-
Minulý týden dopařeno Arkham city, teď přes víkend u rodičů na starém kompu jsem valil dávný Star Trek Voyager: Elite Force - i po těch letech neskutečná pařba, a teď jedu třetí Broken Sword, abych byl připravený na příchod pětky v prosinci... a připomíná mi to, že bych měl konečně dohrát Dark souls, které jsem pár měsíců zanedbával... -
Nene, zatím jsem hrála pouze Crysis 1 + Warhead a od ME také pouze první díl. Také bych musela dát větší pauzu, protože jindy když to neudělám, tak ten druhý průchod většinou nedohraju.
Ten ME1 jsem dohrála někdy nedávno, asi minulý týden nebo kdy, Crysis 1/WH tak před dvěma, třema měsíci, tak je potřeba zase nasadit nanosuit a posunout se dál *1*
Edit: Jo, jestli's ten "druhý ME" nepochopil jinak, než jsem myslela, měla jsem na mysli druhý díl, až teď mi to cvaklo, že jsem to nenapsala moc dobře *4* -
Sony plánovalo vydat PS4 na Vánoce 2013 po mnoho let.
to asi tech mnoho let planovali, jak dlouho po launchi pridaj moznost prehravat mp3 *5* -
Planetside 2
-
Musím také říct že hra nepadá a města jsou náročnější. Obával jsem se jak to se starou GTX 560 zvládnu, ale pohoda i v Havaně. Hra na největší detaily.
-
Tyhle videa mě vždycky nejdřív rozesmějí a pak naštvou. To když si uvědomím, že ani tak nepřehání.
-
ten GOG mě asi zrujnuje :D takový super hry za takovej peníz!!! *1*
-
To je teda pěkná nuda *1*
-
If Doom was done today, part 3
http://www.youtube.com/watch?v=8F0AdWBmiQY -
Dakujem!
-
Soldier of Fortune, Icewind Dale, a asi nejvíce ze všeho Cossacks.
-
centurion: defender of the rome (v dosbox), asi prvni strategie, co jsem hral na pc, a zase me o vikendu bavila, tenkrat jsem na to nemel dost trpelivosti, takze jsem to dohral na obtiznost "emperor" az dnes... a pak jsem si jeste udelal hard core emperor, zakazal jsem si pouzivat jiny, nez pesi legie, a porazit persii mi pak trvalo asi stoleti a pul, se skoro nedalo *5*
-
Frank Fontaine z Bioshocku.
-
WarThunder, CS:GO a když je víc času tak Crusader Kings 2.
-
To hraješ znova tak rychle? Já to dohrál asi týden po tobě (moje prvni dohrání) a chci tomu dát aspon jeste měsíc nez zahraju znova
-
A nebo bych si strašně přál Titan Quest II. Za to bych si nechal vrtat koleno !
-
Crysis 2, po tom se pustím do druhého Mass Effectu *4*
-
Akorát Dota, zkouším Hearstone a na zbytek už není nějak čas.
-
1M
http://t.co/OwM4a8F5Ca -
lol
Jon Irenicus, not even a contest. *5*