-
mě pobavil hned ten začátek v Battlefieldu - "Rozstřel okno" schválně jsem nic nedělal, co se stane. vystřelilo to za mě... -
podle mě je zbytečný kupovat novou, já bych raději koupil Slim, ty už se stejně nekazí. najdeš inzeráty s částečnou zárukou (třeba ještě rok, nebo někoho kdo si to koupil na GTA) s několika hrama za míň, než novej bundle
-
Ted jsem si taky vsiml, nejedna se o chybu... *7*
-
Není to třebas tím, že už to máme zažité? Ano ten princip je stejný, ale prostě více se mi líbí klasické asijské jména.
A nejspíš bych nic nenapsal, ale tenhle Mutant mě štve. -
Singleplayer kampaň Call of Duty: Ghosts je pouze 4 hodiny dlouhá.
odkaz v bleskovce je na článek o BF4
edit: chyba ale asi jen v odkazu, zpráva jako taková asi chyba není:
http://n4g.com/news/1386180/call-of-duty-ghosts-campaign-is-only-4-hours-long
(btw nejsem v tom nějak zběhlej, jak oddělám to podtržení za tagem url odkazu?) -
Další taková? No doufám že se to nestane běžnou věcí... -
Sak to je hruza, kdyz nejsou z cech a to muze tak je nazyvat maximalne tak nejaky "bulvarni denik "Plesk" , nebo snad info v televiznim programu... nebo v tv , jinak fuj. *12* *11*
-
Neotvírej Pandořinu skříňku!
-
Jen ? Takze je to "vyrovnane". *3* -
Tak mně osobně se třeba víc líbí ona anglická transkripce japonských jmen, abych byla upřímná, ale zrovna tato rusofonní jména je zvláštní vidět přepsaná anglicky.
Ještě trochu k diskuzi mimo hlavní téma - co říkáte třeba na koncovky -ová u původně nepřechýlených cizích jmen, přidávat/nepřidávat? Hillary Clintonová, Britney Spearsová, Megan Foxová... ?
Případně potom excesy jako Petra Svoboda, Emma Smetana... *2* -
Co kde ? Mas nakej Irc kde jsou Releasy nebo to je tajne... *7*
-
Presne to bylo neco kolem, 28,6gb. Jinak pravda no. *4*
-
U těch špiňáků to nikoho nezajímá.
-
Bohužel se to z bleskovek začíná šířit i do regulérních článků. Dneska se blýsknul třeba Aleš v textu o War Thunder. Vetřel se mu do něj jistý "Anton Yudintsev", výkonný ředitel Gaijin Entertainment. Je to tam v diskuzi samej pilot, tak jsem jim s tím nechtěl narušovat brífink.
-
Jacku, konzoli jsem měl, momentálně ji nemám, ale hodlám si ji znovu pořídit. Každopádně jsem hráč, co si zahraje na čemkoliv, někdy dám přednost PC, jindy tesknu po vyvalování se s gamepadem na gauči, ale hlavně... jsem odpůrce jakejchkoliv fanboys a chudáků s posláním šířit fanatický kecy.
A taky bych rád vedl tvou prezidentskou kampaň. *14* -
Jestli máš na mysli ten Descent někdy z devadesátých let (létáš lodí v jakýchsi tunelech a střílíš), tak ten nijak rozumně ani s myší hrát nešel, ne? Co si pamatuji, tak byla dost nešťastně nastavená její citlivost, tak bylo lepší to ovládat skrz klávesnici.
Pod Tvou poslední větu bych se mohla podepsat. -
a piráti už prolomili ten 6GB check a s crackem to jde hrát i s 4GB ramkou
-
Jo a BF 4 co vypada o 10 let lepe potrebuje 25 GB i s MP, go figure...
-
Je zvláštní, že mluví-li se o takto lokalizované transkripci japonského písma do latinky, tak tu všem hned naskakuje husí kůže a křižují se, jaký by to byl humus, kdyby se to takto psalo, ale je-li někde (i v seriózních médiích) lokalizovaná transkripce arabského písma do latinky, pak vás, bojovníky za "nekonění jmen", nikde nevidno.
Al-Kajda, Hárún ar-Rašíd, ... Nevadí? -
Ale potom je anonym jasný indikátor, že něco smrdí..