-
Když to nezvládne rozlišení 1080p v Ghosts, tak by mě zajímalo v čem ano. *15* -
xbone ma slabsi hw a jeste "si schovava" 10% vykonu pro kinect, no nekupte to *5*
-
Call of Duty Ghosts poběží v rozlišení 720p, což mnoho zákazníků odradilo a chtějí zrušit předobjednávku.
Nextgen jak sv1ňa po stopadesáté. Pominuli technickou stránku věci, tak je vidět jak jsou ty děcka vymatlané. To si tu hru jako kupují jen kvůli tomu jestli to běží místo v HD ve FHD a jinak si to jako nekoupí? Detail v grafice až na prvním místě?
Navíc kdyby se na hru těšili z důvodu kvality hry samotné, tak by jim bylo jedno v jakém p běží, respektive určitě by kvůli tomu nerušili objednávky. -
Call of Duty Ghosts poběží v rozlišení 720p, což mnoho zákazníků odradilo a chtějí zrušit předobjednávku.
Xone se mel jmenovat xbox720 -
Bože tak triviální věc dostávat v updatu..
-
Tak to jsou teda neschopní břídilové na totožném HW to běží jinak..
-
PS4 a mp3
Sony potvrdila, že podpora mp3 bude v následujícím updatu. -
Není pravda, na PS4 je to samozřejmě v 1080p. Jen Xbox One a oldgen běží v 720p. -
No mám to propojený tím prográmkem, kterej si mi poradil ty :-)
-
To novým konzolím rychle došel dech ... *15*
-
Pokud mas ps3 propojenou programem tak ti to přehraje cokoliv, i mkv... pochybuju ze to se v ps4 zmení
-
Shuhei Yoshida zvažuje, že po vydání PS4 přidá podporu MP3 a DLNA, která konzoli chybí.
Jo tak to mě taky hodně zarazilo, protože přes PS3, kterou mám propojenou s PC, si běžně MP3 pouštím. Jestli tohle PS4 neumí, tak to jako pěkně podělali.. To přeci není možné, aby už v základu neuměla přehrávat MP3, nějak se mi ta zpráva nezdá.. Mimo téma: dneska se od rána nemůžu přihlásit na profil, něco tam máte porouchaný Tiscali! -
.avi podporuje i ps3, mkv zase umí skoro každá novější televize...
-
posledni odstavec to jseš hodně naivní... filmová společnost nebude rozhodně podporovat nějaké .mkv nebo .avi
-
Přitom by stačilo koupit si horší televizi... -
Shuhei Yoshida zvažuje, že po vydání PS4 přidá podporu MP3 a DLNA, která konzoli chybí.
No tak to pekne poprosim... Toto som bral uz ako samozrejmost, nie nieco, nad cim sa ma este len uvazovat :(
A este by som uvital podporu najpouzivanejsich A/V formatov... -
No DRM in The Witcher 3: Wild Hunt
Pravděpodobně to většina lidí čekala, ale i tak je podle mě nutný jejich přístup sem tam připomenout *2*
http://cdpred.com/no-drm-in-the-witcher-3-wild-hunt-an-open-letter-to-the-community/ -
fy
Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) today announced preliminary financial results for its second fiscal quarter ended September 30, 2013.
je to obdobi cervenec - zari 2013 -
Moc pěkný slevy, asi půjdu do Fallouta New Vegas za pět éček.
-
Tebe uz zase pustily ? *7*