-
potrefená husa
-
Evidentně to museli ořezat, vzhledem k tomu, co se děje i u pc verze, navíc tady ta hra nebyla primárně vyvíjená na nextgen, všechno je jen narychlo, já jen doufám, že příští díl už bude na novým engine aspoň a SP tam nebude jen jako hodinový tutorial k MP.
-
Vypadá to, že po to technické stránce BF 4 jasně vede. Jak v optimalizace tak v kvalitě.
-
Přesně tak, pořád to vypadá kvalitně, tak co by si na tom chtěl vole měnit. Pro grafický-hrabače mezinoží je tady ta chujovina, jak se to jmenuje ta blbost, Krajzís a nebo přesvětelkovaně omalovánkovanej Betlpole.
-
Heleme se, největší pitomec ze všech, říká o ostatních, že jsou pitomci.
-
treba konecne udelaj/pouzijou novej engine, i kdyz, dokud ovce plati nadsene za recyklaty, proc by se namahali... *6*
-
Singleplayer kampaň Call of Duty: Ghosts je pouze 4 hodiny dlouhá.
tak xbox360 ps3 wiiu vsechny verze jedou na 880x720p a kazda konzole to nejak upscaluje takze asi se to activisionu moc nepovedlo kdyz to ani na xbox one nejede ve fullHD,ono stejne nejde oto rozliseni kdyz jsou hnusny textury atp....
a stejne to je divny o CallofDuty Ghost na current console se nikde ani nepsalo jen XO a PS4 verzich asi tam bude neco spatne -
Koupeno, spešl edice, za 3k. Nelituju.
-
Tak pokud říkáš, že paměť je to nejmenší, a zároveň běžíš na 32-bitu, tak to tedy rozhodně není to nejmenší; vždyť nemůžeš využít ani 4GB RAM - tedy pokud nejedeš na Windows Server, což na desktopu asi ne...
-
CoD: Ghost
Včera v noci vyšlo, jde se sosat. Jen doufám, že to vy pitomci tady nekupujete, pokud jo, tak se nedivte, že to je jaký je pořád. -
Dnes se ještě vážně najdou lidi, co jedou na zastaralém 32bitu? No ikdyž u tebe se ani nedivím.
-
to s tím souvisí ušoune
-
těch 6 GB je samo nesmysl, když to dokáže jet na konzolích s 256 a 512 mb pamětí. ale tak ta paměť je to nejmenší. já nepřekousnu ten požadavek na 64bit windowsy. do těch půjdu až tak za rok, dva...
-
"... Call of Duty: Ghosts may not even require 2GB to function just fine."
By mě zajímalo jak si to Acti může dovolit, ale i tak se těším až budu číst forka dětí co budou mít totální rage nad tím, že mají malou ramku *1* *1*
http://www.incgamers.com/2013/11/pc-users-suggest-call-duty-ghosts-6gb-ram-requirement-artificial -
http://s9.postimg.org/p5pm73ofj/6_GB.jpg
CoD Ghost hází údajně error pokud nemáte 6Gb ram... to mi neříkejte že by to na 4GB nejelo -
Přesně tak - Slim vypadá důstojně , super slim je taková , no .... prostě mám doma taky Slim a vyklající sešoupátkový dvířka bych nechtěl ;)
-
Zrovna u grafiky za 10 litrů se musím usmívat .... jistě máš super radiátor do PC ... ale cenově - jdi někam! Tady si za 5K solidně zahraji a ty si klidně vyhoď dalších deset , aby jsi mohl spustit Windows 8 a Blendra , nebo chceš řít že ji máš jen na hraní ?! Tak tomu říkám Kauf zase Já ;)
-
Jsou to kecy. Prý něco pod 2 GB. Někde jsem to zrovna četl.
-
ona by nová verze měla jít i na originálnce ,je to někde na redditu
-
Jací lidi, ty splašený lejno? Zatím vidím, jak se na mě ve stovce místních přechytralých rumcajsů pověsil nějakej čtyřprocentní de*il, který si v tom svým narozumovaným zagumovaným mozečku umínil, že bude za každou cenu rýpat a hrát si na hrdinu, páč mu někdo šlápnul na kuří oko. Aby za ty léta mě začal poučovat o tom co dělat nějakej emotikonskej kašpárek, kterej se tu náhodou zabydlel, no tak na to ti s*re pes, mistře. Na svoje chrámový teorie, co kdo má a nemá a jak by se měl chovat a myslet a dělat správně podle tvýho, si najdi sobě rovný usmrkance, u kterých si pak můžeš naklikávat první plus a bít se v prsa za svoje dětinsky vydojený mudrlování.