-
System Shock .
-
Prince of Persia (2008) = asi nejvíc ze všeho, naprosto mě učaroval a chtěl bych víc, vzhledem k tomu, že byl naprosto evidentně myšlenej na pokračování
Advent Rising = (měla bejt trilogie)
Freelancer = (teď už vzhledem k Star Citizen to moc neplatí)
Mirror's edge = donedávna, nejsem si jistej, co vyleze z rebootu, ale ten příběh měl možnost pokračovat
Z těch u kterých je to pravděpodobné(jší): Tomb Raider a Sleeping Dogs -
jo ONI byla dobrá hra :) doma mám ještě originálku
-
ONI
Rozhodně bych si přál pokračování hry ONI od (nyní již zaniklé) Bungie pobočky "Bungie West".
Vylepšit interaktivitu s prostředím (nárazy o zdi, porazy přes zábradlí), zvětšit variabilitu úrovní (ať vše nevypadá fádně šedo-bíle), odstranit nelogičnosti z dějové linky, vyhladit AI (dokončit uspěchaný kód), prohloubit soubojový systém (parry, reversaly, úniky z přehozů), přidat lokální multiplayer (který byl v původní verzi odstraněn kvůli časové tísni). -
NOLF 3 aj u mna a potom trebars aj Freedom Fighters 2. Takych hier je ale kopec co by som chcel, lenze ruku na srdce, vacsina by stala najskor za prd :(
-
Za mě The Getaway 3, o kterém jsme od oznámení v roce 2006 už nic neslyšeli, potom jak psal níže oktavius - pokračování Syphon Filtera, a do třetice Black 2.
-
první Duke Nukem, na černobílé obrazovce
-
ja bych byl pro novej Master of Orion trojka byla blbost a kdyby udělali nové pokračování ve stylu MOO2 tak to by bylo super *14*
-
Skutečně na PC to byly buď miny, Prince of Persia, nebo Blockout. :-) Jestli jsem přišel do styku už dřív s něčím jiným, to už si nepamatuju. :-D
-
myslim že na 386 jsme jako první hru hrál DOOM nebo Prehistorika *15*
jinak na automatech už i neco dřív, ale nepamatuju si co to bylo už -
Kolega níže mě inspiroval, tak doufám, že nevadí, že bych taky do pléna rád hodil jednu otázku.
Pokračování které hry byste si přáli, aby vzniklo? Ale pozor, teď nemyslím sequel u her, kde je prakticky jasné, že se ho dočkáme (další CoD, Elder Scrolls atp.), ale spíš sequel, který se dlouho neobjevil a je pravděpodobné, že nejspíš nikdy nebude.
Za mě určitě No one lives forever 3, MDK 3, Jedi Knight 4 a z oddechovek bych se vůbec nezlobil za Bloodrayne 3. -
Má první hra ?
No tak pokud si dobře vzpomínám tak má první hra kterou jsem hrál byl Syphon Filter. Jestli znáte.... Ach to bylo propařených nocí *3* . Vážně na tu dobu super střílečka. Zde přidávám malou ochutnávku jak to kdysi vypadalo:
http://www.youtube.com/watch?v=ZzTWVZpFrd8
PS: Mimochodem bych si přál oživit opět tuto značku na PS4. A v té dnešní ¨Next Gen¨ grafice. No potěš ! *5*
No a pak později... určitě Medal of Honor, Tomb Raider, Dino Crysis, Resident Evil, Crash, Silent Hill... Toť jsou moje srdcovky na PS1 *4* -
Netuším, jak se to jmenovalo, bylo to, když mi bylo tak pět let (tzn. nějaký rok 1992), bylo to černobílé a běhalo se tam s nějakým psem (ale chodil jen po zadních) :-D Později nějaké ty automatovky (Mortal Kombat) a disketovky na čínských kopiích SNESU. Na PC byl první tuším NFS 2.
-
Pong. A jak jsme se tenkrát bavili. *3*
-
Tak je tu zas neděle, což znamená další otázka na hráče.
Jaká byla vaše úplně první hra, co jste kdy hráli, pokud si vzpomenete? Jen pište.
U mě to byl Dangerous Dave in the Haunted Mansion. Doteď si pamatuju, jak moc mě to bavilo a jak moc jsem se bál těch zombíků či co to bylo. -
Máš špatně napsaný nick. Jsi na českém serveru, tak bys tam měl mít "MikyMjůtant".
-
A to je zas nějaké přeměřování piňďourů? Já myslím, že je dobře, že i mladí hráči čtou nový Level, byť u něj to dlouho může být jen pár roků.
-
Ty jsi vážně trubka někdy... *7*
-
Obrazem: PS4 zachyceno termokamerou.
také stále čekám, už dva týdny :) -
Obrazem: PS4 zachyceno termokamerou.
Dočkej času *3* . Minulý rok jak nabízeli fleshku, tak také mi přišla až po měsíci a půl. Kdo si počká ten se dočká *3*