-
Nepsaná dohoda je nekazit obchod před vydáním a dát autorům vydělat před uvedením vlastního release . Pokud to některé grupy nectí jen tím vyvolávají další křížovou výpravu . Ale tady spíš někdo ustřelil s aktivací exkluzivních titulů pomocí kuponů k novému HW ...
-
Tyhle speciální edice za hubičku solidně lámou vaz DLC businessu .V tomhle budu na temné straně herní scény , už proto že jsem proti DLC a speciálním předmětům v době vydání hry;/
-
kupon Batman
Tak zbývá nový Batman, za 300,-. AC4 už je pryč. Kdo chce, napište email.
Někdo se dole ptal, proč to prodávám, protože je mi to k ničemu, kupoval jsem teď 4 gpu a nevim co s tím. Co mi zůstane navíc, dám sem, když už si tu sem chodíme nadávat :) -
Zoufalci určitě pokud musí znepřístupnit už skoro třicet let starou hru . Nicméně práva jsou jejich a pokud si nechávají ujet retro business s vlastními ROM a nejsou schopni překročit stín vlastní minulosti (viz pokémoni) , pak se nelze divit že tak neštastně kolem sebe kopou .
-
27. prosince 2013 získají majitelé PS Plus účtu zdarma tituly RESOGUN, Contrast, GRID 2, Guacamelee!,...
Tak se mi zdá , že nákup PS+ předplatného je tím nejlepším kaufem, co dnes může majitel konzole od Sony udělat. Gird 2 jsem po pravdě nečekal . Škoda že si nelze pzvolit podobnou alternativu pro Steam s podobnými nabídkami na PC .... -
Long Live The Queen hra
Taky vám ta hra strašně připomíná Princess Maker 2? Už jenom proto mě to dost zaujalo.
Odkaz na trailer - http://www.youtube.com/watch?v=IvmUuJVGcIM
Jestli si tohle náhodou přečte Lukáš Grygar, tak prosím o jeho názor na tuto hru. -
Zalezi jak, co.
-
Nema rad originaly. Zrejmne. *3*
-
PS4 hru můžete začít hrát po méně než 45 sekundách od instalace.
Problém spíš bude, aby to člověk nedohrál do konce, ještě než se to v pozadí doinstaluje. -
a proč to prodává?
-
Jak říkám, IQ tykve, co komentuje všechno a pak je za hlupáka....
-
Ne, ale delali ho a to jsem nevedel ze tuhlu MOBU, delali voni taky. *7*
-
A Fear je RTS, že?
-
Presne a u F.E.A.R. *4*
-
Monolith měli zůstat u žánru FPS. :(
-
Mail :)
-
No Thiefa budou teď nově dávat ke slabším grafikám, tuším ke 270 nebo 270X. Docela hledím, čekal bych to spíš u 280X.
-
AC IV mi přijde na recku a Batmana už mám, ale děkuju za nabídku :) Teď budu shánět už Thiefa, Saints Row IV z toho AMD rewardu jinak zbytek už vlastním.
-
Prohlížečová verze Super Mario Bros. již není dostupná, Nintendo se postaralo o její odstranění.
Zúfalci *7* -
pochybovači tu mají důkaz :) kdyby jsi chtěl další, klidně pisni email, můžeme to zase udělat jak minule. Nabídka platí samozřejmě i pro ostatní, kdo první napíše, ten první bude mít.