Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    mě pobavil hned ten začátek v Battlefieldu - "Rozstřel okno" schválně jsem nic nedělal, co se stane. vystřelilo to za mě...
  • ringmancz
    podle mě je zbytečný kupovat novou, já bych raději koupil Slim, ty už se stejně nekazí. najdeš inzeráty s částečnou zárukou (třeba ještě rok, nebo někoho kdo si to koupil na GTA) s několika hrama za míň, než novej bundle
  • Jack1947
    Ted jsem si taky vsiml, nejedna se o chybu... *7*
  • Není to třebas tím, že už to máme zažité? Ano ten princip je stejný, ale prostě více se mi líbí klasické asijské jména.

A nejspíš bych nic nenapsal, ale tenhle Mutant mě štve.
  • nekromant33

Singleplayer kampaň Call of Duty: Ghosts je pouze 4 hodiny dlouhá.

odkaz v bleskovce je na článek o BF4
    edit: chyba ale asi jen v odkazu, zpráva jako taková asi chyba není:
    http://n4g.com/news/1386180/call-of-duty-ghosts-campaign-is-only-4-hours-long

(btw nejsem v tom nějak zběhlej, jak oddělám to podtržení za tagem url odkazu?)
  • Miserius

Další taková? No doufám že se to nestane běžnou věcí...
  • Jack1947
    Sak to je hruza, kdyz nejsou z cech a to muze tak je nazyvat maximalne tak nejaky "bulvarni denik "Plesk" , nebo snad info v televiznim programu... nebo v tv , jinak fuj. *12* *11*
  • MickeyMutant
    Neotvírej Pandořinu skříňku!
  • Jack1947

Jen ? Takze je to "vyrovnane". *3*
  • Tilwaen
    Tak mně osobně se třeba víc líbí ona anglická transkripce japonských jmen, abych byla upřímná, ale zrovna tato rusofonní jména je zvláštní vidět přepsaná anglicky.

Ještě trochu k diskuzi mimo hlavní téma - co říkáte třeba na koncovky -ová u původně nepřechýlených cizích jmen, přidávat/nepřidávat? Hillary Clintonová, Britney Spearsová, Megan Foxová... ?
    Případně potom excesy jako Petra Svoboda, Emma Smetana... *2*
  • Jack1947
    Co kde ? Mas nakej Irc kde jsou Releasy nebo to je tajne... *7*
  • Jack1947
    Presne to bylo neco kolem, 28,6gb. Jinak pravda no. *4*
  • U těch špiňáků to nikoho nezajímá.
  • MickeyMutant
    Bohužel se to z bleskovek začíná šířit i do regulérních článků. Dneska se blýsknul třeba Aleš v textu o War Thunder. Vetřel se mu do něj jistý "Anton Yudintsev", výkonný ředitel Gaijin Entertainment. Je to tam v diskuzi samej pilot, tak jsem jim s tím nechtěl narušovat brífink.
  • Vrook
    Jacku, konzoli jsem měl, momentálně ji nemám, ale hodlám si ji znovu pořídit. Každopádně jsem hráč, co si zahraje na čemkoliv, někdy dám přednost PC, jindy tesknu po vyvalování se s gamepadem na gauči, ale hlavně... jsem odpůrce jakejchkoliv fanboys a chudáků s posláním šířit fanatický kecy.
    A taky bych rád vedl tvou prezidentskou kampaň. *14*
  • Tilwaen
    Jestli máš na mysli ten Descent někdy z devadesátých let (létáš lodí v jakýchsi tunelech a střílíš), tak ten nijak rozumně ani s myší hrát nešel, ne? Co si pamatuji, tak byla dost nešťastně nastavená její citlivost, tak bylo lepší to ovládat skrz klávesnici.

Pod Tvou poslední větu bych se mohla podepsat.
  • prudislav
    a piráti už prolomili ten 6GB check a s crackem to jde hrát i s 4GB ramkou
  • Pilgrim66
    Jo a BF 4 co vypada o 10 let lepe potrebuje 25 GB i s MP, go figure...
  • Tilwaen
    Je zvláštní, že mluví-li se o takto lokalizované transkripci japonského písma do latinky, tak tu všem hned naskakuje husí kůže a křižují se, jaký by to byl humus, kdyby se to takto psalo, ale je-li někde (i v seriózních médiích) lokalizovaná transkripce arabského písma do latinky, pak vás, bojovníky za "nekonění jmen", nikde nevidno.

Al-Kajda, Hárún ar-Rašíd, ... Nevadí?
  • Ale potom je anonym jasný indikátor, že něco smrdí..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit