-
Infinity Ward chce z Call of Duty: Ghosts udělat novou podsérii.
Už to trochu přeháníš ty blbe, si myslíš že ti to forum patří nebo co? Jdi se léčit... -
Já bych uvítal roční pauzu, využitou k vytvoření nového enginu. Také bych odstranil SP složku, protože v té scriptované podobě je to o ničem. Měli by se trošku zamyslet a drobátko se v tom porejpat. Close combat styl bych zachoval, na větší mapy je tu BF. Jen by to chtělo trochu fyziky a destrukce prostředí (a tím nemyslím ty jejich fíčury v tomto díle). Změna počasí by taky nebyla špatná v rámci jednoho kola MP.
-
"Změna je život." A i nová IP může nést, jen musí být dobrá marketingová kampaň a především dobrá kvalita samotné hry.
-
Vypadá to dobře a vypadat bude, už se těším jak malý až mi to vše dojde po 13.12. domů jak PS4 tak i hry :-) -
když to nese, proč to měnit?
-
Tak tohle určitě nikdo z nás vůbec nečekal. *6* Schválně jestli přijde den (jestli vůbec), kdy IW oznámí nějakou novou IP.
Co myslíte - Někdy x Nikdy? Podle mě to bude studio zaseklý jen u jedný značky. -
Je to v tom case docela napresovaný. Bude se to přehřívat, nebo hučet jak vrtulník (snad se pletu).
-
Valve ukázalo prototyp STEAM přístroje.
Funkční link ;o) http://blogs.seattletimes.com/brierdudley/2013/11/04/a-glimpse-of-valves-steam-machine-controller-design-and-hardware-plans/ -
Valve ukázalo prototyp STEAM přístroje.
Nejede :( -
slabý.
-
Film je to hodlej, ale asi sem do diskuze se moc nehodí
-
Osobně po TLoU od nich chci už jenom dospělý hry.
-
Jak jsem už řekl, táhni někam a nes*r slušný lidi, vypláchnutej xindle.
-
Já se taky těšim. Naughty Dog je jedno z mála studií který posouvá hranice jak v zpracování, tak v samotných detailech. Snad nevybočí a neudělají nějakou cartoon style hru ikdyž za Crashe bych ruce trhal.
-
To je docela smutne tedy. Chapu, ze je to schopne studio, co ma na konte hodne povedene kousky, ale chce to trochu chladnou hlavu.
-
Naughty Dog: Naše přípravovaná PS4 hra vás zanechá v úžasu.
no to jsem uz ted a to jsem nic nevidel -
Abych byl konkretnejsi a pouzil tvou terminologii: Uroven tveho psaneho projevu klesla na uroven vetsiny mistnich gum. Tak s tim neco udelej mistre. *3*
-
Xbox One prý ze standby režimu zvládne nabootovat rychleji než se spustí vaše televize.
Co som cital tak to v stand by to zere "len" 14W? Tak to sa fakt oplati *1* -
Tvá debilita hvězd se dotýká. Běž si radši hledat nějaký "kamarádi".