Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Na to, že "mezi místní patřit nechceš", jsi tu celkem často.
  • Ve své době to byla slušná zábava.
  • Tilwaen
    Optimalizace hadr *4*

Ale kdoví, jak to bude.
  • prudislav
    to je komedie 6GB ram požadavek i když ve skutečnosti bere maximálně 1-3GB :-D dvojnásobná velikost oproti BF3/4 prestože hra vypadá hůř. Modely postav jak z MW1 :-D a FoV jenom 65 :-D
  • Jack1947
    To je tim padem cestny Kandidat na Nejobjemnejsi hru roku, hlavne ten SP bude stat zato konecne budou videa ve FHD a s vysokym bitratem... ty pozadavky se jakz takz zkousnou, nejlepsi je ze na Xboxu ma dohromady 16gb... *15* Pc musi bejt holt exkluzivni, v necem. *4*
  • SP i MP kolem 60GB na HDD, to je gól.
  • no, kto mal niekedy ucet v Warhammer online, ma teraz moznost, do 18.12. hrat zadarmo, takpovediac rozluckovo - naposledy
  • Info o COD Ghosts

Hra ke spuštění vyžaduje 6 GB RAM a zabírá cca 30GB na disku. Komentoval bych ale potřebuje to komentář?
  • GfWL tam zatím je.
  • To má jako napsat Šigeru Mijamoto ? Být dotyčným tak mi velmi vadí že se takhle koní mé jméno jen kvůli zabedněného Mutanta...
  • Jack1947
    Nejsi nahodou konzolista, pac se mi jevis jako "perfektni typ hrace" pokud ne nevadi... *3*
  • michelangelo
    To ale nikomu nezabrani pouzivat ten stejnej nick jako anonym. Uz jsem tu zahlid par michelangelovskych prispevku, co urcite nebyly moje. Paklize teda netrpim nejakou sofistikovane skrytou schizofrenii .)
  • Táhni do p*dele bu*no a neotravuj.
  • GTA 4

Zdravím, na steamu je teď Episodes from liberty city v akci, vyplatí se to kupovat? Jde mě hlavně o multiplayer, hraje se vůbec ještě? A co GfWL, je tam ještě, nebo už se zrušil? Děkuji předem za odpověď :)
  • Vrook
    1) Ano za to tvůj předsudek - klávesnice = profesionalita, gamepad = amatérství - je v podstatě zestručněná bible progamingu co? *15* *15*
    2) I obyčejný hráč si rád zahraje kvalitně na klávesnici nebo na gamepadu, s tim souhlasim.
    3) Nebudu to dělat, páč si myslim, že mám na víc, než srovnávat svůj život s člověkem, kterej zasvětil svůj život djihadu proti konzolím na herním webu. *3*
  • Vrook
    Tvoje reakce jenom dokazuje, jak osobně sis můj příspěvek vzal. Měla to bejt jenom taková štiplavě hořká reakce na tvrzení, že hrát na gamepadu je "amatérské", konkrétně teda na nesmyslnej výrok o amatérství.
    Za A, pokud je někdo "povoláním" profesionální hráč videoher, tak to opravdu necenim, stejně jako bych necenil žádnou jinou vyloženě zbytečnou profesi, která nepřináši společnosti nic ve smyslu produkce, služeb nebo reálným přínosem kultuře nebo sportu (mačkat tlačítka neni sport). Samozřejmě, že s tim nic dělat nemůžu a ani nechci, ale můžu si o tom psát co chci a jak chci, tak co je sakra nějaký karkulce do toho..
    Za B... vono se asi ani tak nejedná o ten případ za A, protože Predator označil amatérem někoho kdo hraje na konzoli "in general". Takže se sám považuje za profesionála jenom proto, že má před sebou klávesnici. Takovej přístup si imho sám o sobě zasluhuje maximální opovržení..
    A prosimtě.. buďto se ke mě vůbec nevyjadřuj, nebo nebo alespoň nepřipojuj "moudro" "nekomentuj lidi o kterých nevíš zhola nic"... páč ty vo mě víš taky jen kulový a timhle si docela protiřečíš..
  • ucho
    předevčírem jsem dohrál Uncharted 2 a jsou tam zajímavé statistiky. na gamepadu jsem trochu levej (což mi nevadí, dodává to na atmosféře a přijde mi to lepší, jak vše projít s prstem v nose jak na střelnici), ale přesnost střelby jsem měl tuším 48 % procent (nemám pocit, že je ve hře auto aim, člověk prostě musí zamířit na pajdůláka) a z toho head shotů jsem dal tuším 18 % (ale to nechci kecat, to už si nepamatuju tak přesně). 11 hodin herní doba.
  • Do Need for Speed: Rivals se po dlouhé pauze navrátí vozy od Ferrari. Konkrétně: FF 2012, 458 Italia,...

You don't say!! *1*
  • A ještě fotku s tetováním ne? :D ne díky, mezi místní patřit opravdu nechci, ale konečně jsi řekl něco smysluplného
  • Video: Procházka v Dashboardu konzole Xbox One.

Kafe jako prase...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit