-
Gran Turismo 7 dojede do obchodů v příštím roce.
možná tak nějakej Prologue, jinak to bude odfláklá konverze šestky -
Jsem si chtěl upirátit AC IV, abych si to vyzkoušel, ale po instalaci mi ten parchant našel Uplay a psal, že tam něco nemůže najít. Tak jsem se na to vykašlal a zítra si to jdu vyzvednout. Podle recenzí to je dobrá hra, tak uvidím.
-
Osud hardcore warezáků...
-
Jack, ten dohraje hru ještě než ji stihne nainstalovat:)
-
V neděli si vypsal pět her, který momentálně hraješ s dodatkem "a dalsi ... rozehraju jeste nejakou starsi at mam co hrat" a teď po čtyřech dnech už nemáš moc co hrát? *7*
-
Jen kdyz nemam moc co hrat, proc ? *7*
-
Ty se obecne hodne nudis co? *1*
-
Z nudy jsem to vyplnil. *3*
-
Má to tam frajerka *3*
-
WARHORSE WORLDWIDE PITCHING TOUR 2013
Nový Warhorse blog -
prosim vyplnte :)
predem se omlouvam za "spam", ale pokud se zde najde par ochotnych jedincu, obetovat max. 5 min zivota, aby pomohlo me pritelkyni s vyzkumem do skoly, tak prosim vyplnte
http://www.kvalita-cena.vyplnto.cz
dekuji :) -
Dobre lidi, co ty zbrane pouzivaj samozrejmne i kulky. ... ted uz budu mozna, zticha. *3*
-
Tak zbraně můžou za války... vážně se nechceš naučit mlčet? *7*
-
Sak se dockas, pirati muzou za vsechno i za valky nikoliv zbrane. *4*
-
Bohužel, nejde o singleplayerové DLC, ale přídavek do Assassin's Creed 4 přidá tři nové hratelné postavy do multiplayeru
-
se teď budu v závodních hrách dívat, jestli tam není tenhle easter egg
-
S tim Vaasem, to bylo hodne trapny, to mas pravdu..
-
No ja nevim, ovladac k x360 me vyhovuje a ten novy vypada jen na mirnejsi facelift puvodniho, takze by mohl byt fajn. Ale v ruce jsem ho samozrejme nemel.
-
Vaas kdyz jsme u nej tam byl, celkem dost ve FC3 tady Blackbeard kdybych nevedel o koho se jedna mozna bych ani nevedel ze tam nekdo takovy byl... skoro by si zaslouzil vlastni hru.
-
Bylo to ještě horší jak Vaas, cela reklamni kampan zalozena na něm a najednou prd a temer tam nebyl