-
na xboxu a ps by se hra s takovou medialni kampani prodavala 3x lepe...a to rikam jako zarytej pcckar
800 000 kusu je tragicky malo *5* -
WoP šlo do kytek, tak si najali lidi, co budou likvidovat konkurenci.
-
Nějaký boží hovádka už druhej den za sebou DoDoSujou servery WarThunder, takže se nedá hrát. :(
-
Víš Jidro, chápu, že nebudeš nejbystřejší. Ale nízký prodej u posledního TW je dán tím, že ta hra byla šílený nedodělek. Proto tak nízké prodeje. Ale chápu, zase jsi chtěl provokovat, tak sis to neodpustil. Jinak na konzole vychází dost zmetků, co mají chyby a prodeje ani ne třetinové. Pozastavuj se i nad nimi.
P.S: Navíc okrajový žánr pc scény strategie a ještě k tomu specifická strategie, nikoliv RTS a 800 000 málo? To je asi tak 5 miliónů u FPS. Takže si dej hadr na hlavu a troluj si dál. -
Proč PC? Nedodělky se bohužel prodávají na všech platformách.
-
Neni jich mozna ale tolik. *3*
-
Na konzolích jsou taky DLC, stejně tak jako nedodělané hry. Tady rozdíl není.
-
jestli to nebude tím že je to nejhorší TW ze všech ?
-
Total War: Rome II se prodalo více než 800 tisíc kusů.
jenom? Je videt, ze PC je na tom fakt tragicky -
Nevím, proč já bych měl být "produktem trávení". Jen ukazuješ svou úroveň...
-
Presne a dokud to tak bude tak herni svet takovy bude, Konzolisti budou hrat vzdy dodelane hry, Pcckari i sve vlastni hry nedodelane, hlavne ze bude tuna DLC a at to pekne masti kapsu. Jakmile budou chtit hrat nic jineho, nez bud pockat jenze oni chteji hrat hned tak bohuzel s chybami a nedokoncenymi verzemi se tak nejak uz pocita. *4*
-
Ne děkuji, nepotřebuji plusz, potřebuji plugin abych si mohl dát tebe a podobný hovn@ do ignoru a Posila mi už takový plugin v minulosti vyrobil. Je mi líto, že jsem tě zklamal. *14*
-
Nejakej Autoplugin nejlepe...
-
Copak, potřebuješ plugin, co ti bude střílet plusz ke komentům ? *1*
-
Když já rád RPGéčka *9*. Ono by to stejně asi nepomohlo, jelikož se s těma hrama děsně crcám. U Deus Ex: Human Revolution mi po prvním dohrání Steam ukazoval kolem 90hodin. Na Missing Link jsem se ani nedostal. A teď bych si to rád dal v Director's Cut... Jedinej úspěch v tomhle směru zatím bylo akorát to, že jsem dokázal přestat hrát SW:TOR a odolal jsem koupi DLC do Skyrimu a opětovnému hraní této hry. Víc po mě nikdo nemůže chtít *15*
-
Smutné. Tohle dává znamení ostatním vydavatelům, že si nemusí lámat hlavu, jestli je hra v den prodeje dokončená. Hráči budou stejně nakupovat, a ještě skočí po každém placeném DLC, co nabízí věci, které měly být už při vydání. Double profit. -
no jsem na tom podobně, proto si v poslední době rád vybírám hry s kratší herní dobou :)
-
Výborná diskuze! Viva la redakce! *14* Chodí sem ještě Posila nebo někdo kdo umí dělat pluginy do Opery? :)
-
Na znovuhraní v podstatě čas nemám vůbec. Hrát na "vážno" jsem začal relativně pozdě, takže mám spoustu her, které čekají na vůbec první instalaci. Dále mám hry, které jsem hrál, ale z nějakého důvodu nedohrál. Většinou tím důvodem byla nějaká nová hra.
Kdybych tu měl vypisovat všechny hry, tak mi dojde místo. Takže jenom namátkou - strašně rád bych si znovu zahrál Fallout: New Vegas. Teď ho hraju, ale v záloze by se našly 3 další postavy, s kterýma bych si to rád zahrál. To máme odhadem nějaký dalších cca 300 hodin. Holá utopie, že na to budu mít čas.
Taky bych si rád zopáknul komplet trilogii Mass Effect či obě Dragon Age hry než vyjde trojka (takže bych se ani za odklad do roku 2015 moc nezlobil). Že k tomu dojde ale nevěřím. Všecky Mass Effecty by mi zabraly minimálně 150 hodin času. U obou Dragon Age her by to bylo něco kolem 200 hodin. To se nedá *1*.
Pak samozřejmě moje srdcovky Far Cry 2 a System Shock 2. Tyhle dvě "dvojky" asi nejlíp splňují tvou podmínku "her, u kterých mi je líto, že se k nim už asi nikdy nedostanu".
Zásadní problém je nedostatek času na hraní videoher a dostatek peněz na nákup nových. Ač se snažím hodně vybírat a celkem dost her si odpustím, tak mi to vychází tak, že bych si stejně vystačil pomalu jenom s novinkama. A jestli se neovládnu a koupím The Elder Scrolls Online, tak budu v pérdeli uplně *1*. Kdyby třeba 3 roky nevyšla žádná nová, tak se nudit nebudu. Bez problémů bych si vystačil s tím, co mám teď.
Teď jsem si prošel narychlo svůj seznam her tady na Games a napočítal jsem 26 kousků, do kterých bych se rád ihned pustil... -
800k chudaku, je mi lito kazdeho jednoho z nich.