-
Obrazem: Ovladač Dualshock 4 v barvách Killzone.
Nemalo luxusni. -
Grafický posun tam je, ale když to srovnám s Bf4, tak je to hrozné.
-
Vyjimecne s tebou souhlasim... Zabavi, na chvily a bez Mp ano.
-
Je to nesmysl, dnesni hry tak tak vyuzijou 50% z 8gb... ani ne. Ja jsem spise zvedavej kam to naladuju kdyz s BF jsem to mel na "hrane".
-
To bude taky podle mě nějaká chyba buď programátorská lenost nebo nějaká rádoby ochrana jako svýho času ochrany, který zabíraly tunu místa na hře, aby to lidi nebavilo stahovat.
-
K tomu se nevyjadřuju, protože nevím na čem hraje a jakým softem nahrává. Některý žerou moc výkonu. No jsem na to zvědavej až se sjednotí recenze po zítřku, protože ikdyž nemám MW2 sérii rád, tak bych si na druhou stránku přál nějakou zábavnou AAA střílečku.
-
Mě by zajímalo kolik to sežere RAM když to chce 6 GB jako minimum.
-
Skube se to tedy hezky... uz se tesim az to budu hrat na me "plecce". *15* Zda se mi nebo grafika ma takove hezci textury... pripomina mi trochu vykradani bf ale jenom trochu.
-
COD: Ghosts
Tak už vyšlo asi z warezový verze první max settings video http://youtu.be/u8LU5sQXcT4 .. já nevím, ale to v IW neumí správně zabalit soubory, že to je tak obří oproti BF4 a přitom to nedosahuje takových produkčních hodnot? -
Jsem zvědav na technickou stránku hry. BF 4 vypadá dobře + Fyzika.
Zde je vylepšený starý engine tak, jak to bude vypadat v porovná i v testech benchmarku se uvidí. -
Singleplayer kampaň Call of Duty: Ghosts je pouze 4 hodiny dlouhá.
BF4 mě zatím překvapivě baví, uvidíme co Ghost, tyhle hry jsou vyloženě jednohubky, sosnout, zapařit, odinstalovat. Ale dokáží dobře zabavit, bohužel lepší tu zatím nejsou. -
Obrazem: Ovladač Dualshock 4 v barvách Killzone.
Někdo ten nástřik dost nedotáhl. Dvě barvy, páska a takovej šmejd mám za dvě vteřiny.Taková amatérská prasečina. -
Už nevíš kam tak uboze nadáváš co ty trotle ? To ty tu otravuješ se svejma fanatickejma kecama. Přestaň žvatlat nesmysly a lidi tě nechaj bejt...
-
*1*
-
Podle neověřených informací nás na STEAMu čekají podzimní slevy 27.11-3.12 a vánoční slevy 19.12-2.1.2014.
V BF4 ale přece nejsou rybičky!! -
to kdyby nahodou nakej fagan neumel cist a tim padem nevedel, kterou packou pohnout *5*
-
Singl Battlu 4 je asi první singl military AAA hry kterej mě FAKT nebaví *1*
-
Usetrilo, cas penize a nervy... *3*
-
U mna 23,8 GB, to od vcera vysiel nejaky monster patch?
-
Kvalita za tu velikost... Na co dělají SP když na to stejně každý nadává. Kdyby to vydali jako MP bylo by to možná lepší.