Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hudy1141
    Já hraju Heartstone, konečně pořádná hra od Blizzardu od Warcraftu 3. Nejsem moc na multiplayer hry, ale tohle mě moc baví.
  • Battlefield 4 Battlepack Gold klíč

Pokud někdo hraje Battlefield 4, tak ať si vezme klíč k Battlepacku, který je u nového Levelu. Hru nehraji, tak by mě byl k ničemu: EV95-D2Y3-RQ77-L2MR
  • rancor1223
    Payday 2 a Receiver (Wolfire Games). Na nic většího teď nějak nemám čas...
  • Mnohem lepší, a také dospělejší názor =)
  • oktavius66
    No já teď momentálně hraji Counter Strike: Global Offensive ( skoro 800 nahraných hodin *15* ). No a jinak teď jsem nainstaloval Deadfall Adventures. *3* A na mém HTC EVO 3D furt hraji Plants vs. Zombies 2 a Rayman: Fiesta Run, když se nudím...
  • asi mechnerov prince of persia a test drive 1 v prvom rocniku ZS na 286-ke
  • Miserius
    Hale, FPS rozhodně klesá v Havaně a v tom druhym většim městě když běháš ulicema, asi se to nestíhá načíst či co... Kromě těhle 2 velkých měst ještě poklesnou snímky cca na 2 vteřiny když obsadíš nepřátelskou loď a nastupuješ v animaci na svojí... Jinak je vše naprosto bezproblémový a musim říct že to místama vypada naprosto bombasticky
  • To je sice diskutabilní, ale v době vydání jsem z ní měl teda dost respekt. ;o
  • oktavius66

Herní záporák ?

pro mě to byl Zoran Lazarevic z UNCHARTED 2 *3* ...
  • Myslím, že to nebylo nic menšího než Half-Life *15*
  • Jo, všiml jsem si, že hraješ Black Flag, takže mám otázku. Jak je na tom framerate? Chtěl bych to vědět od někoho jinýho, než od recenzentů. Padá, nepadá, padá hodně, málokdy, skoro vůbec?
  • oktavius66
    Já bych chtěl nového Turoka *3* ...
  • Unwritten: Echoes of Twilight

Banda moderov (nebrat ako urazku) sa rozhodla spravit hru. No uvidime ci vyzbieraju peniaze ale ci to aj hernym profikom natru.

http://www.kickstarter.com/projects/594743529/player-driven-rpg-unwritten-echoes-of-twilight
  • A máš se na co těšit! :)
  • BookerDeWitt
    Momentálně znova projíždím Deus Ex: Human Revolution a před cca dvěma měsíci jsem si projel HL2 taktéž asi už po 5.
  • Space Pirates and Zombies, Warframe, New Vegas, BF4 ak sa hranim da nazvat padanie snad po kazdej druhej hre, grrrr.
  • A je Alma opravdu záporák? *2*
  • Miserius
    Já teď hraju Black Flag ale ze starších jsem znova zapnul Spec Ops: The Line a posledního Hitmana (celkem mě začlo bavit vytvářet kontrakty a soupeřit s přátelema)
  • Na PC teď snad jen Warthunder, na PS3 stahuju Uncharted3 a docela se těším *3*
  • Nejspíš bych si vzpomněl i na lepší záporáky, ale momentálně mě napadla Alma z FEARu. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit