-
Výdechů to má dost, ale nasávání skoro žádný. A nahoře je výdech pro pasivně chlazenou stranu grafiky. Bude to muset být umístěno někde "v prostoru" a ve vypnutym stavu se do toho bude prášit jako kráva, což životnosti a chlazení taky neprospěje. Ale nerad bych tu maloval Zemany na zeď.
-
Vis, ono by stacilo, kdyby sis vygooglil co pisou ti, co na te predvadecce byli. *3*
-
PS.: Ten oxymoron, kdy se oznacujes za slusneho cloveka a zaroven se uchylujes k urazkam, ten se ti vazne povedl. *1*
-
Tak prej ne. Mínuskáři rozhodli, že přehřívat se to nebude a miminka vedle toho klidně můžou spát. To se mi ulevilo *3*
-
"Procesor má výdechy na vrchu krabičky, grafika vzadu, zdroj na boku."
-
Ale tak třeba bych to i chvíli překousl, kdyby to ovšem nabylo pitomý jak seriál o Jacku Bauerovi. Ještě dnes s láskou vzpomínám, jak mě v každé cutscéně někdo střelil do hlavy nebo kuchnul nožem...
-
Protože se jedná hlavně o US trh, tak si nemůžou dovolit pustit dojnou krávu s Call of Duty ve jméně. Jejich trh je na tohle stavěnej a jedinou změnou bude až hodně klesnou prodejní čísla. Ono u nich je to právě naopak. Díl od dílu prodají víc a víc kusů.
-
ucho: No já expert přes tohle nejsem, ale myslel jsem, že nějak takhle to funguje. Když tak to pro mě nějak zrychleně shrň, ať jsem v obraze. :)
loula: neříkám stejný, ale určitě by si to na sebe vydělalo. Ani jednotlivý díly CoD nemají stejný komerční úspěch, některé vydělaly víc, některé míň. Je mi jasný, že na tom "CoD" v názvu záleží hodně, nejspíš ze všeho nejvíc, ale nemyslím si, že kdyby se vynechal, tak to hned bude finanční průser, i přesto, že marketingová kampaň by byla stejná (a i hra v podstatě). -
A ty vazne veris, ze by to bez toho magickeho CoD melo stejny komercni uspech? Vazne?
-
Jako fajn to je, to jo, jenže už po několika dílech tě to neustálý držení za ručičku, aby ti pak hra následně vytrhla ovládání z ruky v podobě cutscén, kterých je až nebezpečně moc, začne být malinko otravný. Chce to spíš větší svobodu (rozšířenější level design) a omezit cutscény.
-
takhle marketing nefunguje...
-
Proč malé prodeje? Stačí udělat masivní marketingovou kampaň, zahlcovat hráčské publikum neustálými trailery, gameplay videama, výstavami, billboardy po celém světě a do všeho ze zmíněných zahrnout titulek "From the original makers of Call of Duty..." a lidi se stopro chytí a o velké prodeje by bezpochyby nebyla nouze.
Zkrátka si to představ tak, jako kdyby se z názvu Call of Duty Ghosts vynechalo "CoD", ale vše ostatní by zůstalo stejné. Sice ještě prodeje neznáme, ale prodávalo by se to IMO stejně.
Activision do marketingu dává hodně, jen nemá koule na to zkusit to u nový IP, i přesto, že analytici by jim řekli, že je čeká finanční úspěch. -
Víš proč se tu mnozí trollové ignorují? Protože ví, kdy přestat, kdy ironizování a sarkasmus už začne přerůstat v deb*litu. Tys ten práh už dost překročil, proto se nediv... A mel si tu co chceš, sem normální člověk, žádná tvoje smyšlená guma... ta je možná tak maximálně v tvojí hlavě.
-
Nelži tu ty trollí pomatenče, já nikomu neříkám, co má dělat, jen se zastávám svého názoru. Nepleť si pojmy s dojmy. Navíc se mi zdá, že si tu částečně popsal sebe - to já sem ti šlápl na trollí oko, protože doposavaď nikdo se ti nepostavil, protože málokdo má na tuhle špinavou práci sílu. Bojovat s trollama neni jen tak a já toho nenechám, dokud se z tohohle fóra neodklídíš a nebo dokud se nezačneš chovat normálně. S tim se smiř. S lidskou blbostí se musí bojovat tak jako s tou tvojí.
-
Si d*m*nt.
-
Už mu dochází trollí pára, tak mele (a to doslova) z posledního a přidává nadávky *3* Docela smutný konec slavného he/hea...
-
Hezky řečeno Ronoxi, tahle série potřebuje restart jako sůl. Jak kvalitativní (konečně nový engine), tak i obsahový (SP, popř. trochu i MP). Podle mě, měli by přestat soutěžit s BF a vrátit se do druhý světový a udělat jí na pořádnym enginu, to by byl panečku comeback série. A pak postupně jít do současnosti, přes vietnam a popř. i koreu. Však témat je od druhé světové až až a neni pravda, že bychom se jich přejedli. Právě naopak, co tak čtu a slyším, už se trh začíná přejídat poderní (a postmoderní) dobou, různých scifi prvků atd. Chce to restart...
P.S. he/he, kdy ti dojde, že si trapnej i na trolla ? Raději odejdi, dokud si tu ještě zapsanej jako jeden z největších trollů a ne jako blb a hulvát, kterýmu došla trollí munice, tak plácá a nadává... -
Ale ale mistre, spatny den? To se spravi, chce to jen jit trochu do sebe a nohy v teple. Fandim ti. *3*
-
já mám tu SP složku rád. jako jo, mohli by se zaměřit v nějakém dílu vyloženě na MP, ale občas je fajn si projet takový krátký naskriptovaný filmek :)
-
je to risk. holt jsou to jejich prachy. proč riskovat malé prodeje, když mají v něčem jiném jistotu velkého zisku? byli by hlupáci, kdyby nepokračovali ve ždímání značky.