Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže na Xboxu si zahraješ a PC tě tedy doveze na letiště?
  • Kdo by ji taky vůbec hrál. Jen magoři a společnost přátel UFO...
  • Lituju každé minuty, kterou jsem u Crysis 2 strávil... Ani jsem ten hnůj nedohrál...
  • To sú perly *15*
  • V PS3 verzi Call of Duty: Ghosts se objevili první hackeři.

... Žádný div. Hra se za poslední 4 roky nijak zásadně nezměnila, takže jistě stačilo jen lehce upravit hacky z předchozích dílů... Vypadá to, že Ghosts nebudou hratelné tak do patche 1.5... Ani mě už nepřekvapuje, že na YouTube lze najít kompletní průchod všemi misemi. Zase jednou to někdo někde zvoral.
  • Jack1947
    Ja od konzole nepotrebuji takovehle "Nadbytecne veci" me staci ze si zaparim, na vse ostatni je naopak PC. *3*
  • Taky to neusmaží lívance, nevyluxuje koberec, nevypere záclony, nenakoupí, nenatře zábradlí, neodveze vás na letiště a spoustu dalších věcí to neumí. Ale o tom se samozřejmě zarytě mlčí.. *3*
  • vlastik.plaminek
    GTA je asi nejlepší příklad. Na druhou stranu na PC se dá modovat a třeba Fallout: NV si bez modů nedokážu představit. Taky se dá porýpat v configu atd. a tu hru si poštelovat, když víš jak.
  • Jack1947
    Na druhou stranu ja te chapu, kdybych byl hlavne Pcckar tak bych prskal coz pred lety jsem prskal.
    Ze nemame hry, co na konzolich a ze vychazi sr-cky, vim ze nehatejues konzole jen reflektujes situaci. Glitche jsou myslim vsude viz: Povedeny clanek v aktualnim Levelu. *3*
  • Veskoslav
    neříkám, že ne. To na pc je fakt hrůza. Ale tak 75-80% těch zmetků jsou zhovadilé porty a lenost studií. Viz DS či GTA IV.
  • vlastik.plaminek
    Na konzoli se mi nikdy nestalo, že by byla hra nějak výrazně zabugovaná. Občas nějaký srandovní glitch nebo to velice výjimečně zamrzlo. Zkušenosti s PSX, PS2, PSP a X360.
    Na PC je to trošku jiná liga a ruku na srdce, je to daleko horší než na kozolích. Holt, výhoda jednotného HW.
  • Jack1947

Xbox One neumožní ripování CD na pevný disk.

Toto, je TRAGéédie opravdu velka. *13* *8*
  • michelangelo
    Nepouzivej zkratky vubec a lidi budou mit tusaka o cem pises .)
  • Veskoslav
    World of WarPlanes. Nepoužívám WoW zkratku, protože ta je zažitá jinde.
  • V PS3 verzi Call of Duty: Ghosts se objevili první hackeři.

Co je to WoP?
  • Jack1947
    Sice si treba mensi a chapes to jinak... Ta hra pokud si cetl -tady recenzi nebo recenze byla jeden velkej nedodelek. Je s podivem ze se prodalo tolik kusu. Nikloiv naopak. *4*
  • Jack1947
    Pokud nepocitas i XBLA/PSN hry, nepis ze lzu, kdyz je to pravda... Pak ano tam ale je to trochu o necem jinem, to jsou pomalu vetsina az na vyjimky (Scourge,State of decay,FlashbackShadow Complex ,Marlow briggs (i na pc je) ) jednohubky ktere bych ani v potaz nebral. *3*
  • MickeyMutant
    Skoro milion za dva měsíce? Nejsem žádnej obchodní expert, ale v tomhle případě se mi to zdá až "tragicky" hodně.
  • Veskoslav
    Proč lžeš Jacku;)
  • Jack1947
    Na konzole a zmetci ? Mozna tak podelane hry, jenze ty uz jsou v zakladu a vetsinou na konzole vychazi plnohodnotne hry ano muzou mit chyby ale chyby co by neovlivnovali treba nejak moc pocit z hrani, coz se u pc, rict uplne tak neda. VIz ARMA (stare chyby) , nad konzolemi zabugovanost her bohuzel prevysuje. A co naplat ze vydaji 50patchu, hra by mela byt uz v celku dobre hratelna bylo tomu i pred mnoha(nemnoha) lety .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit