Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Zbytecne psat si denik, s kym bych se o svych zazitcich/predstavach pak delil? Mimoto je to urcene n a ten si to prelouska. (Po uprave jeste lepe.)
  • Miserius
    Teda...todle jsem nepřelouskal ani já...
  • Kozy
    To je zase výblitek. Zkus si psát deník, tohle se fakt nedá číst.
  • Jack1947
    Ne, "Jacka jsem zastrelil a prebral jeho identitu" *15*
  • Jack1947
    Je to dobre, podle me aspon maji co opravovat... navic ktera dnerska hra neni usetrena potizi at uz jsou kterekoli. *3*
  • MickeyMutant
    Jacku, jsi to ty?
  • Jack1947
    Ne vsichni ja sedim bezne na kancelarskem kresle.
  • Jack1947
    Ne, asi zrejmne nebyla Ja si myslim ze me poznas, to se neboj. *4*
  • MickeyMutant
    Nesmysl! Max k tobě sedne jako Kane k Lynchovi. Máte stejný tah na branku. Nejsem si jistý, jestli tě teď v diskuzích poznám.
  • MickeyMutant
    A navíc jsou konzoloví hráči mnohem zdravější, protože si na gauči neničí záda. Váhu mají rovnoměrně rozloženou na celou plochu těla, a tak jen výjimečně dochází k zapaření prdele, časté to metly PC komunity.
  • Jack1947
    Kdyz se podivas, dozadu tak mi bylo receno ze Max Payne - z uvodni obrazovky neni to prave, novej obrazek (z duvodu migrace na jiny server) nak se nedari nahrat, tak si prozatim vystacim bez... *3*
  • Jack1947
    Zdrzujes, se reagovat ci je to jen tva lenost. Nezapomen si zase prisadit, jak ja rad tu tvoji "nevyhlasenou-predem prohranou valku" PC vs. Konzole... . *3* I kdyz ses jakoby zastal konzoli , vidno ze ti tak v zaludku nelezi. *3*
  • prudislav

Ani Call of Duty: Ghosts se nevyhlo potížím s grafikou ve hře. Vývojáři slibují nápravu s příchodem...

Quake 3 Engine FTW
  • vlastik.plaminek
    Asi mu napsali z Remedy, že jim tím sere dobrou pověst a budou ho žalovat.
  • Ronox
    Tak musí se brát v potaz to, že to je spectator mód a vykresluje obří plochu najednou, ale spíš mě zaráží ten upscale bez vyhlazování a některý textury. Doskakování bych kvůli tomu prostoru zas tolik neřešil.
  • bf4 us vs eu
  • ne, ze bych se chtel zastavat konzoli, ale tech hracu tam bylo mrte, to bylo asi narocny jaksvine, a bylo to na lanu? kdyby to bylo po netu, tak takova interpolace v ramci netcode by si taky vzala svoje v tolika lidech
  • Ano, na konzolich hrajou jen sami svatousci s moralnimi zasadami az na pudu, zatimco na pc se to hemzi jen samymi podvodniky, zlodeji, vrahy a zkazenymi lidmi co maj lepru a smrdi co?
    Takovehle komentare me vzdy dokazi pobavit. *1*
    Znis koro jako GGG a Jejdasek. Nejste vy pribuzni?
    Pac a pusu B. *1*
  • Inquisitor
    No kdyby to mělo tu starou hratelnost, tak beru všema deseti. U žádný závodní hry jsem se tolik nepobavil jako u Flatout. Asi jim něco málo pošlu.
  • Tak takhle vyrazne "doskakovani" objektu a stinu jsem uz hodne dlouho nevidel. Jestli to takhle bude na xboxu resit kazda nova hra, tak potes koste. Zejmena kdyz clovek uvazi, ze musi v tech hrach delat takove kompromisy uz na zacatku zivota konzole.
    Jo holt ten vyrazny skok co si pamatujeme z dob PS3/X360 a PS2 se opakovat tentokrat nebude.
    Docela jsem zvedav, jestli to na PS4 bude stejne. Prece jen je trochu vykonejsi, tak by to mohlo byt lepsi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit