-
... (oprávněně) píše člověk, co to nikdy nehrál *2*
-
kdyby se tam tak objevila Septera Core :)
-
Ale jo vyjádřila. Když už něco píšeš, aspoň si k tomu něco zjisti, místo čumění na hovadiny na YT. Může za to špatný hdmi konektor, je to prý mizivé procento výrobků, do Evropy by se to dostat nemělo a blabla, co jinýho taky můžou říkat.
-
Multiplayer Battlefield 4 se stal obětí DDoS útoku.
Tolik hateu na vyrobce teto hry (opravnene) se hned tak nevidi. *7* -
Mafia I Deluxe edice v enginu Mafia 2 (bez tech zhovadilych naroku na hw)
Call of duty: Vietnam - ci 1916-1918 neco ale proste treba od jineho studia, na zpusob MOH a puvodnich COD.
Unreal 3
DooM 4
Quake V.
Duke Nukem (dalsi klido)
STUNTS 2 (??)
mozna, mozna Velvet Assassin 2, Saboteur 2, Operation Flashpoint -remake 2... dil skutecny... Medal of honor
Wolfenstein/enemy territory (ne nejake experimenty pokracovani navaznost na minule dily puvodni)
Je toho fura dalsich... nulove-utopicke ze by vubec vysli... jo jeste FEAR ale hezky odzacatku tudiz skutecne pokracovani. -
Ten byl hrubej no. Vaas. Vim ze u prvniho Fearu krom Almy byl taky Paxton Fettel psychous, GOW 2,3 byli taky bry (jmena si nepamatuji) samozrejmne Batman (Freeze,Joker) naopak RDR mi neprisly vubec naky drsny - kdybych mohl nazvat zaporaky v COD (neukamenujte me) MW1 a BO-BO2 menendez... fakt ja si moc nevzpominam na takovehle veci, ja doparim a vetsinou mi ta hra bud vypadne nebo si vzpomenu nekdy. *7*
-
Clive Barkers Jericho, Bioshock:Burial at sea, Contrast , The Deadly Premonition.Special edition ( port jak vino, pada to kazdou chvily *7* ) Deadfall Adventures... a dalsi ... rozehraju jeste nejakou starsi at mam co hrat. *15* MrSanta: Bud se to naucis nebo ne, verim ze jo. X360 mi prisel jako jeden z komforntnejsich ovladacu, mam u pc i PS3 (chyba JRC chtel jsem X360 nemeli zaslali PS3 s chlazeni *15* ) jenze X360 mi je proste prijemnejsi, PS3 taky neni spatnej ale pripomina mi PS2 a ten jsem nemel moc rad. A to jsem konzolista. (konec ot).
-
Hlavní hra je Fallout: New Vegas, vedlejší je Dishonored. Na Dishonored se učím s X360 ovladačem, takže je to docela prča. Den ode dne jsem lepší, už ani tolik nebourám do zdí *1*.
Taky trošičku koketuju s Castlevania: Lords of Shadow a jenom na zkoušku jsem si znova nainstaloval Skyrim, protože má částečnou podporu ovladače a chtěl jsem se podívat jak to vypadá na velké TV. Ale do toho se pouštět nebudu, to by mě zase zabralo 2 měsíce a je nutno hrát ty hry, které jsem ještě pořádně neprošel. -
Tak co, myslite si, ze nam Valve da pod stromecek HL3? *1*
-
Mně to povídej. 3 kila v háji a ještě čekám, co budou mít za hry. Taky budou slevy na STEAMU... Už jsem jak ty důchodci v supermarketu. *1*
-
Brunhilda a piráti z původního Raymana.
-
A ja zas jo, co jinyho s krabici co pousti hry v 30 fps. *15*
-
Taky mě jedna napadla nad kterou občas premýšlim, taky se časem zeptám :D
-
Formule na Atari 2600 (PAL verze). Po vygooglení jsem zjistil že se to jmenovalo Enduro :-)
-
Blue light/pulse of death
Tak to vypada, ze nekteri z cerstvych vlastniku PS4 hlasi nefunkcni kusy. Tak jsem zvedav, jestli se jedna o mizive procento lidi, nebo z toho bude neco vaznejsiho.
Sony se k tomu jeste nevyjadrila, pokud vim.
PS.: jako vzdy, na YT lze najit par maniku, kteri pred jinyma manikama (co stoji v rade na novou konzoli) vytahnou nove zakoupenou PS4 a rozmlati ji baseballkou. *3* Osobne nepochapu ani jednoho z nich, ale to uz je asi muj problem. *1* -
Nene, to než dohraju, tak tu asi budeme mít další next gen konzolí, s mým tempem *1*
-
Díky!... Jen tak se tu mrknu, zjistím že jsem se vyplnul z gogu, tak tam zajdu a musím zase něco kupovat ;D :|
-
Mount and Blade: Warband
Star Trek Online (ten teda dost sporadicky)
NFS: Shift - díky rozčarování z vycházejícího Rivals jsem musel oprášit tenhle díl, jakožto imho nejlepšího dílu za posledních 8 let, ačkoliv je jasný, že se minul sérií. S nějakým ideálem NFS moc společnýho nemá.
P.S.: Tyhle diskuze jsou fajn, nějaký General Topic forum tady chybí. Teď už je to tu docela zaspamovaný, tak si nechám svou otázku na příští tejden :D -
Zrovna teď mám rozehraný Metro 2033 s tím, že si pak dám i Last Light. A prokládám to War Thunder.
-
Aha, tys jednou psala žes dohrala ME a já to bral jako celou trilogii