Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám, že Herní otázky mají od minulé (nebo předminulé?) neděle zatím docela úspěch (tedy víc reakcí, než jsem očekával). Budu v tom pokračovat každou neděli, dokud se z toho nestane nuda nebo dokud mi nevyprší zajímavý otázky. Na příští neděli už mám vymyšlenou.

Samozřejmě se ptám jen proto, že mě opravdu zajímá, jak je to u ostatních diskutujících. Navíc se mi tím připomene mnoho her, na který už jsem třeba zapomněl. Dnešek je toho příkladem.

Takže za týden... Teď jen taková dnešní poslední mini-otázka. Jaké hry momentálně hrajete? Já jsem si po delší odmlce zopakoval HL2, což je pořád skvělá hra a chystám se si zopáknout první Mafii.
  • Tilwaen
    Snakovo tělo bylo větší záporák než stěna.
  • Tilwaen
    Tak tos mi nasadil brouka do hlavy; s největší pravděpodobností asi Tunneler.
  • Miserius
    Tyjo, Handsome Jack mi vypadnul, to byl řádnej zmetek... Stejně jako padouši v Batman serii
  • Tilwaen
    Určitě GLaDOS a Wheatley z Portalu, ti měli nepřekonatelné hlášky, stejně jako Handsome Jack z Borderlands a Vaas z FC3, i když každý z trochu jiné perspektivy.

Dalším výborným antihrdinou je Yuri z RA2 (nezapomenutelná scéna s telefonem), ale opravdovou ikonou všech herních záporáků pro mě je a vždy bude Kane (Tiberian whatever). Tomu se alespoň říká kult osobnosti *2*
  • Miserius
    Nejlepší? Jako že takovej zmetek že jsem se těšil až ho zabiju? To byl ten "federál" (vypadlo mi jmeno - přivezl vas na zacatku a pak byl u toho když vás zastreli ) v RDR kterýho jsem nakonec ani nezabil
    Nejlepší jako že nejlépe napsanej/zahranej asi David z TLoU kterej byl podle mě nepochopenej okolím a nemyslel to uplně tak špatně...zprvu, jak se potom ukázala jeho druhá strana, fandil jsem Ellie *1*
  • No, Vaas byl docela dost démonickej.
  • BookerDeWitt
    Duke Nukem II.
  • Každopádně. Já podobně mám za největšího herního záporáka Romera.
  • Veskoslav
    Musíš říct, ale u starého, ten, co byl na Nokii 3310 už měl propustné.
  • Star Wars: Republic Commando. Za druhý díl bych dal snad cokoli.
  • 4 stěny ve snakovi
  • Veskoslav
    Revan z Kotora.
  • BookerDeWitt
    U mě jednoznačně Rage a Oddworld, stejně tak trochu doufám, že se dočkáme minimálně aspoň jednoho F.E.A.R. pokračování, pod podmínkou, že ho ukuchtí opět Monolith.
  • MickeyMutant
    Glados

EDIT: Rancor byl rychlejší
  • rancor1223
    GLaDOS (omfg, příliš mnoho velkých písmen tak to nemůže být samo v příspěvku...)
  • Pavouci z minecraftu ty úplně nenávidim *15* *15*
  • Irenicus, Saren Arterius
  • Nejlepší herní záporák

Když už jsme dnes u docela zajímavých otázek, zeptám se i já. Kdo byl pro vás nejlepší herní záporák ? (myslím především nepřátele).

Já nominuji SHODAN.

http://www.youtube.com/watch?v=5iZMD_eCpEo
  • Další Blitkrieg, Codename panzers a nechal bych si jednoznačně líbit další i když nedoceněný Knights of honor (s Crytekem za prdelí, kdo ví). A protože jsem nedávno musel znovu uznale pokývat nad prací starýho čsskýho IS, který prostě dokázal, že když se skloubí náš smysl pro serepetičky a historická látka, tak vzniká atmosférou a hratelností dokonalost - takže další Hidden & Dangerous.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit