-
Tak se regni, co ti brani... pak bys nemusel fnukat, jak mimino ze ti nekdo sahl na tvuj nick. *4* -
Nestačím se divit, co za dementy duplikuje můj nick občas. Ale tady je úroveň retardace vysoká, takže vlastně ani moc překvapený nejsem.
-
Až příští Vánoce? Co budu do té doby dělat? Asi nadále ignorovat tuto MMO.
-
Prosim te, ten bude rad, kdyz zvladne porazit Crash na "I can win" se zapnutym wh a aimbotem
-
Video: Procházka v Dashboardu konzole Xbox One.
Vzdyt to az na vyjimky je totozne s current gen... Kdyz pominu, ze je to takove vetsi a je tam vice moznosti na jedne obrazovce, dokonce i barevne schema je stejne. To vem cert a zajimavejsi budou schopnosti te konzole a ty nejake budou verim ze ano. *4* -
WoW - datadisk
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1450325_553690938043823_1113424506_n.jpg -
Video: Procházka v Dashboardu konzole Xbox One.
Ostuda, že tam místo XBO verze má PS4 verzi screenshotu Bf4 mapy. -
Shigeru Miyamoto se na nových Mario hrách již zřejmě nebude podílet, chce se zaměřit na menší projekty.
Ahoj bleskaři, jak se dneska máš? -
Už si docela trapnej *3* I troll musí vědět, kdy přestat...
-
Mazej na nějakej HW web a tam se můžeš chlubit svou krásnou novou grafikou za 12000 a porovnávat si tam výkony. Tady to nikoho nezajímá. A vůbec, ty máš nějaký problém, protože jsem od tebe neviděl nikdy nějaký pozitivní příspěvek, pokud si dobře vzpomínám. Jen útočíš, nadáváš na všechno (chlavně na konzolisty) a vychloubáš se (připomnělo mi to citát "A teď si vás kúpím všecky.."). Měl by si možná navštívit odborníka přes hlavu..
-
Oh... život je hned snažší když jeho příspěvky nevidim *2* Ale dovedu si to představit, konzole fuj, mam nejlepší komp na světě, rozlišení 8k a porazim kohokoliv s gamepadem v Quake 3! *1*
-
Říká multi-accounťák:)
-
*ostudou všech biologických organizmů
-
pokud někdo založí diskuzi s tím, že chce poradit, kde koupit výhodně PS3 a končí to tím, že se oháníš, jak sis koupil novou grafiku a že hraješ BF4, nepřijde ti na tom naprosto nic divného? ;) jsi ostudou všech hráčů...
-
Jdi si hrat BF4 a neotravuj, spravne. (mimochodem ja uz ho doparil) *3*
-
Ucho: můžeš mi ty jednoduchý jedinče vysvětlit, v čem se vychloubám? To že napíšu reakci na místní pitomce, abych jim tím dal jasně něco najevo, to je vychloubání? Každý normální trochu starší člověk co sem chodí snad ví, že není problém si koupit škatuli za pár tisíc, na tom není snad nic vychloubačného. Nic, končím s debatou, tady je to samý blb.
-
Resident Evil 5 se stalo nejprodávanější hrou firmy Capcom.
To jim zase dá nějáký špatný impuls :( oni pořád strašně dávají na to, co zrovna frčí nebo se prodává a bez studu to cpou do svých her... měli by si zachovat svou tvář. plané kecy stejně už je pozdě. -
Bože co ty jsi za dementa. Psal jsi, že jsem konzoli nikdy neměl a neviděl nebo co, v těch tvých sračkách se nedá vyznat, tak jsem ti demonstrativně napsal, že jsem konzoli měl a jsou mi u p*dele, protože kdybych chtěl, tak si můžu jít co chci, narozdíl od blba jako jsi ty, co nic neměl, nic neví a jen tu blbě kecá.
-
Presne, snad to i pochopi Predator ze tady proste nema sanci, uspet. *3*
-
A to jsou přesně ty důvody, proč do PS3 jdu, ikdyž už její čas pomalu končí. Ty kvanta skvělých her (navíc dnes už za pár šupů) si už dál nechci nechat ucházet.