-
Možná poradí někdo, kdo právě četl nějakej leták z elektra jako tomu bylo asi před rokem, když tu někdo psal o PS3 v superslimu za čtyři tisíce. -
Na originalky.cz nakupuju jiz delsi dobu a nikdy sem zadnej problem nemel. *3*
-
Debila tu ze sebe děláš pouze ty. Nechápu jako co čekáš že ti tu kdo tak objevného řekne.
-
Kamarád kupoval výhodně v datartu superslim, ale nevím jestli na to teď mají nějakou akci. Originalky.cz znám a jsou v pohodě. Projeď to prostě přes zbozi.cz a uvidíš ;)
-
Ok, beru na vědomí. Ale byl bych rád za odpověď od někoho, kdo není debil, že.
-
To jsi negramotný nebo tak něco, že si sám nedokážeš koupit takovou pitomost jako je PS3 ? V páčkolandu ti k tomu dají poukázku na 100kč na koupi nového televizoru, barevného.
-
Tip kde koupit PS3?
Po letech jsem se konečně rozhoupal jít do PS3. Prosil bych tedy o radu zkušenějších, kde ji koupit? Zálusk mám na super slim verzi s 500 GB diskem a chci si koupit konzoli novou, takže nechci žádné bazary nebo aukro. Taky bych se rád vyhnul různým bundlům s hrama, které mi přijdou dost předražené. Co jsem tak našel, tak se ceny pohybují kolem 5.500,- Kč.
Má někdo doporučení, v jakém shopu PS3 koupit za dobrý peníz a se zárukou, že to nejsou žádní hajzlíci? Dobře se mi zatím jeví shop originalky.cz, ale nikdy jsem od nich nic nekupoval. Má někdo nějaký tip? -
Do Need for Speed: Rivals se po dlouhé pauze navrátí vozy od Ferrari. Konkrétně: FF 2012, 458 Italia,...
tak na GTO se těším a ještě ta italka neni špatná -
Tak si z něj vezmi příklad. *3*
-
Wat´afak ár ju talking abaut, mééén ?
-
Se divim ze si zas "systematicky" nehajteoval, zda se ze se u tebe blyska na lepsi casy mozna nebo ses uz nejakym zpusobem usmernil. *3* "Hate 3ver".
-
Já bych zas tak radikální nebyl. Takový Descent jsem hrál vždy jenom na klávesnici a jakých vylomenin se mi tam dařilo dosáhnout. Názor že si FPS hru nedá pořádně užít bez K+M ti neberu, ale myslím, že je řádně mimo.
-
1. o Pro gamingu nevíš dle mě nic.
2. i obyčejný hráč, který má herní pc, hrám věnuje spoustu času, tak si rád zahraje kvalitně, nemusí to být vyloženě profesionálně, ale kvalitně a s tím velmi úzce souvisí i věci jako je ovládání, nejen výkon pc apod.
3. Nechtěj si se mnou poměřovat pindíka, co se života týče, nemáš na to, věř mi. -
to dělají jen chudáci jako Vrook, kteří v těch kecech akorát reflektují sami sebe. Normální člověk, který má trochu rozumu, normální život, tak nikdy tohle neřekne. Navíc každý ať si žije jak chce, pokud žije slušně, neubližuje jiným, tak co je sakra nějakýmu Vrookovi do toho. Nejdřív se podívej sám na sebe a nekomentuj lidi o kterých nevíš zhola nic.
-
Tohle vždycky náramě "pobaví" když někdo začne komentovat jiný život, přitom nemá sebemenší šajnu, jak dotyčný člověk žije, co všechno dělá a má, kde byl, co zažil a viděl.
-
Video: Deset minut gameplay záběrů z multiplayeru Call of Duty: Ghosts.
Vypadá to, že poprvé v historii COD mají zbraně alespoň nějakej recoil. Trvalo to jen deset let. -
Tak alespoň neklesne v životě tak nízko jako ty, aby se cejtil u hraní videoher profesionálně. To je totiž vyloženě smutnej přístup k životu.
-
Ona i ta myš a klávesnice stojí za ho*no, takový ovládání pro nostalgicky a nevyzrále založený paňáce. Proto střílečky jen s kombinací volantu a metlení před obrazovkou - to je potom hrací jízda. Co vy víte o ovládání, amatéři.
-
Tímhle komentem jsi převedl, že ty mezi ty normálně smýšlející jedince rozhodně nepatříš. *1*
Pac a pusu B. -
On to má být Veskoslav? Kolik těch variací na sebe sama má?