Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • az opustis svuj bezduvodny fanboyismus, a pripustis, ze konzole prechodem na hw amd opustilo posledni rozdil mezi konzoli a pc, a tim padem pozbyly duvod existence (myslim z pohledu nas, hracu), zacnes tenhle loupezivej artikl hejtovat taky *5*
  • Jack1947
    Skoda, ze to je F2P to by bylo zajimavejsi kdyby ne. *9*
  • Jack1947
    Neprestavej hateovat tak pak Pcckari budou vzdy nenavidenejsi nez konzolisty za jejich vylevy. *4*
  • Jack1947
    Vis, kdybys ses krotil ve svych vyjadrenich na konzole atp, mozna by od tebe i nekdo neco koupil a bez zbytecnych reci. Muj pohled. Nevim treba se mylim a mas pravdu, uvidime dle minusu. *3*
  • MrSanta
    Jo, takhle nějak jsem se musel tvářit, když jsem to uviděl poprvé.
    Pěknou chvíli jsem jenom koukal v němém úžasu na tu krásu. Kam se hrabe CryEngine 3 nebo Frostbite 3, to se nedá srovnat.
    Jenom abych nemusel upgradovat, aby mi to počítač v takovém oddálení zvládnul *15*
  • Jack1947
    AA Hater, tak ja zase Hatuju mizerny zivot pcckare, zadne poradne exkluzivity a bez indii her by si ani neskrtl. *15* Burn, Burn burn baby. Pro n.
  • Že má dvě hlavy ale žádnej mozek? Záviděníhodné! *2*
  • Ne, všichni mu akorát zavidí. *2*
  • Zrovna v tvem pripade to ma spis, podle meho nazoru, co docineni s tvym fanatismem. *3*
  • Jo takhle si to myslel..to potom jo..dva kvartály jsou půlrok :)
  • rancor1223
    Teď je Q4 2013, ne? No tak Q2 2014 je za půl roku.
  • tak urcite, dve konzole maj dohromady dvojnasobnej zisk nez pc (pro mene zdatne v matematice, na vsem zisk zhruba stejnej), to je padnej duvod, proc existujou celkem tri platformy a dve z toho exkluzivne omezeny *6*

proc by nekdo delal jednu verzi, kdyz muze delat rovnou tri *5*
  • od kdy je kvartál půlrok?
  • rancor1223
    Nevim za co ho mínuskujete, má pravdu, máte to v tom dokumentu jasně napsaný ať se vám to líbí nebo ne (2. tabulka od konce myslím).
    Co já nechápu je význam tý bleskovky. Mluví se o ziscích z Q2 2014. To je za půl roku, ne? Jsou to tedy předpokládané výsledky? Nebo už mají půl roku dopředu takovýhle zisk z prodeje (prodeje čeho)? Nebo snad má EA k dispozici stroj času?

EDIT: Hodilo by se vědět, kdy v EA začíná fiskální rok. A jsou to předpokládaný výsledky (je to napsaný hned na začátku toho dokumentu).
  • Gameplay ukázka z Deep Down se dle Capcomu odehrávala v Čechách (Bohemii) léta páně 1494.

Erhm ... poněkud zajímavý pohled na naši minulost, i když, ta prasátka jsou povědomá, to je pravda ^_^
  • ucho
    Zisky EA za poslední 4 kvartály:
    konzole: 2186 milionů
    PC: 1010 milionů
    mobil: 383 milionů

Q4 Non-GAAP:
    PS3: 363 milionů
    X360: 324 milionů
    PC: 198 milionů
    Mobil: 103 milionů
  • Zisky EA za druhé čtvrtletí fiskálního roku 2014: PC 274 mil., X360 167 mil., PS3 131 mil., mobil: 75...

to je videt, jak konzolisti upirati, co muzou, jinak by se s tema jejich prepalenyma cenama nemohl zisk z pc ani blizit *5*
  • God-of-War
    Mínusáři sou hrozný chudáci, s tim nic neuděláš. Jen tiše závidí.
  • Já je zdarma nemám. Kruci, kde je chyba tentokrát. Nechce zase Sony moje údaje z kreditky, abych si mohl stáhnout něco, co je zadara, ne?
    EDIT: Aha, tak nic. Stačilo jen hru vypnout a zas zapnout. WTF.
  • Viktor_H
    *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit