-
Tak špatný to není *1*
-
to jako, az si tam da vsechny hrace ty hry? *5*
-
Jacku, prosímtě. Když tě slušně požádám, abys na mě nereagoval, myslíš, že bys to mohl alespoň nějaký čas zvládnout? Děkuji, uctivost.
-
Samozřejmě vrchnímu představiteli národní strany soudruhu Plamínku.
-
Když to dopadne jak na PC tak ti ještě 1800 míst zbyde.
-
Tenhle pocet se bude hodit do Planeside 2. *5*
-
A bonzovals to pančelce nebo rovnou paní ředitelce?
-
Limit maxima PSN přátel byl rozšířen na 2000.
Halelůja, chvalme pána. Teď jen najít dalších 1995 přátel, co mě nebudou jen spamovat *1* -
Ma pravdu, na naky anonymy by byl Ignore list celkem uzitecny. *3* *15*
-
Mluvit o negramotných a napsat milý místo mýlí... radši drž mlč. Pokud ti vadí body, nekoukej na ně.
-
Přitom by stačil ten blbej ignore list a zabalení vlákna s reakcemi na ignorovaného aby nezůstavaly nenavazující příspěvky stejně na ty jejich žblechty reagují pouze degeni, stále ti stejní, tolik asi k tomu přístupu nereagujte na trolly.. *3* Kdyby se tu dřív nedalo dobře bavit a nacházet slušné info od některých diskutérů tak mě to neštve ale takhle to člověk otevře a hned vidí 20 dochtorů, 1948 jacků, 8 bibrů a jde *11*
-
Ignorace, nebo aspon ne tolik krmit pak mozna i ubydou... Chce to si zachovat urcity nadhled. *3*
-
Jo a budou ještě víc svinit a předhánět se v tom, kdo vyhraje *1*
-
"...a na konci měsíce můžete zveřejňovat skóre s vypíchnutými perličkami"
Z toho by se pak tady stala soutěž o nejstupidnější příspěvek. -
Počítejte si fragy a na konci měsíce můžete zveřejňovat skóre s vypíchnutými perličkami ;) . Pak si nebude nikdo moc stěžovat, že málo mažete.
Nebo si vyberte nějaké vážené uživatele, kteří budou pomáhat, jako to má spousta online for. -
Chápu, že se někde diskuze moderují a jinde ne. Třeba Franta Fuka zásadně a z tradice nezasahuje. Může si to dovolit - chodí k němu psát relativně malá skupina a nadávají si tam lidé i chytří a občas vtipní.
Games je naopak útočiště pro masy. Jako takové přitahuje armádu blbců, kteří neznají míru a sledovat to je zábavné jenom velmi krátce. Rozumím tomu, že se asi snažíte mazat jenom výslovné off-topic a sprosté urážky, ale mám dojem, že by s trochou vaší námahy celému ekosystému Games velmi prospělo preventivní banování proslavených grafomanických blbů, kteří notoricky sviní všechny diskuze a na které se pak nabalují kilometrové reakce. -
0bčas upadají do uzávěrek časopisů.
-
To je nauci, chatru brat si bez podekovani. *3*
-
teď už tam je, na kterej steam účet se to spojilo
-
Přemýšlím, jestli fretky občas taky upadají do zimního spánku. Mnohé by to vysvětlovalo.