-
"Vážení čtenáři časopisu LEVEL, firma JRC Vám přeje veselé Vánoce a mnoho úspěchů v roce 1996. Věříme, že se v našich prodejnách budeme pravidelně potkávat i příští rok"
:) -
jak dlouho ho čteš? 5 let? *3* Sice sem level nezačal číst jak ho začali vydávat ale v roce 1999 jsem se kněmu dostal
-
jak byla akce, že při registraci na moje ID dostanu jednu vybranou hru no ono nic pořád může mi někdo říct proč?
-
"Mně je 16 a Level čtu už dlouho" :D proboha ...........
-
Já, vyměním za exkrement PS: spěchá>
-
Minulý pryč... poslední šance na kupon... Predátor za 20kě , první pošle mejl, první bere... tak pospěšte zájem je velký. *5*
-
Tak mě napadá, po diskuzi u nového čísla Levelu (jenž je skvělý), jak berete mladší hráče, zda dotatečně dokáží pochopit obsah her a takového dospělejšího časopisu jako je Level? Mě je čerstvě 16 a Level čtu dlouho. Kdysi to byly jen recenze a dopisy + zajímavosti ale teď mě u nového LEVELU začali brát retro a více si vážím názorů redaktorů ( i když s Danem jsem někdy za dobro a někdy na nože, nu což, rozdílné názory....).
-
Grafika bych řekl, že je dál, než v CODG. Ale bugy tam nebudou, protože měli na jejich odstranění po vydání déle, než týden :) . A jo, taky mě BC2 baví víc, než jakýkoli COD, BF3 nebo 4...
-
+ Vietnam DLC pro ty, který přestávala už v tý době bavit moderní bojiště
-
Batman Arkham Origins - 250kč
Tak minulý pryč, ale přistál mi v práci na stole další kupon na tuto hru, kdo chce, berte, pošlete email ... -
Mno hele, já shodou okolností včera nainstaloval Bad Company 2 a bavím se mnohem víc, než u Ghosts + BF4 dohromady, ta atmosféra je někde jinde, grafika na úrovni Ghosts a hlavně žádné bugy, prostě normální hra, jak má být.
-
Alexander Yuvchenko, jednodušejc se ty jména pak dohledávaj
-
Александр Ювченко
-
Neboj, ono to funguje i obracene. Ale to zaslepeni fanboyove nikdy nepochopi. *1*
-
Majitelé Xbox One se zlatým Xbox Live členstvím budou mít přístup ke službě Games for Gold, která nabízí...
MS musí kopírovat Sony ve všem -
Neboj, platis i za ty hry, i kdyz se tvari, ze tomu tak neni. Nebo vazne veris, ze ti dneska nekdo da neco zadarmo?
-
Platis za clenstvi, jeho funkce a online hrani. Ne za ty hry.
-
mě to prostě příde omezující lítat jen v jedný lodi. Ve freelancerovi se taky mohlo lítat skoro ve všem. Neřikám že bych snad v X3 lítal sám s M2 *1* ale třebas s M7 si rád zalítám jestě, ale stejně je největší sranda lítat s menšíma jako je M3+.
-
Pro ty co tohohle chlapíka nesnášej... Co se vám líbí víc? Alexander Yuvchenko nebo Alexandr Juvčenko?