Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    U mně to je 3/4 steamu jenže zkombinuj singly s mmo a mp hrama. Já se snažím o víkendu nejvíc dohrávat singly a v týdnu po práci po večerech nějakej ten mulťák. Do toho věci na handheldy a exkluzivity na konzole a už není čas vůbec.
  • jindra.veliky
    Kalužo?
  • Miserius
    Rome Total War první... na ovládnutí celýho světa na nejtěžší obtížnost už asi čas nebudu mít nikdy...
  • vlastik.plaminek
    Asi Zaklínač 1. Ta hra je perfektní, ale už to mám dohrané tolikrát, že mě to přestává bavit.
  • Tilwaen
    Tak bez chyby není, chybí mu čárka před "a to", pokud chceme být puntičkáři *2* - nicméně konečně je to srozumitelný post.
  • Tilwaen
    U mě to jsou asi datadisky k Company of Heroes; základní hru mám dojetou a pustila jsem se do prvního datadisku, ale jak jsem hru jela v kuse, bylo to "moc toho stejného" najednou. Tak už mi tu asi dva roky smutně leží, ale když ono je tolik jiných her, které hrát... *4*

Stejně tak bych si ráda znovu projela třeba Neverwinter Nights 2 za jinou postavu, Zaklínače 2 s jinými volbami, ... Crysis 2 mi tu ještě také leží z Humble Bundle, také na něj ještě nebyl čas. Kdyby měl den o pár hodin více... Pár hodně hodin více *2*
  • Ale jen pro tebe.
  • Jack1947
    Prave resty starsich her, hry nove a jejich celkem dost... I kdyby se clovek rozkrajel na milion kousku
    takto proste nema sanci vsechno dohnat. Natoz pak hrat znova, je pravda ze ale najekou hru bych si dal znova (mozna i dam i kdyz me ted zrovna nic nenapada.)
    Jo no, urcite si jednou zaparim a doparim, F.E.A.R (projel jsem datace i 2,3 dil) 1 dil jaksi uplne nedojel az do konce. Splinter cell 1,2,3 , Nejspise si dam i Hitmana 1,2 mozna i 3 pac ten me moc nebavil tak treba na podruhe ho sjedu. Cryostasis bych si mohl dat , hral jsem tehdy a mel jsem slabou grafarnu a komp tak se mi to celkem sekalo, navic me to nak omrzelo. Zaklinace2 si jednou dam, bud a nebo az 3. Na hry starsi vice let 5-10 to ani nema smysl premyslet, ty uz si s nejvetsi pravdepodobnosti ani nezaparim. *15* Na Xboxu jsem treba nedoparil Halo3, Jeste me napada Gears of war 1 , taky mi nak uniklo jeho dojeti. Kdyz na Xboxu jsem dojel ostatni 2,3 ty bych si dal jeste jednou klidne. Call of duty 1,OU , 2 i MW,2 (3uz nikdy fuj) Brother in Arms bych si dal klidne i Earned in blood... je toho moc dnu je malo, hodin v tech dnech a celkove je nato zivot kratky. *7*
  • Docela divný reagovat takhle na koment, který má Jack - na rozdíl od jeho ostatních - snad poprvé bez chyby.
  • Rhulad
    Zkus navštívit nějakého Vietnamského trhovce ať tě naučí česky.
  • Jack1947
    Ano, ostudu a to posledni dobou dost velkou. *7*
  • Rhulad
    :D jak to rychle stíháš. Tipuji, že máš eyefinity a na každým monitoru otevřený games.cz.
  • Veskoslav
    Proč bych ti měl nadávat pořád? Efekt nula, tvé "sympatie" k pc scéně všichni známe, tudíž by to naprosto postrádalo jakýkoliv smysl.
  • Rhulad
    Veskoslave nadávej mi prosím pod tvým účtem. Mě to daleko více těší, když mi nadáváš jako Veskoslav. No a s GGG nás rozděluje jen politické vnímání, jinak máš pravdu, jsme jako bratři. Mám k němu neutichající úctu. Je to pravý Čech a hrdina. Více takových lidí a tento svět má ještě naději.
  • Veskoslav
    Mě napadá AvP "3" z roku 2010. Všemi zatracovaná hra a přitom mě bavila. Ale vrátit se k ní také nevrátím.
  • Taky je vám "líto", když si některou z vašich oblíbených her už nikdy nezahrajete, protože víte, že na ně v budoucnu nebude s nejvyšší pravděpodobností čas?

Já to takhle mám třeba s Crysis 2. Podle mě nejlepší díl, ale není to zas-až-taková pecka, abych si na ní někdy v budoucnu udělal znovu čas, protože mezitím vyjde spoustu jiných, lepších her. Navíc se musejí dohnat ještě resty v podobě starších her a ještě k tomu i jiný věci mimo hraní... prostě málo času.

Zkrátka jsem to teď dohrál už asi po pátý, jenže mám pocit, že na šestý opáčko už nebude čas.

Máte nějakou takovou hru? ... (ještě mě napadl MoH 2010). Jen diskutujte, beztak nemáte v neděli nic jinýho na práci. (:
  • Poslední dvě věty jasně ukazují, že IQ asi bude někde hodně hluboko pod hranicí demence. S GGG by jste si mohli potřást rukou. Dva hlupáci, co dělají konzolové komunitě jenom ostudu.
  • Nejak sa nám to tu vyostruje mládenci *1*
  • Steam je označený u každé hry, je to napsané i v popisu bundlu (i když uznávám, že z toho to nemusí být jednoznačné) a červeně je to napsané před zadáváním částky. Co bys chtěl víc?
  • Já nevím, co na tom komu vadí. tak to prostě na steamu aktivuju jiným způsobem. Pokud chce někdo přeprodávat klíče, má smůlu, může tak učinit leda s celým balíkem, který koupí jako dárek. Jediná změna tedy je, že si nemůžu aktivovat jenom hry, které chci, a zbytek rozdat/prodat. Tedy v případě, že není jeden klíč pro všechny hry, kde to stejně nešlo. Ale účelem těch bundlů asi není nákup a rozdělení klíčů mezi různé uživatele. Vyčůránků je spousta a je jedině dobře, pokud se omezí možnost pak klíče draho prodávat. Ale hlavně, v případě těchto bundlů je o opravdu minimální částky, takže kdo remcá nad tím, že to nemůže dát třeba někomu z rodiny, tak si prostě koupí další bunld pro někoho jiného, ne? A komuse se to nelíbí, nebo nechce steam, tak ať si to koupí jinde za víc peněz, nebo v jiném bundlu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit