-
Jo, presne nejslavnejsi pirat ( ono asi si ho schovavali pro to DLC.) Hlavne pro Next gen , pak by se dalo pochopit. -
Na PSN se objevily trofeje z doposud neoznámeného DLC Assassins Creed IV: Blackbeard’s Wrath.
Hm... Aspon ze Blackbeard, na to jak ho všude ukazovali tam byl žalostně málo -
EA neplánuje vydávat nový Battlefield každý rok.
Dekujeme ze nehodla vydavat kazdy rok!!!! -
MOH zdevastovaly uz docela dost. Titanfall by stale jeste mohlo mit sanci byt hrou ktera by nemusela uplne tak zapadnout, Battlefront tezko rict... na kolik je to dobre pro hrace si kazdy zodpovi sam.
-
MoH se teď uložil na chvíli k ledu, jak psali. Odteď to budou střídat následovně BF - Titanfall - Battlefront (toť moje předpověď).
-
Vsak oni to stridaj s MoH, takze prakticky vydavaj obdobne hry kazdy rok.
-
http://www.youtube.com/watch?v=wRUMvlejmaM&hd=1
-
mě to teda jede podstatně hůř jak trojka, asi dělám něco špatně
-
Táák a teď už jen čekám na pláč o nízkých prodejích a jak za to můžou piráti.
-
3D je moc nakladne na vyvoj, navic kdo sleduje publikum u zavodni hry. *4*
-
dvojcata, ganz logisch *5*
-
Fandící davy ve Forza Motorport 5 budou nakonec zřejmě ve 2D.
Mně hlavně vždycky praští do oka, když se postavy v davech opakují, což ještě není nic tak strašného, pokud nějaká typoska v brýlích a modrém tričku nestojí hned 2x těsně vedle sebe :) -
Fandící davy ve Forza Motorport 5 budou nakonec zřejmě ve 2D.
2D nebo 3D, 20 nebo 30 fps, je mi to jedno, vlozim disk a hraju *5* -
Nuda s nimi ale rozhodne take neni. *3*
-
konzolovy hry nejsou o zabave, spis o nenasilnym odreagovani, tak je musis brat *5*
-
tak urcite... kdyz se to prodava pres steam, tak si zobnou naky to procento, maj to vicemene bez prace, proc by to valve neudelalo
je jasny, ze kdyby to zkusil nekdo na vlastni pest, tak pesti dostane *5* -
EA neplánuje vydávat nový Battlefield každý rok.
Orly. Vzdyt BF4 vyslo dva roky po BF3. Takze jejich oznameni trochu ztraci smysl, protože pokud bude další BF5, tak by bylo stejne zase za dva roky... -
jj, a recenzenti se na tom docela shodujou
-
Ještě, že sem se nerozhodl pro předobjednávku..to by můj stroj nerozdýchal :)
-
Tys ho už snad zkoušel?