-
kokpit tam není, my se bavíme o GRID 2, ne DIRT 2
-
http://www.youtube.com/watch?v=NdNtZROVcDE&hd=1 Hele :) To jsem aní já nevěděl, teď už možná do toho půjdu taky :)
-
Můj ty jelene.
-
To vim, verim ... tzv ze to tak nejak vim, divil bych se kdyby ne to se samotnou virou nema moc spolecneho... Do armady nechci, s tim prezidentovanim ti nechci kazit iluze. Samozrejmne, za tvou a podporu jinych dekuji "predem". *9* *3*
-
Věříš v to, že chceš starej dobrej Mass Effect. Však sebevědomí je dobrá věc, já ti to nevyčítám. Už stačí jen vojenský sestřih, naleštěné holínky a zvládneš všechno na světě. Doufám v brzkou prezidentskou kampaň, budeš mít moji podporu.
-
Jen doklada "Parit se da v kazdem veku, cokolov at uz karty, miny nebo GTA". *3* Babicka nema chybu. *15*
-
Coze ? Ja nemuzu verit ? *8*
-
Co je s kokpitem?
Jinak pro zájemce je Dirt 2 každou chvíli v nějaké výrazné slevě za dvě tři eura a aktuálně i v bundlu na www.indiegala.com -
Od nextgenu k víře, tady už jde o hodně.
-
British Gas Rampage
Pokud jste ještě neviděli atomickou babičku s GTA5, pravost neověřitelná
http://youtu.be/Knab9oQIMOQ -
Škoda toho kokpitu no, ale jinak to není vůbec špatná hra.
-
Ne, kdykoliv si prectu "Hate" vim ze tu vzdy budes nablizku, ty se nezmenis *3* , kdyz vydrzis nepsat hate treba par mesicu, i ty blbosti ubydou... jinak tu omluvu , samozrejmne necekam. *15*
-
Ty prostě nepřestaneš psát blbosti, že ne :))
-
Jeste se omluv, hatum na konzole a meli by jsme byt Ok. *3*
-
Bioware naznačuje čtyřmi novými obrázky, že se co nevidět dočkáme ohlášení nového dílu Mass Effect.
Hlavne at z toho neudelaji, moc velkej "Next, next gen". *7* *3*
Tim mam na mysli ze chci, zase starej dobrej Mass Effect a v to verim. Protoze pak uz nevim v co bych mohl vice verit... -
GRID 2 - omluva
Když hra vyšla, napsal jsem tu, že to je o ničem. Nevím, jestli to bylo tím, že jsem to tenkrát zkoušel na noťasu nebo mi to nesedlo v té době, dal jsem tomu málo prostoru.. ale před několika dny jsem to nainstaloval znovu tentorkát už na normální pc a je to pecka. Vážně, grafika hodně pěkná a hodně dobře optimalizovaná, zvuky fajn, reálné licence, bezva tratě, různorodé závody a hlavně příjemná pohodová hratelnost... tratě se mění, auta přibývají, závody odsýpají, moc mě to chytlo, načínám zrovna 4tou seznonu a pořád mě to baví :) Tož tak, děkuji za pozornost kdo to dočetl až sem :) -
Na Until Dawn se stále pracuje, sérii Doctor Who však Supermassive Games odložilo k ledu.
Doktora uložili k ledu? Jupí -
Na průměrné a lepší HERNÍ PC, to je rozdíl oproti běžnému průměrnému PC. Nehledě na to, že jakékoliv PC se dá modifikovat, takže to, co je dneska průměrné může být za rok nadprůměrné po vylepšení. PS jaksi ne...
-
Obrazem: Ve skladu Amazon již čekají stovky konzolí PS4 na své majitele.
Pár palet by se hodilo *1* Udělal bych vám slevu. -
mohli sme dostat mnohem vic, on to byl velice ambiciozni projekt. nevim co se stim pak stalo, asi nebyl cas a mu$eli to vydat.