-
A proč bych to dělal, myslel jsem, že tu jsou normální lidi sem tam, jsem tu celkem často, nenapadlo mě, že někdo bude řešit tohle. Jak jsem psal, kdo chce ať pisne email a je to. Však bude mít můj email kde je napsané za co to je a číslo mýho účtu, pokud se nějaký děcko bojí a nemusí si to ošetřit takový věci, tak smůla.
-
Proč to nedáš na aukro?
Líp by se to platilo. -
Mozna sem to tam mel pro ty mene chapave vylozene napsat, ale rec je o PS4, potazmo konzolich. *3*
Ale rikal jsem si, ze to snad lidem dojde, kdyz reaguji na vyjadreni jednoho ze Sony guys. Asi jsem se spletl. *1* -
Proč by neběželo, už běží pár let :)
-
Parada. PS4 kupim cca za rok, to v tej dobe uz naozaj nebude o hry nudza :)
A na ten Contrast sa fakt tesim, z trailerov to vypada luxusne. -
Jo, normalne v obchode si to "koupis" a muzes takle sbirat ps4 hry nez to koupis, pak nebudes vedet co hrat driv ;)
-
Chlapi, myslite, ze si budem moct "kupit" Contrast aj ked este PS4 nemam?
Ze by som to proste hodil do kosika, isiel na checkout a mal to naviazane na ucet do buducnosti? -
lol
-
Shuhei Yoshida: Nativní rozlišení 1080p vám umomžní být přesnějším a lepším hráčem.
Hmm, trochu usmevne konstatovani, vzhledem k tomu, ze vetsina tech lepe vypadajicich her na tomto rozliseni nepobezi. *1* -
Už jsem tu posílal minule kódy klukovi jménem Ronox dřív, než on pošle peníze, ten tu má aspoň registraci a občas ho tu vidím., tak se ho klidně zeptej. Těch pár stovek není velká částka, aby jsme to komplikovali zbytečně. Kdo chce 2 nové žádané AAA hry, může je mít po 3 stovkách, kdo nechce, ať si je koupí třeba za litr nebo sosne, mně je to jedno.
-
Šlo by to udělat tak, že bych Ti dal údaje ke své kreditce, ze které bys si zaplatil něco v té hodnotě her a pak bys mi poslal klíč? Prachy Ti na účet posílat nebudu, jsi tu anonym....
-
AC4 Black Flag a Batman Origins
Napíšu to teda já (Mad Max je bratranec). Tak ještě jednou, Splinter už je pryč, místo něj přibyl nový Batman.
Cena 300 a 300, oba za 500.
PS: Ronox nezapomeň, už je to nějaká chvíle. -
Jo, tak to si jedno taky kliknu.
-
Ty mínuska budou asi kvůli tomu, že o tom je samostatnej článek na první straně.
-
Kdyby mi přišlo Cosi mailem, tak bych tomu asi taky nevěřil.
-
Jasně pošlu mail člověku, který tu píše jako anonym a tudíž nelze vidět jeho adresu. O pochybnosti takových obchodů nemluvě.
-
jenom pridam:
29th November: RESOGUN
29th November: Contrast
27th November: GRID 2
27th November: Guacamelee! (Cross Buy)
27th November: Sonic and All-Stars Racing Transformed (VITA)
27th November: Grand Theft Auto Liberty City Stories (VITA) -
Flash sale System Shock 2 za $2
http://www.gog.com/ .
(už něco jiného, dost to lítá - to jen pro ty slabomyslné naklikávače) -
Kupon AC4: Black Flag a Splinter Cell
AC4 300,-
Splinter 150,-
Klasika napiš email, pošlu účet, pošleš peníze, pošlu kódy, stáhneš, hraješ. -
Zaklínač 3 / nVidia / zvířátko :)
http://www.youtube.com/watch?v=JMGPKlpaIxI
Od této hry očekávám grafické (nejen) orgie.