-
Sony si za nemalý peníz koupilo doménu TakeTheOath.com.
No já se v tom tak nepohybuju, ale přijde mi, že tu doménu spíš prodávají. -
Pokud máš zájem, tak si to řešte přes privátní maily.
-
Na tebe mi stačí i "páčkovač".
-
300 tisic kusu, to je trapne malo na bejvalou consolovou modlu capcom, tak dlouho se chodi s gamepadem pro nudu, az se packa utrhne... *6*
-
be klávesnice a myši to je pořád poloviční hraní, vyloženě amatérské, nezáživné.
-
Veskoslav se priznal k homosexualite?
-
PS4 verze Blacklight Retribution poběží v rozlišení 1080p a bude vypadat jako na PC s nejvyšším nastavením.
No vida, dobrá zpráva. Mám v hledáčku, je to F2P,FPS a navíc by to mohlo vypadat pěkně (na PC to ujde). -
A do toho pantáta, co se nechává slyšet o podmínkách překladů jmen z dálnýho východu přes západ zpět do Čech. Máš rozhodně recht, příteli.
-
To je frajer, snad jedinej za existenci místního h-chrámu, kterej to kdy přiznal. Palec hore.
-
Hry Lost Planet 3 se prodalo pouze 300 tisíc kusů. Capcom přitom očekávalo čtyřikrát více.
vsak je to blbost,kdo by to chtel hrat.ja bych si koupil DR3 ale to by musel vyjit na PS4 takze dalsi nula z moji penezenky pro capcom.posledni nakup byl RE5 a pak uz me nic nezaujalo,za RE6 bych jim nafackoval,uz v petce to bylo tak tak s tou akci.kde nam soudruzi z jpn asi delaji chybu.me by stacilo aby se serie RE vratila k ponury atmosfere a pomalymu tepmu z prvnich dilu a budu to kupovat klidne kazdy rok.remake prvniho dilu prikladem.jo a na ty exkluzivity se taky muzou vyprdet.DR3 a deep down toho prikladem -
tusak - tušák, tušení, ponětí... Doufám, že ti to obohatilo slovní zásobu. *3*
-
Český buzík, co píše slovensky a přináší informace z Maďarska. Dneska už se ve střední Evropě člověk cítí celkem internacionálně.
-
Hry Lost Planet 3 se prodalo pouze 300 tisíc kusů. Capcom přitom očekávalo čtyřikrát více.
Ja myslel ze ty mas rad COD, Flialfield je jeden velky bug... Čobole. *15* *3*
No, kdyz uz jsem jaksi... mel nadpis tak nutno dodat ze to je i mozna logicke, proste znacka nepomohla a hra nestala zato. I kdyby bylo MP sebelepsi SP bylo ohrane az nudne. Zustala ve stinu paradni 1cky. *4* -
a ty a dalsia polovoica madarov
-
Microsoft nové pokračování Project Gotham Racing nemá v plánu.
To je skoda, jedna z mych oblibenych her a vubec prvnich co jsem hral na Xboxu360. *4* -
Tilwaen: bratr tupaka
-
nevermind, zbytečnej příspěvek.
-
Co je to tusak?
Když už tak moc doporučuješ nepoužívání zkratek... -
Mohlo to tak vyznit, klidne by mi to v budoucnu nevadilo. *3*
-
Ja nedoparil Crysis3... ale napravim to i prestoze na Xboxu se to nehraje nejlepe.