nejsem ani z jedne konzole uprimne. Nevidim ani znacny technologicky a vykonovy pokrok a ani nic jineho, proc bych si mel rict "jo, to musim mit"
  • Jack1947
    Chtel jsem zminit no ze, uz jsou Recenze Launch titulu a prave celkem priznive jak PS4/XONE. To asi neplati pro Ryse, je to tedy opravdu Launch titul ktery se tolik nepovedl... tak bohuzel to je ceho se dalo obavat tak zapadne no. Skoda. *9* Ovsem ostatni hry jsou uz natom lepe.

Treb jen namatkou Forza 5 8+ hodnoceni, Dead rising3 taktez Killer instinct PS4: Killzone:Shadow fall 8 Resogun 9 Flower 9,5. Knackj treba nic moc kolem 6 a mene.
  • Miserius

Ryse

Ryse na meta po 34 recenzích 61%.. Ach jo, to ty launch tituly dopadly...
  • C-BEAM

Internetový prohlížeč PS4 je pětkrát rychlejší než prohlížeč konzole Xbox One.

spotreba v idle:

PC i7 + GTX Titan : 80W
    PS4 : 90 w

*1*
  • Jack1947
    Nemuzu odpovedet, nic z toho to obavam nebylo. *3*
  • MickeyMutant
    A první byl Rorschachův test nebo korespondenční falometrie?
  • Ronox
    Tak jen já a God tu jsme veřejný potetovanci :D I kdybych nebyl primárně PCkář, tak by mi tyhle žabomyší války byly u řiťky a furt bych si užíval hraní tak i tak. Připadalo by mi to jak kdyby mi nadával zarytej knihomol, že čtu komiksy :))
  • Jack1947

Druhá vlna největšího výzkumu o českých hráčích online her vás potřebuje! Vyplňte dotazník a pomozte...

Tak uz 2hej dotaznik dneska, i kdyz tohle bylo tak... pro zabavu, (online hry nehraju). *4*
  • Jack1947
    Ale jo, nehraju porad... vubec to je fuk ne vzpovidat se zde nemusim.
  • mikrotransakce nepockaj...
  • vlastik.plaminek
    Dohledej mi kde a vykouřím ti péro.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit