-
Protože to není Tobě určené, přeci *2* -
Zdravím.Jsem Pálivá omáčka a v žádném případě nejsem Doktor,stejně jako Pálivá paprika není Veskoslav *15*
-
a navíc ps4 exkluzivita. Paráda. Jen je škoda, že Dark Souls II vydávají na pc. Genialní hry by měly zůstat jen pro normálně smýšlející jedince a ne pro pc-děti.
-
Podle nepotvrzených informací se 15. listopadu dočkáme oznámení duchovního nástupce Demon's Souls.
Úžasná správa !!! -
Podle nepotvrzených informací se 15. listopadu dočkáme oznámení duchovního nástupce Demon's Souls.
Ja vyplnuju cekani na druhy Dark Souls parenim Demon's Souls (a je to fakt skvely, i kdyz zatim se nemuzu ubranit dojmu, ze pribeh sveta je v jeho spiritualnim nastupci o neco dal) nekdo vymejslenim teorii, ze se pracuje i na druhem dilu Demon's Souls :) -
A to ještě netušíš, že až to nainstaluješ, bude ti po 20-30 minutách zamrzat.
-
"podzimní" Steam výprodej
Neklikat pokud se chcete nechat překvapit. http://i.imgur.com/BazPkxO.png
Řadím to pod "r" jako "drby". -
Drsná Megan je taky dobrá *3*
-
Ty starší mechaniky neumí číst novější DVD. Navíc pokud tvoje mechanika neumí vysokokapacitní DVD přehrát, tak je to problém. Zkusil bych si zjisit, co tvá mechanika umí přehrát a pak to řešil reklamací. Mě takto nešlo SW TOR, po výměně mechaniky (zapujčená) to už šlo. Ale může být i jiný, skrytá závada. Ale zkusil bych všechno no.
-
Někteří hráči se u PC verze Battlefield 4 potýkají s prblémy, které činí hru téměř nehratelnou. DICE...
Mně to taky nešlo nainstalovat z těch DVDček, tak jsem vytáhl DVD mechaniku a rozdupal jsem ji, ale až potom jsem zjistit, že to bylo nejspíš těma DVDčkama, který jsou prý od EA vždy v hrozný kvalitě, takže asi tak. 26GB jsem pak sosal něco málo přes 2 hodiny. -
Po instalaci neco kolem 30. *15*
-
Hmm, to bude zapeklity problem doporucuji zkusit technickou podporu... tady ti asi nikdo moc neporadi. *7*
-
ma to tri dvd, celkem 24,5 gb.
-
Tady se někomu zachvilku zhroutí svět *1*
-
26giga na dvd a odkud ze to ses? tam mate ty dvd asi nafukovaci *5*
-
Battlefield 4 - problem pri instalaci
Ahoj, koupil jsem si diskovou verzi teto hry, pri spusteni autorunu z dvd se mi ukazala tabulka se 3 kroky: 1)naist.Origin, 2) prihlas se nebo registruj, 3) naistaluj bf4. Prvni dva kroky jsem udelal bez problemu. Ale pote, kdyz jsem znovu najel na dvd, ukazala se stejna tabulka a pri kliknuti na pokracuj, tabulka zmizi, asi na 3 sek. se ukaze, ze nacita cdromka a dal nic. Po zadani klice nakonec hru stahuju z originu, ale bohuzel, bydlim v prdelakove a tech 26gb se mi stahuje 10 hodin (jsem za pulkou). V originu jina moznost neni, pouze "stahuj". Myslite, ze je problem v dvdcku? Nebo je to neco jineho? Mam zkusit reklamaci? Diky za odpovedi :) -
Docela traparna, kdybych si neprecetl ze to je na COD myslel bych ze se jedna o parodii na nektery ten ceckovy "akcnak" hoodne amatersky. *7*
-
Sinatra je na tom nejlepší...
-
Ta úprava v tom udělala jasno. Teď má "n" všechny argumenty pěkně na stole. Z toho už se nevykroutí.
-
Call of Duty Ghosts - Live-Action Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=4A05AnPSC6g - Proti hraným trailerům předchozích dílů velmi slabé a nudné...