-
No jo no, kdyz je neco posleze primarne konzolove. *3* -
Microsoft utratil za výzkum a vývoj gamepagu k Xbox One přes 100 milionů dolarů.
Docela tragický vzhledem k tomu že není zrovna v každým ohledu lepší než ten předchozí. Zajímalo by měl kolik je potřeba inženýrů aby jim došlo, že ty shoulder buttony jsou ergonomicky úplně špatně řešený. Dark Souls bych na tom hrát fakt nechtěl. -
Trosku drazsi no, moc se mi ten novy nabobtnalejsi design nelibi ale to ani tolik u PS4... no funkcne to snad nebude mit problem a zase padne do ruky. jde o urcity zvyk ostatne tomu bylo i u x360 gamepadu. *4*
-
jojo, stejný šmejdi jako EA. Já už mám AC4 týden staženýho, ale že by mě to nějak extra bavilo.. celkem průměr a dění mimo pirátění je doslova opruz.
-
Microsoft utratil za výzkum a vývoj gamepagu k Xbox One přes 100 milionů dolarů.
100 mega zelených za krám, se kterým všechno trvá věčnost, to je vtip dne :))))) -
Ty zrejmne ani nechapes konzolisty, natoz pak aby jsi napsal neco smysluplneho mozna ze jednoduchost si zvolily sami hraci jenze jen pro ne nejsou jsou i pro narocne. Nemuzes ale rikat, ze lide jsou ovce a koupi kdeco ne verejne a byt jako ten kdo jim to nandal s super kompem za 50klacku, coz nikoho samozrejmne nezajima ale ohanis se tim kazdou chvily , chapes jako doplnek k pc ? Jenze zrejmne uplne ne, nechal bys to byt a at si kazdy hraje ne ty jsi takovy Kazatel, konzole ti tak moc ublizily ze z toho mas mindraky a ty si resis prave zde. Hate byl je a bude nepopiram jen ze , ti co nadavaji jsou jen za chudaky obcas by to mohlo stacit a ne porad.
Presvedcovani taky k nicemu nepovede proste PC je pc, konzole je konzole ale ty teorie ze kvuli nim a jejich stare vyrobni technologii jsme zamrzli na jednom miste jsou smesne. Na druhou stranu hate je zdravy a odpor vuci znacce/konzolim jakbysmet jen v postupnych a mensich davkach a ne stale. Uvedom si ze PC hraci maji take svou hrdost. Nedelej jim prosim ostudu blaboly. *3* -
Optimalizace AC4 Black Flag na PC
Tak s tím převodem na PC to nedopadlo zrovna nejlíp....a reakce Ubisoftu je fakt na přes dr**u *10*
Snad se pro jednou nikdo nebude zlobit za pást na jiný server ... ( pokud jo smažu to)
http://www.eurogamer.cz/articles/2013-11-20-ubisoft-na-pc-se-nestarate-o-vykon-prost-si-koupite-silnji-grafickou-kartu -
Když se koukám na Black Mesa, tak čim dřív se to vyřeší, tim líp? Hádám, že ta nová verze enginu bude asi jen pro projekty placený a Black Mesa to teď celej rok prakticky jenom portovala, takže když se dohodne Sugar s Valve teď, budou toho muset portovat na onen engine méně a tím ušetří čas. A nebudou muset udržovat dvě verze hry, jednu na starym enginu a jednu na tom novém?
-
EA neplánuje vydávat nový Battlefield každý rok.
to doufam Battlefield uz mame ted makejte na Battlefrontu *1* -
Mr.sugar, který tu napsal o Black mesa je autorem remaku Op. force. Takže bych se ho zeptal rovnou tady ale řekl bych, že nejdůležitější bude to snad prvně dostat do fáze kdy se to bude dát vydat a pak řešit prodej na steamu .. vždycky je tu možnost donate ! http://tripminestudios.com/forum/obm.php
Btw jak budeme muset zaplatit? Oni tam docela jasně píšou že to vydají i zadara komplet .. na steamu bude možnost si to koupit za pár šušňů, takže taky nechápu vo co gou? -
"Šok!" Netroškař *2*
-
EA neplánuje vydávat nový Battlefield každý rok.
Ještě před rokem tomu bylo jinak :) To jsou ale chytří kluci že se poučili :) -
ty jo kde vzali práva. Pochybuju že jim to Valve prodalo nějak lacino, asi procenta ze zisku? Zajímavé..
-
http://www.moddb.com/games/black-mesa/news/happy-birthday-half-life
Dokonce už maji založený i studio... Bude verze, která je zdarma, ale bude i verze placená na "novém Source enginu"... -
Black Mesa ale bude na Steamu pravděpodobně dostupná zdarma, Valve jasně řeklo že předělávky HL nesmí být komerční.
-
Tim jsem chtěl jen říct, že onen pán v živnostenském rejstříku podniká v IT, začal podnikat v září cca měsíc poté, co jeho projekt Operation Black Mesa (remake HL: Opposing Force) prošel Greenlightem. Takže mě bodá takové to tušení, že to nebude jen mód, ale hra, stejně jako Black Mesa (tedy že si budeme muset zaplatit). Neřikám že to tak je, ale určitá možnost tady je a že by Valve nenabídlo stejnou příležitost i jim, když to nabídlo i BM týmu?
-
A co tím chcel básník říct? Nějak nechápu..
-
Operation Black Mesa taky na Steamu (?)
Ahoj,
Jakmile jsem slyšel, že Black Mesa má povolení od Valve být na Steamu komerčně, napadlo mě trochu zapátrat jestli náhodou i remake Opposing Force nepotká stejný osud. A vzhledem k tomu, že leader je čech, zkusil sem zapátrat a po celkem dlouhém snažení mě napadlo, kde by se dalo něco najít a našel jsem tohle:
http://zivnostensky-rejstrik.cz/antonin-zoha-2090767/
I datum vzniku docela sedí době, kdy OBM prošla Greenlightem. Ale samozřejmě to nemusí mít nic společného s tímhle... -
Hraju to na starsim pc a nemam problemy ani v tech vetsch mestech. Rozhodne to maj mnohem lepe optimalizovany nez AC 3.
-
Tak já PS4 zase pichnu digitálním výstupem do mého obstarožního domácího kina, to mi stačí, je to Pioneer a má na domácí kino skvělej zvuk (kvalitní sloupové repro).. Jen mě štve, že ten optickej vstup má jen jeden, takže budu muset přehazovat kabel mezi PS3, PS4 a TV :-(