Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Jo jo zrovna exkluzivní tituly na PS3 hodně topujou grafiku. Možná nemaj AA a jiný pytloviny, ale za to maj královskej gameplay, perfektní znovuhratelnost a celkově produkční hodnoty úplně jinde než většina PC her. Nemohl bych být PC only hráč, protože nechat se připravit o takový pecky jako je Uncharted, Last of Us, God of War, Gears of War, Super Mario Bros., Red Dead Redemption, Journey atd. Na jednu stránku mě ta roztříštěnost štve, ale na druhou díky ní hráči, kteří chtěj hrát a nebrblat si užívaj neskutečný hody :)
  • ucho
    to byla reakce na tu tvou starou škatuli. jestli si chceš někde přeměřovat pindíky, tak to dělej prosím jinde. nikoho nezajímá, co hraješ...
  • x_ander
    Každopádně všem dík za tipy. A až se zapšklé děťátko Predator vykřičí, tak dá třeba pokoj. Mě fakt nerozhodíš :)
  • ucho
    všimni si, jak jsi ubohej. někdo tady vznesl normální dotaz a ty máš potřebu se zapojit do diskuze s tím, co dotyčného vůbec nezajímá. navíc to ještě končí tím, že máš potřebu se něčím chlubit. krásný příklad toho, že nejsi zralý na to žít mezi lidmi...
  • A? Já mám rozehraný BF4 na ultra vsync on 60FPS a co jako ? Uncharted si kdykoliv můžu jít zahrát taky, pár minu cesty, a co jako ?
  • Jack1947
    Nezapomen bejt aspon 10x-20x v plusu at vime jakej si "machr". *3*
  • x_ander
    Kupoval sis to ty nebo si to koupil tvůj tatík do počítače? :)
  • Jack1947
    To je ti podobne, jedine co umis jen odchazet od tematu... nevyhovovala ti a ze se kasas "kdybych chtěl, tak teď půjdu a koupím si všechny konzole na trhu" Delas ostudu jen sobe, pak se div ze Pcckari za takovy jako ty to slizavaji tezce. Nepis blbosti, uz to neni zabavne je to otravne.
  • Keyz

Nový obal pro COD Ghost

http://static.giantbomb.com/uploads/scale_medium/16/168537/2564584-call+of+duty+dog.jpg
  • ucho
    zrovna mám rozehrané toto:
    http://youtu.be/zN3rj6YemkI

na starou škatuli se u toho bavím dobře a grafika mi přijde pro hraní dostatečná... kdo by to byl řekl, co to po těch letech zvládne...
  • Čistě pro tebe, minulý týden jsem si kupoval grafickou kartu 2x dražší, než je celá PS3, tak si nehrej na někoho, kdo ví co mám a nemám, stačí ?
  • Sice nevím proč na tebe reaguju, ale už jsem měl spoustu PC, PC, který ty nikdy mít nebudeš (myslím výkonem), konzoli jsem měl, jinak bych nemluvil o něčem, co znám jen od pohledu a na x dalších jsem hrál a kdybych chtěl, tak teď půjdu a koupím si všechny konzole na trhu, ale proč bych to dělal?
    Předpokládám, že tobě na to musela dát maminka ty psychologu. Nebo jsi si na ten krám vydělal sám ?
  • Jack1947
    Beztak podle mne, si hodil prachy za pc "do A*alu" a na konzoly nezbylo, tak ted furt jen prudis neverim ze nekdo kdo nikdy konzoli nevidel, z vylohy z 50kilometru bude tak urputne prosazovat tyhle kecy.
  • Jack1947
    Neni levnejsi bohuzel, pod 5499,. se neprodava 500gb verze... ja si naopak myslim ze v Bundle s hrou to je vyhodnejsi, konzole + hry/hra na zbozi.cz nejsou vsechny kramy jen ty zname a nektere se tam nezobrazi. Z originalek bych asi nekupoval pac tam je to docela drahe s porovnanim s ostatnich shopu, ja nevim jeste mozna pockat... zalezi na tom kolik clovek hodla investovat z druhe ruky to je risk ale co jsem koukal na Aukru tam pokud nelzou a samozrejmne by sis proto radsi asi mel zajet. Za mne myslim mozna pockat, treba jeste zlevni. *3*

Jinak diky za tip, originalky se jevi solidne, dokonce maj i pouzite hry za celkem prijemne penize. *4*
  • 7k je vpoho, za starou škatuli :D Tady je to samý ucho.
  • ucho
    Predator: mě tady nebaví číst zase tvoje blbosti a taky s nimi nedáš nikdy pokoj, tak se hoď do klidu a šoupej nohama...
  • Miserius
    5.5k za 500 giga je dobrá cena, pochybuju že seženeš drasticky levnější... Tady náhodou má dost lidi tipy na nějaký akce, já včera pořídil díky Veskoslavovi v Electroworldu hry (BF4 i AC4 na konzole za 999 ani ne tyden od vydani jsou supr ceny)
  • Tak jasně, ale kdyby tu psal každý kdo něco shání.. Nevím jak ty, ale mě tu nebaví číst tyhle blbosti. To že si borec nedokáže sám nic zjistit a sviní tu diskuzi mě celkem irituje, proto ta reakce. Pak tu přijdou paka typu Jack a je vymalováno.
  • ucho
    já kupoval přímo u Sony, slim 160gb za 4k + hra dle výběru zdarma. ale to se asi zbavovali slim verzí.
    toho bundlu bych se nebál, klidně bych šel do nějakého s Last of Us
    http://www.mall.cz/herni-konzole-ps3/sony-playstation-3-500gb-superslim-last-of-us?v=557866

7k je v poho :)
  • Jack1947
    Zapomen na to co jsem napsal predtim, to bys nebyl ty. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit