-
Tak odesláno :) Jinak kódy přišly v pořádku a neaktivovaný. Nejedná se o scam ;) -
Aha, tak ja drive nic moc nedostal pokud se nemylim. Asi mi bude tech "8" kdyz to rikas. *3*
-
Co to zase meleš....I dříve se dávaly skvělé a drahé hry. To, že ti je nejspíš stěží 8, by mnohé vysvětlovalo *7*
-
Navic ani ke kartam (aspon drive) nedavali zadne pecky... dneska je to zase jimne a bejva her i vice. *3*
-
Ale běžně si lidi nekupují kartu ke každé hře co bude :) Pak musí čekat zatímco to jinde vesel jeden.
-
Humble
Jinak Fear 1 je včetně datadisků:)
Jinak Guardians of Middle-earth je katastrofální a nejhorší MOBA, co jsem za poslední dobu hrál. Doporučuji všem vyzkoušet, co máte balíček zakoupený. -
No já jsem to třeba dostal ke grafické kartě a mám to dostupné od pondělí už.
-
Maj to dicky v NFO. *3* Respkt skoro dicky - kolonka pod temi blsaboly co delat abys to mohl hrat... tamto byva, jen u vazenejsich grup a ja bych tomu i veril. Jo to jo, Preloady jsou svinstvo vetsinou z pola funkcni. Nekdy ale funkcni jenze neni to hezke a jen se prizivuji nad tim prvenstvim.
-
To slyším prvně :) A ani to nedává smysl.
V "The Game Scene Charts issue" se píše hlavně o soutěži mezi různými skupinami a není za cíl zničit dané studio. Taky kdyby chtěli pouze škodit (i když škodí), tak si nedělají Scene Release Rules kde je to dost svazuje. Prostě by to vydali a hotovo :)
J tohle. To jo ale tam není napsáno, že spolupracují normálně a legálně s nějakým vydavatelstvím atd. To ani není potřeba když to blbci dají preload. Navíc ty známe skupiny hry vydají většinou v den vydání. To co je u toho AC to jsou číňani a ty nic takové o podpoře nepíšou. -
Neni to uplne tak jak rikas, existuje "nepsana dohoda mezi vyvojari a piraty" Proc by jinak psali ze kdyz se vam libi hra, podporte vyvojare jeji koupi. *4*
-
Člověk by čekal, že se blbci poučí a nebudou dělat preload verze apod. aby tomu zamezili a stejně ne :)
Pak to je to mnoho dní předem venku. -
Diky za optani, ja uz doparil pred par dny na X360. *3* Pravda no, byl to humus ta grafika kostickovane zuby a vyblite textury, jenze konzolistum to nevadi. *4*
-
tady někdo objevil ameriku, na warezu je od včerejška i speciální edice na PC
-
The Millennium Skins Pack for Batman™: Arkham Origins
fuč -
Tak to zase vypadá, že nové AC již lidí zdarma hrají s velkým předstihem.
http://www.rlslog.net/assassins-creed-iv-black-flag-sp-only-cracked-p2p/ -
Alee nehejtoval si celkem dlouho , ted by bylo nehezke do tebe rypat kvuli necemu jen tak z pleziru, takto nechame byt. *3*
-
Pitomče. Proč se pořád motáš do věcí o kterých nic nevíš svýma zbytečnýma poznámkama.
-
Uz bylo sakra na case. *3*
-
Achich ouvej, z tebe asi dobrej prodejce nikdy nebude. *7*
-
neumí si to ošetřit*