Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli k tomu všemu Aleš postne pozitivní recenzi na Battlefield 4, tak to bude hatu že žumpa přeteče *1* Vůbec mu to, chudákovi, nezávidím. A nepůjde jen o bugy.
  • Když jsem si to ještě před pár lety kupoval, tak jsem snad nikdy žádnou plnou hru z časopisu nenainstaloval.. Vždy to byli nějaké staré blbiny nebo hry, které jsem už hrál.
  • Jack1947
    Jj, az ve 3D to bude zajimavejsi, lepsi. *3*
  • Jack1947
    Njn, tak holt nekdo si rad pocte ... skoda mluvit oni casopisy byly vzdy o plnych hrach, obsah byl az na druhem miste... *7*
  • Jack1947
    No, on az vyjde ten "postupny update" tak zadrzeny vykon uz bude minulosti. *4*
  • Divím se, že to ještě těch pár lidí z nostalgie kupuje..
  • Mix Witchera a TES smíchaný s nudnou klišovostí a WOW efekty/momenty moderního Biowaru? To bude žrádlo. (edit: nemyšleno jako kompliment)
  • Zdržím se komentáře, dobře? :)
  • To je bída, dříve to byly desetitisíce. Ještěže to tu pár lidí dotuje příspěvkama :)
  • Level

Level vraj predal 8369 kusov 233! Gratulácia! :)

http://www.eurogamer.cz/articles/2013-11-12-trendy-v-prodeji-hernich-asopis-se-v-zari-obratily
  • Jack1947
    Dneska, cool down. *3*
  • Příští generaci prosím raytraceovanou prezentaci v powerpointu
  • taky jsem pro, at se konzole specializujou na comics, to by jim jit mohlo *5*
  • Ahoj kdy bude recenze na nejlepší střílečku roku 2013 Call of Duty : Ghosts ?
  • Kdo potřebuje plynulost, když se může koukat na tu super grafiku!
  • ucho
    z těch záběrů nemám pocit, že je to problém čistě nízkého výkonu konzole, v některých scénách, kde by člověk taky očekával drop, to 30 zvládalo.
  • Miserius
    To je fakt trapný... Na současných konzolích tohle občas respektuju protože to jsou starý mašinky... Ale tohle... Nejdřív machrujou jak padnem na huby z toho výkonu a dopadne to takle...
  • Ronox
    Je to zvlášní .. asi čeká XO ještě nějaký update, který teda uvolní nějaký výkon, protože tohle přece nemůžou myslet vážně ne? Ještě se kasaj jak DR3 nestíhala stará 360ka a že je MS zasvětil do XO pod dohodou, že bude vydavatel a teď tahle mizérie. To říkám furt, že si na ty pravý, vychytaný hry na nový konzole počkáme tak dva roky.
  • teda, kdyz zrovna nepouzivate plamenomet, ten ma asi lock na tech 20 *1*
  • zupa, na 20fps to pada jenom nepravidelne *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit