-
Já třeba jeho příspěvky číst nechtěl po nějaké době, ale prostě mi to nedá a musím se podívat co ,,zplodil,, tentokrát.
-
Myslím, že to z hlavy jen tak nevytěsním. Mohl bych si sice každý den po ránu dát vždy tak pět ran do hlavy kladivem a dvě večer před spaním, ale stačí jen nečíst tvoje příspěvky, což bude sice těžký, ale snad to dám.
EDIT: Tak fajn, změna profilovky. Chvíli to ale trvá, než se změní. -
To mne nenapadlo, timto se ti hluboce omlouvam. Snad to odted bude lepsi. *7*
:Neda se zmenit ted, profilova fotka... nevim proc kua. Asi to chce strpeni. -
Ne, proc?
-
Taky ještě někomu z vás Jack1947 znechutil úvodní obrazovku v prvním Max Payneovi?
Dík, "dvaadvacetiletej" Martine. -
Na barikády, soudruzi! Já vezmu vlajky, vy pušky a jdem na systém. Já se budu držet vzadu, vy mladí blbci se můžete vyblnout protisystémově. Převrátíme pár autobusů, otevřeme pár kurníků, zničíme pár páčkovačů a klávesnice a na večeři doma.
-
n: Jenze to je hrozne tezke, se bourit kdyz chci hrat, hrat a PC mi proste to co si ja predstavuji nikdy neda da mi neco malo. Ne vse nevidim jediny duvod se bourit proti konzolim, chapu ze treba Beyond nesnese srovnani s trhem a hrami , to se holt nepovedl ale jsou dalsi a dalsi, jakou mam jinou Alternativu nez konzole kdyz si chci zahrat... to mi nepovis a na to nemusis byt starej, nebo mladej abys vedel ze zadnou a jestli to zuz beres takhle. Do hloubky mas li vubec pro co zit, kdyz se ti zda ze vsechno je jak z konzoli... aspon to tak srovnavas, nemysli si ze nevim o co ti jde. Ja bych bral klidne PC, ne jao konzoly ale s nabidkou konzoly nebo respkt dostatkem her atp... bohuzel neni jine cesty , nez hrat na konzoly a "podporit" tak jejich vyvoj. *4*
-
konzole jsou uz jen davnej prezitek, kdy jeste jednoucelova zarizeni mela jistej vyznam, tzn. nekdy na prelomu tisicileti, dneska uz i sony vzdalo myslenku bastlit pro svuj distribucni kanal narocnej hw klic (rozumej konzoli s jinou architekturou, nez ma pc)
jenom tech par poslednich mohykanu, kteri se narodili uz v dobe, kdy konzolova chobotnice siroce rozmachla svoje chapadla, nejspis z mladicke nerozvaznosti, nevidi, ze je to slepa, davno prekonana ulicka
dokud budou lidi kupovat konzole a pseudohry typu beyond two souls, budou se vyvijiet podobny sraczky nadale, dokud budou lidi kupovat zradlo z kauflandu, budou se prodavat sraczky misto jidla nadale, dokud lidi ochotne platili nehorazny sumu za telekomunikacni sluzby, x let se s nima nehlo az jsme je meli temer nejdrazsi v evrope, horsi uz to mela snad jen albanie, ktera musela signalem nakladne pokryt svoji nejhustsi sit protipechotnich bunkru na svete *5*
ses mladej, mel by ses proti systemu bourit, ne mu jit na ruku *6* -
Nechci jeho zvolením riskovat den, kdy přijde pálení slabikářů, učebnic gramatiky a filosofických esejí. A proto říkám NIKDY! Tichá voda, i když křivá, břehy mele. Jeho prvotní střídmost byla zlomena v době, kdy se mu dostalo pochvaly za jeho vylepšený gramatický projev - následoval zuřivá bouře nepředvídatelnosti. Někteří z nás se bohužel do mísntích kronik zapíšou jako ti, kteří otevřeli Pandořinu skříňku.
-
Jack je naprosto seriózní člověk, který sehraje klíčovou roli v budoucnosti našeho národa. O tom jsem přesvědčen.
-
Zatim ano, ty mas hold smulu ze ses k Hateu verejne bez muceni priznal. Neb se tim bavis, je hezke diskutovat s clovekem co vlastne hateuje konzole kvuli jejich vlastnostem a hram. Nezahledenym do niceho, zaroven to umi pekne popsat HW hmm... to je az to posledni co bylo na konzolich zajimave byt treba ze to byla podstatna cast a dulezita pro jejich vyvoj, az vymyslis neco lepsiho tak mi napis. Neber si to nijak zle, vis ze mam rad vsechny ale uz se zacinas opakovat a nudis... (nejen me?) ocekavam vyssi stupen srozumitelneho hateu a i s pripadnym vysvetlenim. Kdybych byl PC "Patriot" stale bych si diky tvemu tvrzeni na konzoli zahrat chtel i zahral. *3*
-
Jack je takova mistni komedialni vsuvka. Az se skoro nabizi moznost, ze je nastrcen primo redakci, aby obstastnoval mistni ctenare a diskutery. *1*
-
Na to same bych se mohl zeptat i tebe... ano, Obcansky prukaz mam a skoro porad ho nosim. *3* Diky za optani.
-
Jack by měl svou energii šetřit do příštích prezidentskejch voleb. Musíme uspořádat nějakej brainstorming a dát dohromady podobu kampaně. #freejack1947
Jack má unikátní styl psaného projevu, který se nepochybně v blízké době stane jeho trademarkem, už se na tom pracuje. Oproti Jackovým názorům jsou tu ostatní příspěvky, ač psané spisovně a dle gramatických pravidel, pouhé výškrabky chorých myslí a převzaté úvahy. Někdo se tu dokonce snažil krást Jackovy názory, přepisovat je do klasické nudné strojové formy dle pravidel pravopisu a vydávat je za své. Tento člověk si již odpykává čas ve vězení. #volím_Jacka1947 -
S tím nepřišli DICE, tak se vyjádřili samotní hráči, že chtějí Dino mód. V minulosti na to bylo několik easter eggů. V kampani BF3 se dala najít figurka Tyranosaura, stejně tak byla na jedný z map v Aftermath a jedna Tyranosauří lebka se válela v Alborz Mountains. Nebuďte tak úskoprsý, mohla by to bejt legrace. Samozřejmě jako doplňkovej mód na vyblbnutí k těm klasickej, čili Conquest, Rush atd.
-
Assassin's Creed IV Black Flag Aveline Figurehead DLC si mohou členové PS Plus programu vyzkoušet po...
To ale znamená že maj 2 týdny na to si to "koupit" zadarmo na obchodě a hrát kdy chtěj, ne že to musí do 2 týdnů dohrát -
Průkaz nesvéprávnosti máš u sebe?
-
Dava smysl, ze kdyz nekdo hodne pise, tak se propise az k urcity kvalitativni urovni formulovani vlastniho nazoru. Ty kupodivu cim vic pises, tim min jsi citelnej, at uz se bavime o forme, nebo o obsahu .) Jinak receno, tuhle flintu uz bys mozna mel hodit do zita a nasmerovat svoji energii plodnejsim smerem – treba jit s necim pomoct mame.
-
Coze? Nic takoveho jsem nenapsal, pokud to tak vyznelo. Tak se omlouvam, ja mel na mysli ciste exkluzivni hry.
-
mas dve konzole a jedna ma jeste ubozejsi hw nez ta druha, to bys moh pripustit i ty, ale pozor, ty asi nebudes obycejnej fanboy, ty budes primo xboy *5*