-
vzal jsem ho diky :)
-
Kdo chce F.3.A.R.?
fuč -
Totální ignorace? Čeho si stíháme všimnout a co nás tu fakt neba, to mažeme jak fretky. Nelze pokrýt všechny diskuze a všechny diskuzní úlety, na to máme bohužel trochu moc jinejch starostí, ale trolling a různý maratony v urážení průběžně čistíme.
-
No to by som si nebol isty, pretoze podla mna tam je pri spusteni, alebo v lajstrach megadlha EULA, cize ta vec ktoru nikto necita. A nezabudat ze tam kludne staci alibisticky napisane ze Mrkvosoft si vyhradzuje pravo banovat. Ano, bolo by to z ludskeho pohladu svinstvo ak by ho zabanovali na trvalo, ale v prave by potom boli.
-
jo, jenom to kazí image mému oblíbenému hernímu webu...
-
Já mám kamaráda, co má základku a umí perfektně česky (narozdíl od spousty blbů co neumí ani dávat ve škole pozor a něco se naučit). Ale tady, kde člověk píše veřejně, čte to spousta lidí, tak by si to po sobě opravdu měl aspoň přečíst a pokud není schopný psát jak má, tak radši ať nepíše vůbec, protože tyhle problémy jsou tu dost často.
-
I kdyby měl sotva základku, tak by se měl umět srozumitelně vyjadřovat :D Tady jde spíš prostě o to, že něco nabouchá do klávesnice, pak změní nějakou část, co se mu nelíbí, ale už si to po sobě ani nepřečte a hodí to sem a pak to takhle dopadá... Já to znám, taky třeba něco píšu, pak mi docvakne, že by to šlo napsat líp a změním to, ale to původní třeba nesmažu celý a pak vznikne takovýhle mišmaš. Ale stačí si to po sobě JEDNOU přečíst. JEDNOU :D
-
Prý to tu píše člověk, co má sotva základku nebo co, tak možná proto.
-
Obchod Target omylem doručil konzoli Xbox...
...Šťastný majitel si žádnou nabitou informaci nic nenechal pro sebe
Opravdu smysluplná věta. Chápu, že každý udělá chybu (i v mých komentech se dají najít), ale je vážně tak těžké si to po sobě přečíst, aby alespoň ten slovosled byl trošku pochopitelný? Nemluvě o nabIté informaci... -
Obchod Target omylem doručil konzoli Xbox One o dva týdny dříve než směl. Šťastný majitel si žádnou...
Pokud jde o BAN do data vydani, pak je to samozrejme pochopitelne. Mazat prispevky maji nejspis take pravo, byt on zadne embargo neporusil, protoze na zakazniky se zadne takove embargo nevztahuje, protoze by tu konzoli do konce embarga nemeli v prvni rade vubec dostat. Jinak receno, nepodepisoval zadny papir o tom, ze nesmi zverejnovat obsah baleni do data vydani tak, jako to maji za povinnost treba vybrani recenzenti, kteri produkt dostaji s predstihem. -
Microsoft v Paříži otevřel Xbox One hotel. Otevřen bude po celý listopad.
takovy veci si muzou dovolit jen, protoze celou ztratovou divizi Xbox dotujou ziskem z Androidu... *4*
RIP xbox -
Já bych šel do Nintenda. Na DSku jsem si užil víc zábavy než na PSP/PS Vitě. Na vitu se mi víceméně práší a PSP staré jsem prodal. Teď plánuju jít do 3DSka, ale taky záleží jaký hry rád hraješ. Na vitě jsem hodně hrál staré PSX hry a pak jen Uncharted a Killzone..ostatní jako AC, SlyCooper, Assasin Creed mě nebraly za to na DSku jsem si užil hromadu starých her a nově Fire Emblem, Pokémony, Super Maria, Contru, Castlevanii atd. Podle mě je na tom Nintendo líp co se týče zábavnosti a množství titulů. Vita je slušnej stroj a furt doufám, že se jí budou vývojáři víc věnovat, ale v tenhle moment se mi osobně zdá výhodnější DS/2DS/3DS.
-
Aktuální situace je důvod, proč jsem zkrouhnul "předplatné" (mimochodem, pořád mi dlužíte hru :P ). Sice se v pravidlech napsáno, že jsou diskuze moderované, ale nic takového tu nevidím, a když se náhodou něco stane, tak už tu ani není ta zpětná vazba typu "příspěvek pana/paní X byl smazán a má ban". Chápu, že redakce nechce mít pověst jako JD, který údajně banuje za každou blbost, ale bez tvrdšího moderování nebo exkluzivního přístupu nelze mít zdravou komunitu.
A co se týká těch pravidel, jsou dost na nic. Ani nezakazují takové nepřípustné chování, jako čistě urážení. Ale stejně tu nejsou žádní moderátoři, kteří by sledovali fora a uklidňovali / banovali troly a chronické urážeče dlaždiče. Nehledě na to, že tady pořád chybí off-topic / helpdesk / atd diskuze.
Ale zatím mi to přijde, že redakce nemá naprosto žádnou kontrolu nad diskuzemi a musí všechno řešit přes TM. Hrůza ta byrokracie, jak v Číně *15* -
Obchod Target omylem doručil konzoli Xbox One o dva týdny dříve než směl. Šťastný majitel si žádnou...
nabitou? zrejme nebezpecne informace, proto ten ban *5* -
Handheld
Čau chlapi. Silně zvažuji koupi nějakého handheldu. Je zde prosím někdo, kdo by mi uměl poradit co se týká ceny, množství her, kvality apod. Děkuji -
Ok díky, ale když si tu pořád ty, tak tu budu i já i přes ty mé strašné offtopicy.
-
Ohlásil jsem tě. Takhle to dál prostě nejde. Takový offtopic tu přece nestrpíme. Musíme začít něco dělat s těmito moralisty. Já navrhuji ban každému všeználkovi a moralistovi. Nikdo přece není zvědav na takový žvásty o ničem.
-
Ach sorry ale vyblil si větší blbost než někdy Jack. Opakované narážení PC scéna proti konzolové je OTRAVNÉ, a když už si chceš pokecat o tomhle trapném tématu, pokecej si s Predatorem.
Důvod k banu jsou nadávky, totální off-topicy atd. -
Tvůj děda je problém této země...
To mám nejradší tyhlety hospodský (podle sebe soudím tebe?) greenpeace kecálisty o tom jak jde všechno nenásilně vyřešit a udělá se ho*no!
"Navic nevhodne prispevky trollu jsou pravidelne mazany a prispevatele banovani." .. Hah! Tady se ani nebudu dovolovat abych se ti vysmál. *11* -
nase prispevky jsou vzdycky k tematu a to, ze s nama nesouhlasi PC scena neni duvod k banu
s takovym postojem by si nemel pravo napsat ani ten svuj prispevek
navic, jak si psal v jindy diskuzi 3x a dost, tak by si uz taky nemel pravo diskutovat *15*